Comunicarea cu E.ON poate fi efectuată exclusiv online și telefonic

1
541

Echipele Delgaz Grid vor fi pe teren pentru a asigura alimentarea cu gaze naturale și energie electrică a celor peste 3 milioane de clienți, însă activitatea de relații cu publicul va continua să se desfășoare exclusiv online, respectiv telefonic și după ridicarea stării de urgență din România, impusă de pandemia de Coronavirus.

Astfel, preluarea cererilor de racordare la rețea și emitere a avizelor de amplasament se realizează prin intermediul site-ului www.delgaz.ro. Agenții companiei pot fi contactați zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00, datele de contact regăsindu-se pe https://delgaz.ro/despre-noi/servicii-online.

Operațiunea de citire a contoarelor de gaz și electricitate se desfășoară în condiții normale pentru contoarele aflate la limita de proprietate. Clienții ale căror contoare se află în interiorul locuinței sunt încurajați să folosească mijloacele de comunicare online și cele telefonice puse la dispoziție de către companiile furnizoare de energie electrică/gaze naturale cu care se află în relații contractuale. Adițional canalelor de comunicare ale furnizorilor, compania noastră pune la dispoziție și o adresă de email programari-citire@delgaz-grid.ro, respectiv numerele de telefon: 0753.312.522 sau 0753.101.977 (de luni până vineri între orele 08.00-17.00) unde pot trimite indexul citit. Compania de distribuție a gazelor și energiei electrice va menține măsurile de siguranță recomandate de autorități, precum și cele decise și aplicate la nivelul întregului Grup E.ON. Tehnicienii companiei sunt echipați cu măști și mănuși de unică folosință pe care le utilizează pe toată durata intervențiilor de pe teren. Totodată, atunci când sunt solicitați să intervină la instalațiile interioare, aceștia se asigură că păstrează distanța de siguranță de minim 1,5 metri recomandată față de celelalte persoane.

Delgaz Grid asigură serviciul de permanență, 24 /7, unde pot fi semnalate disfuncționalități în ceea ce privește alimentarea cu gaze naturale sau energie electrică.

În cazul în care simt miros de gaz, clienții sunt rugați să apeleze numerele de telefon pentru situaţii de urgenţă: 0800 800 928 și 0265 200 928.

Pentru a semnala întreruperile în furnizarea energiei electrice, furturi de energie sau de echipamente, clienții sunt rugați să apeleze numerele pentru deranjamente: 0800 800 929, 0232 200 430, 0232 200 431 și 0232 200 432.

 

 

 

 

1 comment

  1. Sandokan 20 mai, 2020 at 14:30 Răspunde

    Buna treaba cu EON-ul am vandut totul ca prostii pe nimic, tot ce era bun si aducator de profit am maritat pe nimic vreme de 30 de ani. Un Bombonel un Radu Vasile un Traian Basescu si multi altii au ruinat biata tara. Cei mai multi dintre romani au plecat in lumea larga devenind capsunari sparanghelisti spargatori de asfalt ingrijitori de batrani etc muncile cele mai grele si mai prost platite fiind SCLAVETII Europei. Acest lucru a fost posibil cu sprijinul INTREGII CLASE POLITICE indiferent din ce partid provin, iar acum dupa ce i-am dat al doilea mandat lui klaus cu “k” mic asa este corect suntem direct racordati cu sclavia la berlin. Romanii ramasi in tara se bat pe niste resturi ce au ramas de la corporatii: domnule Muraru va spun ceva Fabrica de Ciment Bicaz – nemtii Fabrica de Tevi Roman – indienii agricultura din neamt plina de ” investitori” germani englezi etc care isi duc profitul la ei in tara magazinele pline de chinezarii nenorocite daca tot le aducem din China de ce nu le vand firmele romanesti pt a ramane profitul la noi padurile la austrieci si lista poate continua. Cati bani au dat in ultimii ani indienii de la tevile din Roman la bugetul Romaniei se vorbeste in anumite cercuri de o evaziune fiscala CRIMINALA de ordinul sutelor de milioane de euro doar la Roman dar nimeni nu stie si nu vede nimic. Inatitutiile statului CALARESC efectiv firmele romanesti ca de pe astia nu ii apara nimeni dar de capitalul strain nu se ia nimeni. De ce oare?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.