Bălăcăreală în Pro România. Totul a pornit de la bani

1
667

Filiala nemțeană a partidului lui Victor Ponta – Pro România – traversează momente nu tocmai plăcute, după ce fostul coordonator al organizației din Bicaz, Tomică Pintilie, fost comisar de poliție, și-a vărsat năduful. Supărarea fostului șef al Poliției Bicaz, care a intrat în politică după ce s-a pensionat, are la bază, după cum declară, modul în care șeful pe linie de partid, Liviu Harbuz, a abordat problema strângerii cotizațiilor. Din afirmațiile fostului polițist, Harbuz i-ar fi reproșat că nu se implică să strângă cotizațiile de la cei care vor candida pe listele partidului la alegerile locale, dar și de la membri. Ar fi vorba de 50 de lei/candidat la consiliul local, 100 lei/candidat la funcția de primar și 10 lei/simplu membru. Lunar, spune Pintilie, organizația bicăjeană ar trebui să strângă cel puțin 1.100 de lei, iar „cu banii strânși de la toate organizațiile să se plătească chiria sediului județean și altele”.

Reacția lui Pintilie nu a rămas fără replică din partea Pro România, aceasta venind de la Mădălina Ciubotaru, fiica primarului de Roznov. A urmat o bălăcăreală în toată regula, „dialogul” dintre ei trădând și o altă față a politicii locale, mai puțin cunoscută de electorat. În discuție a intervenit, la un moment dat, și Radu Berejan, fostul șef al Poliției Municipiului Piatra-Neamț, membru de vază la Pro România, care i-a reamintit lui Pintilie că a intrat benevol în organizație, moment în care a luat la cunoștință „că totul funcționează în baza unei cotizații lunare stabilite în ședințele biroului județean”.

Scandalul, așa cum s-a desfășurat pe Facebook:

D.M.

1 comment

  1. Ion 25 iunie, 2020 at 10:20 Răspunde

    Ce tara, ce oameni! Au iesit la pensie la 50 de ani, iar falnicii, vitejii politisti, cu pensii de mii de lei, fac politica. Verzii politisti, ocupati strict cu prinderea hotilor la serviciu, acum se relaxeaza bine meritat. Bicazul are nevoie de o resuscitare numita Pintilie! Nu va e rusine, baaaaa??????

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.