Ce lovitură! Tablan, noul șef al Poliției Neamț!

5
3473

Demis la finele lunii noiembrie a anului trecut din funcția de inspector șef al Poliției Neamț, comisarul șef Paul Tablan a câștigat procesul cu Ministerul de Interne prin care a cerut anularea actului care a stat la baza înlăturării. Instanța Curții de Apel Bacău a dispus suspendarea ordinului de demisie, motiv pentru care comisarul Tablan poate reveni oricând la muncă pe funcția de inspector șef, decizia de astăzi fiind executorie. Paul Tablan și-a pierdut funcția de șef al inspectoratului pentru că i s-a retras, pe ultima sută de metri a Guvernării PSD, certificatul ORNISS, o condiție obligatorie pentru cei care au funcții în Poliție. Tablan a dat în judecată ministerul, IGPR-ul, dar și Poliția Neamț, iar după ce a pierdut la Tribunalul Neamț, în primă instanță, a câștigat la Curtea de Apel Bacău.

D.M.

5 comments

 1. Bicajanu C. 5 iunie, 2020 at 15:56 Răspunde

  În anumite momente ai senzația că există dreptate și în România și că anumite situații pot fi îndreptate și că încă se mai poate trăi chiar și dacă ai fost, ești și vrei să fii integru, profesionist și să nu faci altceva decât să îți respecți statutul, numele și reputația într-o societate în care valorile morale și profesionale pot fi cuantificate, evaluate și tranzacționate în tranzacții bazate pe criterii, principii și valori subordonate unor interese meschine, personale și străine valorilor morale și normelor de conviețuire.
  Ar fi fost păcat să se intimpla altfel pentru cariera de polițist a unuia din cei care a făcu cinste și onoare profesiei și instituției.

 2. sara.@ 6 iunie, 2020 at 11:13 Răspunde

  Poate tura a doua se misca ceva cu mafia balastierelor paul! ca la tura prima nu prea au fost oameni devotati( nu toti) ei se stiu !! foarte bine multi au plecat, altii au fost dati afara din sistem! insa multi trebuiau sa intre la bulau pentru complicitate! si astia se stiu foarte bine!!! Hai paul sa dovedim ca putem zdrobi mafia balastierelor dar si idiotii care emit prosteste avize si autorizatii de gospodarire a apelor nu este vorna de Centrale atomice !!se poate da lectii moca pentru LEGE!!!stii cum se spunea odata : ” … INVATATI, INVATATI SI IAR INVATATI”Atentie si procurorii trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca ” ….SA TERMINAT cu GOLANEALA COPIII…..!!!!

 3. Codul Penal 6 iunie, 2020 at 12:14 Răspunde

  Dl.Inspector Șef al IPJ Neamț Paul Tablan este un om de f.mare valoare morală și profesională ,integru,credincios și care a fost &este mereu în slujba adevărului & nemțenilor!
  Ne mândrim cu dumnealui și mulțumim Bunului Dumnezeu pentru că a făcut dreptate!

 4. Nica Constantin 6 iunie, 2020 at 14:00 Răspunde

  Serviciul Inmatriculari Auto din cadrul IPJ Neamt, se subordona in anul 2017, dlui Inspector Sef Tablan? Probabil, seful Serviciului Inmatriculari Auto avea obligatia sa-si informeze superiorii in legatura cu inmatricularea unui mijloc de transport, pentru care atit vinzatorul cit si cumparatorul, au prezentat documente al caror continut nu reflecta realitatea. Adica au fost si sint contrafacute.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.