Mărcuțianu, numărul doi în Romsilva. Cine este noul șef al Direcției Silvice Neamț

3
4419

După nici două luni în funcția de director al Direcției Silvice Neamț, Ovidius Mărcuțianu a fost promovat la București, urmând să facă parte din echipa de conducerea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. Astfel, începând de luni, 1 iunie, Ovidius Mărcuțianu va fi noul director general adjunct al RNP – Romsilva, funcție deținută până de curând de nemțeanul Mircia Gorghiu, socrul deputatului PSD Ciprian Șerban, care a ieșit la pensie.

Informațiile pe care le deținem arată că în locul lui Ovidius Mărcuțianu va fi numit Valentin Tămăscălaru, actualul director tehnic, numit în perioada guvernării social democrate. De altfel, există liberali care nu sunt de acord cu această numire pe motiv că Tămăscălaru ar fi fost promovat în funcția de director tehnic și cu sprijinul lui Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. „Bătaie” mare este și pentru funcția de director tehnic ce va rămâne vacantă după ce Tămăslăcaru va fi numit director în locul lui Mărcuțianu. În cărți s-ar afla, spun sursele noastre, Marius Caia, actualul șef al Ocolului Silvic Poiana Teiului, însă este posibil să fie aleasă o altă variantă.

Ceilalți doi directori, Doru Gherghel, directorul comercial, și Radu Mătrescu, directorul economic, vor rămâne pe funcțiile pe care le dețin.

D.MURARU

Citește și:

Se întâmplă în Neamț. Șeful Direcției Silvice, schimbat din funcție în plină pandemie de Covid-19

Pădurile Neamțului, jefuite de mafia transpartinică. S-a trezit și Arsene, după 8 ani!

3 comments

  1. Stefan 29 mai, 2020 at 11:11 Răspunde

    Dar de ce trebuie sa existe atatea posturi de director?De ce e nevoie si de director comercial si de director economic?Cu ce se ocupa directorul tehnic?Repara drujbele?!Cat despre Marcutianu, intrebati padurarii si prestatorii de servicii forestiere despre cum au “colaborat”….

  2. Ion 29 mai, 2020 at 14:11 Răspunde

    O fi vreo promavare dupa managementul extraordinar din ultimele luni cand s-au belit mai rau ca niciodata padurile Neamtului, cand au ars 60 de hectare la Borca (au luat foc sambata si au anuntat pomiperii luni) si plus alte cateva hectare la Potoci. Mi se pare normal sa fie promovat din moment ce padurarii au numai masini de lux si fac euroi in fiecare zi. Cu alte cuvinte, cu asa mare prosperitate la “Ronsilva” Neamt cum sa nu promovezi asemenea personaje ?

  3. George 30 mai, 2020 at 08:32 Răspunde

    Domnul, un profesionist. S-a remarcat prin multe actiuni notabile, vezi mandatul de senator, vezi perioada cat a fost director. Ma mir cum de nu l-au pus mai repede. De ce acum? Romsilva a pierdut, noi am pierdut. Traiasca PNL + PSD, aceleasi mizerii.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.