Curtea Criminală a României, singura din lume care a luat măsuri împotriva propriului popor

5
602

 

 

Drumul fără întoarcere

 

Așa pare în aceste zile, România este pe un drum al autodistrugerii, dar nici nu caută o altă cale, singura posibilitate ar fi impunerea unor măsuri aspre pentru a opri sau a limita pandemia. Dar nu se poate, pentru că avem o Curte Criminală a României, singura din lume care a luat măsuri împotriva propriului popor. Aceste nouă capete de lut, în numele dreptului la libertate, au încurajat populația să nu respecte regulile și restricțiile impuse de situația tragică prin care trece țara. Prin urmare, cazurile de Covid – 19 au explodat la nivel național și încă două – trei sute de oameni au murit, iar câteva mii s-au îmbolnăvit. Aceștia nu sunt victimele dumneavoastră, domnilor și doamnelor din această Curte Criminală? La ce folosește libertatea dacă mă duce la moarte sau la boală? Dacă nu este garantat dreptul la viață, celelalte drepturi dispar. Pentru garantarea dreptului la viață trebuie restricții și măsuri aspre, ca în toate statele UE. Dumneavoastră ați procedat în defavoarea populației, fiind creatorii situației din ultimele săptămâni și cei ce au favorizat răspândirea virusului, iar pentru moartea sau îmbolnăvirea acestor oameni nevinovați nu veți plăti oare?
În altă ordine de idei, domnilor de la PSD, vă rog, nu mai scoateți la ore de vîrf pe diverse posturi acea creatură din cazan, chiar dacă și crearurile sunt ființe ale Domnului, pentru că sperie copiii, iar mamele nu mai au lapte, ascundeți-l pe Cazanciuc și aduceți-o înapoi pe Veorica, care, în prostia ei, este totuși amuzantă
Am trecut și eu prin experiența traumatizantă a infectării cu acest virus, am fost internat la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, Secția de Boli Contagioase, iar după două săptămâni am fost vindecat de un grup de medici, asistenți și infirmieri care, timp de 12 ore pe zi, păreau cosmonauți în costumele acelea greu de suportat. Ei reprezintă până la urmă cea mai sigură componentă a sistemului medical din România, iar pe mine m-au vindecat și pentru aceasta le mulțumesc din suflet!

 

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

 

5 comments

 1. Cristian 6 august, 2020 at 18:13 Răspunde

  Atunci il rog si eu foarte frumos pe domnul profesor de istorie Valu Nastaselu sa nu jigneasca nici el Curtea Constitutionala a Romanie intrucat in aceste momente foarte grele pentru noi pentru toti este singurul garant al LIBERTATII noastre. Libertatea este alaturi de viata unul dintre bunurile noastre cele de mai pret, va rog sa nu uitati domnilor versurile din Desteapta- te romane imnul nostru: “viata-n libertate ori moarte ! striga toti” Sugestiv nu domnule profesor de istorie Valu Nastaselu, iar pe mine Curtea Constitutionala a Romaniei ma apara de abuzurile vremelnicilor conducatori.

 2. Dreptate sociala 9 august, 2020 at 19:16 Răspunde

  Curtea Constitutionala este un martir in vremurile astea!
  Cat despre istorie sau limbaj juridic, nu sunt unele si aceleasi dom Profesor!

 3. Stefan 11 august, 2020 at 08:52 Răspunde

  Domnul Nastaselu a luat-o iar pe aratura!Tare de tot!In afara de faptul ca jigneste membrii unei institutii fudamentale a statului, nici macar nu stie despre ce este vorba!Nu stiu ce pregatire are acest individ, insa un profesor de istorie ar trebui sa stie ca aceasta Curte Constitutionala nu a facut decat sa puna , cat de cat, i ordine, haosul legislativo-admnistrativ creat de actualul guvern.Cat despre masurile din alte stat, dl. Nastaselu habar nu are!Nicaieri in Europa , pacientii asimptomatici nu au fost internati aiurea!A propos, ma bucur ca dl. Nastaselu este sanatos acum, dar poate ne povesteste cum de a contractat virusul daca a respectat cu sfintenie toate “masurile” luate de Iohannis&Comp?!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.