Miki Popescu, afară de la șefia ABA Siret. Cine-i va lua locul

3
1705

 Pentru nemțeanul Mihai Popescu, „Miki” pentru prieteni, astăzi a fost ultima zi de muncă la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Siret Bacău, unde a fost director general câteva luni bune. Lui Mihai Popescu i-a expirat perioada de detașare la ABA Siret, așa că a fost nevoit să părăsească funcția, iar astăzi își face lichidarea.

„Miki” a fost numit director la ABA Siret în februarie 2019, în locul lui Vlad Marcoci care, la acea vreme, a fost numit director de investiții la Administrația Națională „Apele Române”. Anterior, Popescu fusese detașat pe funcția de director investiții la ABA Siret de la ADI Eco Neamț Piatra Neamț. În noiembrie 2018, Popescu și-a dat demisia din funcția de șef Serviciu Achiziții a Consiliului Județean Neamț și s-a angajat, prin transfer, de la ADI Econeamț la ABA Siret Bacău. În 5 noiembrie, Miki Popescu solicita, printr-o adresă înregistrată la ABA Siret, să-i fie aprobată detașarea pe funcția de inginer în cadrul Serviciului Promovare Investiții. Șefii ABA Siret nu au stat la discuții și chiar a doua zi au cerut celor de la ADI Eco Neamț documentele necesare finalizării procedurii de detașare. Bucureștiul nu s-a opus, motiv pentru care Popescu a obținut funcția dorită la ABA Siret. Foarte interesant este că pe 1 noiembrie 2018, Popescu era numit director la ADI Eco Neamț, iar pe 5 noiembrie cerea să fie detașat la Bacău.

Sursele atacul.ro arată că în locul lui Popescu va fi numit director liberalul Sorin Hornea (foto), fost prefect de Vrancea.

(Sursa foto: vranceamedia.ro)

Rămâne de văzut cine din gașca piloșilor de la Neamț va rămâne să lucreze în continuare la ABA Siret Bacău, dat fiind faptul că mulți nemțeni au fost angajați aici, unii prin transfer, în perioada cât șefii au fost din Neamț (Marcoci sau Popescu.)

Daniel MURARU

Citeste si:

Marcoci s-a întors la munca de jos. Ce funcție ocupă acum la ABA Siret

Cum sunt angajați piloșii la stat. Ajutată de sistem, fiica șefului RAR Neamț și-a găsit job călduț la Apele Române

Lovitură pentru gașca piloșilor de la ABA Siret. Cine a rămas fără funcție

Cum a ajuns consilierul PNL Agăleanu șofer la SGA Neamț. Condițiile de participare la concurs, modificate în mod suspect

Omul lui Ginel de la ABA Siret, condamnat la închisoare pentru delapidare

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. dana. 10 ianuarie, 2020 at 14:30 Răspunde

    Da ! este mult spus ca este la munca de jos! ca din septembrie nu a fost vazut la servici decat de cateva ori! oare cine ii face pontajul acestui „dandy boy”; cativa jmecheri din gasca, vin la serviciu la ora 9,30 si freaca menta de luni de zile!!!oare Popescu zis micky nu ii vedea dar specialistul de marcoci!! care si el chiuleste sistematic din luna Septembrie 2019???? BA RUSINE!!dati afara (***) si (***)!! este destul !!VALEA nu a lui ION ci a lui MARCOCI!!!

  2. stela. 11 ianuarie, 2020 at 05:27 Răspunde

    din relatarile celor de la SGA Neamt rezulta ca Vineri 10.01.2020, Marcoci, Popescu si Agaleanu nu au fost la servici la Bacau( frecau auto BC 99 ABAS prin Neamt) dar nici la SGA Neamt !!! Pontajul lo fi facut fratele lor Pavaleanu care a mintit pe prefect cu situatia apei la Roman !?? Oare cine a fost inconstientul care a aprobat exploatarea de agregate minerale in zonele de protectie de restrictie si a perimetrului hidrogeoloic de la Frobnturile de captare a apei Simionesti Pildesti nu Pavaleanu si fostul inginer sef – marinarul Mihaila Stelian!!!!Exploatarea de agregate a fost facuta nu de oricine ci de S.C. DRUM CONSTRUCT S.R.L. si S.C. DARCONS S.R.L. firmele lui ROTARU ROMICA!!

  3. satul de hotii 11 ianuarie, 2020 at 15:49 Răspunde

    Bai DNA, luati-i dracului la parnaie, ca m-am saturat de hotii astia de la Apele Romane! Omu asta scrie, scrie, scrie, scri si voi ce pxxa belxxxi????? Hai, hai!!!# la treaba!
    Baaaaaa putorilor de la Ape, mars la munca!!!! Stiti sa traiti ca niste trantori pe spatele nostru.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.