(P) Deputatul Cozmanciuc, după întâlnirea cu ministrul Sănătății: „Aparatul pentru recoltarea plasmei va funcționa în curând și la Neamț!”

1
235

Astăzi, împreună cu domnul Florin Hozoc, am avut o întâlnire cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, pentru a discuta despre aparatul pentru recoltarea plasmei, care va putea fi folosit în tratamentul pentru bolnavii de COVID-19. În curând, și la Neamț va funcționa acest aparat.

Au apărut în spațiul public dezinformări că PNL blochează acest proiect. NU este adevărat! Noi, liberalii, nu ne vom opune niciunei persoane, vreunui om de afaceri sau altei entități care vine cu proiecte ce aduc beneficii cetățenilor și, în mod special, nemțenilor. Drept dovadă că acționăm în interesul cetățenilor este și întâlnirea pe care am avut-o, astăzi, cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Totodată, aș dori să îi transmit președintelui Consiliului Județean că în loc să facă zarvă pe Facebook, fără să rezolve nimic, ci doar să creeze scandal, mai bine ar încerca să ia legătura cu factorii decidenți pentru a vedea care sunt soluțiile.

Deputat Mugur Cozmanciuc

NOTĂ: Comentariile la acest articol, care este publicitar, au fost dezactivate.

 

1 comment

  1. anca 24 mai, 2020 at 10:47 Răspunde

    NOTĂ: Comentariile la acest articol, care este publicitar, au fost dezactivate.
    Puteti posta comentariul respectiv la oricare alt articol

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.