Ridicol! Investigațiile atacul.ro, reclamate la Google ca fiind șocante

7
1812

De la apariția sa, publicația atacul.ro a avut un impact puternic asupra grupurilor de interese din acest județ, care au uitat să-și mai scoată mâinile din fondurile publice. Despre influența pe care o au dezvăluirile noastre asupra unor personaje certate cu legea și iertate de autorități, ni s-a spus direct, fără ocolișuri. În acest context, au vrut să ne reducă la tăcere.

Niciuna dintre variantele folosite pentru a ne închide gura (oferirea unor sume importante de bani sau mascate în diverse contracte de publicitate, a unor job-uri foarte bine plătite în administrație, amenințările cu acte de violență, procesele intentate cu scopul de a ne intimida) nu a funcționat. A urmat cenzura pe rețelele de socializare, acolo unde atacul.ro nu are acces, nici în acest moment, la grupuri foarte cunoscute, în spatele cărora se află marionetele din solda unor partide sau, mai bine spus, a grupărilor infracționale organizate.

În mediul on-line, cenzura funcționează perfect, iar în acest sens, infractorii, nedovediți încă, vor neapărat ca atacul.ro să dispară.

Atacul.ro fost reclamat frecvent la Facebook pentru „articole care încalcă standardele comunității” (probabil, încalcă standardele comunității jefuitorilor și șpăgarilor), netrebnicii profitând de faptul că cei care lucrează pentru rețeaua de socializare nu verifică sau verifică foarte târziu conținutul postărilor și veridicitatea acestora. Nemulțumiți de rezultatele pe care le-au obținut după blocarea contului pe Facebook, derbedeii au identificat o altă metodă pentru a ataca site-ul, cu scopul de tăia una dintre sursele noastre de venit.

Mizerabilii au reclamat la Google că www.atacul.ro are un conținut șocant, adică „conține relatări sau imagini macabre, explicite sau care provoacă dezgust și/sau ar descrie acte de violență”. Urmarea: cei de la Google și-au retras automat reclamele din ziar. Pe nemernici i-au deranjat foarte tare pagina principală a ziarului, rubricile „Investigații” și „Administrație/Politică”, dar și două articole: „Video/Foto. În ce hal arată DN 15, Poiana Largului-Bicaz” și „Cum arată locul de unde s-au furat 7.000 de tone de nisip. Suspecții sunt apropiați de-ai lui Ginel”

Comparativ cu Facebook, cei de la Google au analizat, în urma solicitării noastre, conținutul „șocant” al site-ului și au revenit asupra deciziei, reluând publicarea reclamelor pe www.atacul.ro.

 

În cele două articole reclamate (care pot fi citite aici și aici) este vorba despre societatea Aqua Parc SRL, firma lui Gheorghe Vlasie, zis Ginel, cumătrul lui Ionel Arsene, inculpatul pentru fapte de corupție din fruntea Consiliului Județean Neamț.

 

Trebuie spus că dezvăluirile noastre sunt, într-adevăr, șocante, iar imaginile, evident, provoacă dezgust. Cum să nu fii șocat și dezgustat când vezi cum arată DN 15 (Bicaz – Poiana Teiului), lucrarea în care s-au investit zeci de milioane de euro și care trebuia să fie finalizată până în data de 15 noiembrie 2019.

Șocante și dezgustătoare sunt și imaginile cu dealul dislocat, de unde au fost furate peste 7.000 de tone de nisip. Rămâi șocat când vezi ce au făcut buldozerele într-o arie naturală protejată de lege.

„Misiunea” celor sponsorizați din fondurile publice, adică din banii pentru sănătate, educație, infrastructură rutieră, asistență socială, investiții etc, să ne vină de hac este imposibilă. Stăpânii netrebnicilor ar face bine să mediteze asupra faptelor pe care le-au comis, la consecințele pe care acestea le au în societate și să-și ia labele mizerabile de pe atacul.ro.

Probabil că vor încerca să închidă efectiv site-ul. Ne așteptăm la cele mai mârșave acțiuni, ținând cont că la mijloc este vorba despre libertatea unora care sunt dispuși să facă orice pentru ca faptele lor să nu fie aflate. Asta se întâmplă când infractorii sunt lăsați liberi de autorități. Însă, atacul.ro și-a luat măsuri de precauție și este pregătit pentru orice situație.

Stăpânii și obedienții lor, care recurg la fapte reprobabile, subjugați banului public, într-o țară normală, în care „nimeni nu este mai presus de lege”, așa cum clar prevede Constituția României, ar fi fost de multă vreme în spatele gratiilor.

Daniel MURARU

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

7 comments

  1. Liviu 7 iunie, 2020 at 13:47 Răspunde

    Intr-adevar, imaginile de pe DN15 sunt dezgustatoare, daca te gandesti ca un grup infractional a incredintat o suma de 80 mil€ iar ei si-au batut joc de lucrare. Cum dezgustatoare sunt toate infractiunile dovedite sau in curs de dovedire care au drept consecinta devalizarea banului public. Un grup organizat al carui singur scop este imbogatirea excesiva, care nu respecta nicio lege. Am sa folosesc si eu procedura de raportare catre alegatori a acestor inculpati, rugandu-i sa se gandeasca de 2 ori inainte sa voteze.

  2. ADY 7 iunie, 2020 at 16:56 Răspunde

    bai fratilor dar taranul asta de (***) nu poate face vreo 25 de ani de inchisoare? cati militieni si procurori au primit bani, case, masini, bijuterii de la acest infractor? arestati-va singuri procurorilor ca voi ati dirijat aceasta mafie de unde (***) si (***) fura ca’n codru

  3. Virgil 7 iunie, 2020 at 17:38 Răspunde

    Sa fiti convis ca articolele sunt citite de cine trebuie si mai devreme sau mai tarziu vor plati toti. Pacat ca suferim si noi de pe urma jafului.

  4. Ion 7 iunie, 2020 at 22:56 Răspunde

    Ridicol e putin spus. Cum ar fi sa isi faca treaba politistii si procurorii si judecatorii? Sa ii vedem ca platesc pentru toate magariile. Rusine, rusine, rusine

  5. mari. 8 iunie, 2020 at 11:46 Răspunde

    Reportajul filmat cu DRONA de specialitate performanta( prezentat la ROMAN TV) , precum si comentariul tehnic a exploatrilor ilegale in comuna TIMISESTI, jud. Neamt a dezvaluit inca o data ca miscarile gruparii infractionale sunt sortite esecului, domnii procurori dupa verificari multiple, poate consultati gratis sau moca cum se spune in popor!! lectii tehnice care sa puna cu botu pe labe membrii gruparii infractioanle care doreau sa lase capitala Moldovei IASI fara apa !!! haideti domnilor procurori ca se poate rezolva cu celeritate chiar daca a fost stare de urgenta, acum stare de alerta dat fiind repetarea ilegalitailor dati drumul la DOSARE!!!

  6. Tzucky Ioan Todiroae 14 iunie, 2020 at 22:36 Răspunde

    Ora 22 min 20. Buna seara site. Intrebare: Ce romani „la grupuri foarte cunoscute” sunt „marionete”?

    Intrebarea aceasta este referitoare la: „A urmat cenzura pe rețelele de socializare, acolo unde atacul.ro nu are acces, nici în acest moment, la grupuri foarte cunoscute, în spatele cărora se află marionetele din solda unor partide sau, mai bine spus, a grupărilor infracționale organizate.”?

    Un argument este: Intr-un grup foarte cunoscut si NUMEROS, administratorul/i au postat un video cu o coloana ENORMA de masini care transportau butuci. Au sarit in FOARTE MULTE comentarii cu remarci despre comportamentul partidului care guverneaza in ROMANIA. In fapt, era savarsirea infractiuniii de raspandire de stiri false. COLOANA DE MASINI, din video, ERA DIN SPANIA.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.