Fiul primarului de Crăcăoani, acuzat de țepe cu cecuri fără acoperire

1
1779

 

Alin Petrică Zamfir, fiul primarului de Crăcăoani, este acuzat că a emis, în numele firmei pe care o deține, cecuri fără acoperire, printre „țepuiți” numărându-se și compania Dinamic 92 Distribution, cea de la care i se trage falimentul.

În fapt, spune supervizor.ro, Zamfir junior a emis bilete și cecuri fără acoperire în numele firmei Alicris Constructmed SRL, cu sediul în Magazia, Crăcăoani. În puțin peste un an, firma lui Alin Zamfir a fost raportată la Centrala Incidendelor de Plăți (CIP) cu 10 incidente majore (5 cecuri și 5 bilete la ordin), suma refuzată la plată depășind 200.000 de lei.

Supervizor.ro atrage atenția partenerilor de afaceri ai Flozampet Com SRL Magazia să nu neglijeze faptele lui Alin Petrică Zamfir, deoarece acesta este asociat al acestei firme  transport, deținând 33% din părțile sociale.

Citește mai departe AICI

1 comment

  1. Despre inselaciuni cu acte in regula 21 iulie, 2020 at 16:17 Răspunde

    Pentru o asemenea fapta, cu precizarea ca a fost fost vorba doar de un singur bilet la ordin in val de aproximativ 10000 ron (100000000 lei moneda veche), in anul 1998, un comerciat din zona Romanului, a primit o pedeapsa crunta. Putin peste 8 ani cu executare. Si indiferent ce demersuri a facut la vremea aceea, pedeapsa nu i-a fost diminuata nici macar cu o zi. Era vorba de o tranzactie cu zahar. Condamnatul girase in fapt, cu un bilet la ordin, o cantitate de zahar achizitionata si comercializata de catre o alta persoana. A fost un fel de girant. Ce pedeapsa va primi personajul care face obiectul acestui articol? Maxim 6 luni cu suspendare. Ca asa este in “tenis-ul” pe care-l joaca unii cu legea. Unii smecheri.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.