Alex Leoreanu consiliază un secretar de stat de la Ministerul Economiei

2
1691

Alex Leoreanu (foto), fiul deputatului PNL Laurențiu Leoreanu, lucrează „doar câteva ore” la Ministerul Economiei, acolo unde a fost numit, de curând, consilier al unui secretar de stat, activitatea de bază desfășurând-o, în continuare, în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Informația ne-a fost furnizată de tatăl său, Laurențiu Leoreanu, care a venit cu completări la articolul publicat, ieri, de www.atacul.ro, în care arătam că fiul deputatului liberal s-a angajat în Ministerul Economiei în plină stare de urgență creată de pandemia de Covid-19.

„Alex este în continuare ofițer inginer activ. A mers la Ministerul Economiei doar pentru câteva ore. Nu este angajat cu normă întreagă și nu e consilier de stat. Este simplu consilier la cabinetul unui secretar de stat pe care îl consiliază în probleme de industria apărării. Adică, exact în domeniul lui de activitate, pentru care are expertiză și studii, prin participarea în teatre de operațiuni militare, dar și prin activitatea pe care o desfășoară. Este strict pe probleme de consultanță, de industrie a apărării, nu pe alt domeniu. El este angajatul Ministerului Apărării, iar la Ministerul Economiei este în regim de part-time, câteva ore. Nu s-a pus niciodată problema să părăsească Ministerul Apărării”, a declarat deputatul Leoreanu.

Parlamentarul a ținut să precizeze că fiul său are pregătirea necesară pentru a asigura consultanță în domeniul industriei apărării.

„Alex a terminat Colegiul Național „Roman Vodă”, matematică- informatică , fiind olimpic. A intrat al doilea pe țară la specialitatea aleasă, la Academia Tehnică Militară. Au fost 12 locuri și 800 de candidați. A terminat Academia cu specializarea echipamente speciale și electronică militară. Ulterior, a terminat un master la SNSPA, în diplomație și securitate națională, și un master la ASE București, în informatică economică. A făcut studii, 4-5 luni, tot în domeniul militar, în SUA. A fost, ceea ce nu e puțin lucru, iar noi dacă am fi fost părinți de beizadea, nu am fi fost de acord, în teatrul de operațiuni din Afganistan. A fost într-un front deschis, în teatru de operațiuni, în mai multe baze militare”, a menționat deputatul Leoreanu.

În ceea ce privește achiziționarea de către fiul său a celor două apartamente, la Roman și în București, deputatul Leoreanu a menționat câștigurile din Afganistan, dar și sprijinul familiei.

„Alex nu este un copil pe care tatăl său l-a pus în nu-știu-ce minister. Este specialist într-un domeniu, are expertiză, competență”, a conchis fostul primar al Romanului.

(Foto: Facebook/Alex Leoreanu)

Daniel MURARU

 

2 comments

 1. FLORIN 20 mai, 2020 at 15:57 Răspunde

  Daca este atat de bun de ce nu si-a gasit un serviciu in privat?
  Nici o persoana decenta cu un nivel de inteligenta peste medie nu isi doreste sa lucreze la ..stat.
  Nu ai cum sa faci performanta in niciuna din institutiile acestui stat mafiot esuat.Nu asta isi doreste?Performanta?

  Pur si simplu nu poti rezista in cloaca de coruptie,taiat frunze la caini, incompetenta crasa si lipsa de profesionalism daca ai un dram de creier.
  Nu poti accepta acest lucru.

  Singurul motiv este ca e un job sigur si salariul baban garantat,platit de prostii din privat, pentru care nu se cere nici o performanta decat sa fii baiatu lui tata si sa ocupi acel post pe”merit”bineinteles.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.