Cum alegi imprimanta HP pentru birou

1
253
 
Imprimanta este unul dintre cele mai solicitate produse tehnologice de pe piaţă, fiind esenţială pentru activitatea de birou.

Alegerea celui mai bun model de imprimantă HP poate fi o reală provocare dacă nu ştii la ce ar trebui să fii atent. Iată câteva aspecte de care ar trebui să ţii cont când alegi o imprimantă HP pentru birou.

Tipurile de imprimante HP

După tehnologia utilizată, imprimantele HP pot fi:

Cu jet de cerneală – sunt ideale pentru uzul domestic, dar se pot folosi şi la birou pentru a lista fotografii. Folosește patru culori de cerneală (cyan, magenta, galben şi negru) care se pot găsi în cartuşe separate, precum 45 51645AE, sau pot fi grupate într-un singur cartuş. 

Cu laser – sunt recomandate pentru birouri, dar există şi în varianta pentru uz casnic. Sunt disponibile în varianta alb-negru sau color.  

Cum alegi imprimantă HP pentru birou

Având în vedere gama variată de imprimante HP existente pe piaţă, alegerea celei mai potrivite pentru birou implica un proces de analiză detaliat şi răspunderea la câteva întrebări:

Câte pagini vrei să tipăreşti pe lună?

Ai nevoie de printuri alb-negru sau color?

Se doreşte facilitatea de conectivitate wireless, Bluetooth sau Ethernet?

Câţi utilizatori vor accesa imprimantă?

Unde o vei aşeza?

Ai nevoie de un dispozitiv multifuncţional care să fie şi scaner, fax şi copiator sau doar de unul pentru printare?

Imprimanta trebuie să comunice şi cu alte dispozitive din reţea?

Va fi nevoie şi de tehnologia de printare pentru aplicaţii sau dispozitive mobile?

Cu siguranţă vor apărea şi alte întrebări pe parcurs, dar, pentru început, răspunzând la acestea ai şanse să restrângi considerabil aria de oferte de imprimante HP pentru birou. 

Cum să cumperi cea mai bună imprimantă HP de birou 

Profită de vânzările cu reduceri care te pot ajuta să obţii un model performant la un preţ foarte bun.

Restrânge cât mai mult aria de oferte ţinând cont de caracteristicile importante pentru activitatea desfăşurată în birou, precum volumul de imprimare, tehnologia şi conectivitatea.

Interesează-te de preţul pentru toner imprimantă HP – acesta trebuie schimbat periodic şi, dacă nu eşti atent, vei înregistra consturi foarte mari pe pagină. 

Solicită să vezi imprimanta în acţiune şi să o poţi testa. Doar în acest mod vei putea evalua silenţiozitatea acesteia, modul în care este trasă hârtia şi apoi ordonată în tavă de evacuare, calitatea textului şi a imaginilor printate şi multe alte aspecte.  

Articol sponsorizat

 

1 comment

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.