Cum te ajută termometrul digital în ziua de azi

0
117

Acum, cu toții știm că lumea pe care o știam se poate da peste cap în decurs de numai câteva luni, iar cauzele pot fi multiple. În prezent, riscul infectării cu un virus cu un potențial ridicat de a provoca decesul este foarte mare. Aparent, toate țările au fost luate prin surprindere și au gestionat situația cum au putut mai bine, mai mult sau mai puțin. Într-o perioadă plină de incertitudine, puține lucruri sunt clare, iar unul dintre acestea este cel că, printre simptomele infectării cu COVID-19, se află febra. Astfel, la fiecare intrare în supermarket-uri, sedii de firmă, instituții, mijloace de transport în comun putem observa persoane „înarmate” cu un termometru digital prin care ne este măsurată temperatura corporală. Un dispozitiv atât de simplu joacă acum un rol atât de important în viața noastră, iar utilitatea acestuia nu poate fi pusă la îndoială. Ne putem folosi de acesta inclusiv în viața personală pentru a ne măsura zilnic temperatura și pentru a încerca să identificăm, încă din fazele incipiente, o eventuală infectare cu COVID-19. Totuși, în multitudinea de modele disponibile în ziua de azi pe piață, cum știm să îl alegem pe cel potrivit? Iată câteva aspecte pe care sa le ai în vedere:

Funcțiile care contează                         

E clar, termometrul digital trebuie să dispună de un ecran cu LCD, care să fie ușor de citit. De regulă, acestea prezintă trei culori, cea verde indicând o temperatură normală, între 32 și 37,3 grade, cea portocalie indică o temperatură ridicata între 37,4 și 38 de grade, pe când cea roșie înseamnă febră mare, între 38,1 și 42,9 de grade. Un asemenea dispozitiv permite măsurarea igienică e temperaturii întrucât nu este nevoie de contact direct, iar funcția de memorie, cu până la 32 sau chiar mai multe măsuratori, se dovedește a fi foarte utilă în mai multe contexte. Importantă este și funcția de alarmă, dar și oprirea după 20 de secunde, care ajută la prelungirea autonomiei bateriilor. Alimentarea se face prin intermediul unor baterii obișnuite de tip AAA.

Precizie maximă

Termometrele digitale folosesc tehnologia cu infraroșu, care asigurp acuratețe maximă în măsurare. Eroarea maximă acceptată este de numai 0,2 grade, plus sau minus, ceea ce presupune că este foarte simplă identificarea persoanelor suspecte că sunt infectate.

Ușor de folosit de către toată lumea

Greutatea redusă, de până la 115 grame, și dimensiunile compacte fac ca un termometru digital să fie ușor de folosit de către toata lumea. Datele sunt ușor de citit prin intermediul ecranului LCD, iar pentru persoanele trecute de prima tinerețe sau pentru cele care au probleme cu vederea există inclusiv display-uri extra large, foarte utile.

Siguranță deplină

Un produs atât de simplu poate aduce mai multă siguranță în orice spațiu închis în condițiile în care prin determinarea instantă a temperaturii corporale se poate interzice accesul celor care sunt suspecți de infectare pentru a nu risca ca aceștia să intre în contact cu persoanele sănătoase.

Nu trebuie să plătești o avere

Fie ca îl vrei pentru tine, fie îl cumperi pentru a fi folosit la serviciu și nu numai, nimeni nu trebuie să plătească o avere pentru un termometru digital în conditiile în care prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind de doar câteva sute de lei.

Îl găsești aici pe cel potrivit

Pentru a cumpara cel mai bun termometru digital pentru nevoile tale, poti apela la iUni întrucat aici ai acces la o gamă foarte variată, la produse de cea mai bună calitate, prețuri foarte bune și ai garanția că vei lua cea mai inspirată decizie.

Articol sponsorizat

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.