Poliția Piatra-Neamț nu mai are șef de la Târgu-Neamț. Noul șef este … fostul șef

6
2539

 

Poliția Piatra-Neamț are, începând de astăzi, un nou șef care i-a luat locul comisarului Costel Petcu, adus de la Poliția Târgu-Neamț în luna mai 2019. Lui Petcu i-a expirat și cel de-al doilea mandat de 6 luni de șef împuternicit, așa că nu mai avea cum să rămână pe funcție.

Noul șef numit tot pe bază de împuternicire este comisarul George Dascălu, șeful Arestului. Acesta a fost șef interimar la Poliția Piatra-Neamț până în mai anul trecut, când a fost schimbat cu Petcu. Cel din urmă se va întoarce, cel mai probabil, la Poliția Târgu-Neamț de unde a venit.

Anul trecut, în mai, numărul ofițerilor din cadrul Poliției Târgu-Neamț, detașați la „județ”, atinsese apogeul. Pe lângă cei doi adjuncți, care fuseseră numiți pe bază de împuternicire, Victor Vlad, care renunțase la funcția de șef al poliției târgnemțene, și Costică Scutaru, transferat și el în anii 2000 tot de la Târgu-Neamț, în curtea IJP-ului au mai ajuns câțiva lucrători de poliție târgnemțeni.

Când a fost împuternicit șef la Poliția Piatra-Neamț, Costel Petcu era șeful Poliției Târgu-Neamț, funcție preluată de la Victor Vlad, avansat adjunct la IJP.

Numirea lui Petcu s-a făcut în lipsa inspectorului șef de atunci, Paul Tablan.

Tot în primăvara anului trecut, de la Poliția Târgu-Neamț a fost detașat și comisarul Ștefan Păuna, care a fost împuternicit pentru postul de sef al Serviciului Logistic al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

 

Daniel MURARU

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

6 comments

  1. janel iosub 15 mai, 2020 at 15:30 Răspunde

    si ipj se numeste militia tg neamt srl sau patriarhia srl deoarece nitcai militieni sunt numiti safi la ordinul pokilor. greata maxima (***)

  2. Acidutu 15 mai, 2020 at 19:25 Răspunde

    Nepot de securist nulitate desavarsita pila de graniceri cu doctorate false vai de mama ei politie ce hoti a prins asta la viata lui……venit de la Vaslui prin Bucuresti….probabil se pricepe la handbal.

  3. FLORIN 15 mai, 2020 at 20:53 Răspunde

    Niste corupti incompetenti care nu fac nimic pusi de alti incompetenti corupti care nu fac nimic.

    Padurile dispar din acest judet/tara,interlopii isi vad de afaceri in continuare,valutistii la fel,hotii fac prapad fara ca nimeni sa-i prinda,furtul banilor publici si evaziunea fiscala a atins cote astronomice.

    Nici o ancheta serioasa.Nici o condamnare serioasa.ZERO BARAT.
    Numai diversiuni si actiuni de 2 bani de umplutura,musamalizari,spagi si intelegeri impotriva legii si a intereselor cetatenilor.

    IPJ alaturi de DIICOT si PARCHET sunt cele mai corupte si inutile institutii din aceasta tara.

    A plati salariile colosale si nesimtite ca sa nu mai vorbesc de pensiile de serviciu/speciale halucinante a unor oameni care nu au facut nimic toata viata profesionala si sunt responsabili direct de distrugerea acestei tari este o crima.

    Este obligatia noastra a tuturor celor care suntem obligati de acest stat mafioto securist sa platim aceste aberatii corupte de institutii sa iesim in strada.

    Boicotul votului este primul pas.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.