Marcoci s-a întors la munca de jos. Ce funcție ocupă acum la ABA Siret

5
856

După ce nu i-a mai fost prelungită delegarea la Administrația Națională „Apele Române” (ANAR) în funcția de director al Departamentului de Dezvoltare și Investiții, Vlad Marcoci a dispărut din peisaj o perioadă. Informațiile noastre arătau că ar fi refuzat să revină la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Siret Bacău ca simplu inginer, funcțiile de conducere fiind ocupate. Când a acceptat detașarea la București, Vlad Marcoci a renunțat la funcția de director al ABA Siret Bacău, în locul său fiind numit nemțeanul Mihail Popescu. Funcția de director investiții la ABA Siret, deținută o perioadă de Dan Berea, nu mai este nici ea disponibilă, Bucureștiul numindu-l pe Vlad Florea. În aceste condiții, singura variantă pentru Vlad Marcoci a fost aceea de a se angaja ca simplu inginer, însă nu ar fi fost pe gustul celui care, câteva luni bune, a răspuns de investiții la ANAR. Și, totuși, Vlad Marcoci nu a părăsit „Apele Române”, acceptând în cele din urmă o funcție de inginer în cadrul Compartimentului Investiții de la ABA Siret. Încadrarea a fost făcută începând cu data de 16 octombrie, însă mulți dintre angajați l-au văzut astăzi pentru prima dată la serviciu. A ajuns după 10.00, iar la puțin timp a plecat împreună cu Corneliu Agăleanu, angajat ca șofer la ABA Siret, și cu directorul Mihail Popescu, la București.

„Nu se știe cât și când va veni la muncă, pentru că este clar că nimeni nu îndrăznește să-l întrebe, însă agitația este maximă. În primul rând pentru că unora le este frică foarte tare de ce va urma după schimbarea puterii politice. Sunt atât de multe lucruri care pot fi exploatate de către anchetatori, încât unii nu mai dorm liniștiți”, spun angajații de la „Apele Române”

Vlad Marcoci a părăsit funcția de director de la ANAR în 18 septembrie ca urmare a încetării delegării pe funcție, pe care directorul Victor Sandu a refuzat să i-o prelungească. Oficialii ANAR nu au explicat poziția lui Sandu vizavi de Marcoci, însă, așa cum atacul.ro anunța în urmă nu cu mult timp, între cei doi apăruseră câteva neînțelegeri. Sursele noastre vorbesc despre refuzul lui Marcoci de a semna, în calitatea lui de șef la investiții, pentru alocarea unor sume de bani consistente unor administrații bazinale din zona de vest a țării. Sumele, deloc mici, erau cu dedicație pentru a fi sifonate de firme apropiate găștii infracționale care controlează „Apele Române”.

(Sursa foto: Facebook/Vlad Marcoci)

Daniel MURARU

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

5 comments

  1. David 21 octombrie, 2019 at 17:39 Răspunde

    Cameleonule, in viata trebuie sa fii om. Ai fugit de langa soseta la PNL pentru ca acolo ai gasit un loc pentru dialog. Cand i-au crescut actiunile lui soseta te-ai intors la PSD, dupa ce a incercata soseta sa te foloseasca la Pro. I-ai promis lui soseta ca-i rezolvi toate investitiile controversate de pe la ape. In cel mai scurt timp ai ajuns exact ceea ce este, un neica nimeni. Familia ti-ai parasit-o, prietenilor le-ai intors spatele, esti nimeni in drum. Crezi ca mai sta papusica cea tanara cu tine daca nu ai cascaval? Nu te uita ca iti promit niste mitomani ca vei ramane sef si pe mandatul PNL ca nimeni nu te inghite. N-ai apucat nici macar sa-ti cumperi o pereche de pantofi ca ai semnat hartii pentru altii. Si vine si decontul, sa nu crezi ca scapi.

  2. Dreptate 23 octombrie, 2019 at 12:12 Răspunde

    Cu conditia sa te ia si pe tine….tot il.plangeti…daca stiti voi cu cine bea el cafeaua si ce jipane si ce opulenta….aveti grija de voi! Va pup pe suflet

  3. Gherghelas 23 octombrie, 2019 at 16:49 Răspunde

    Pe dracu munca de jos. O falfaie de ici colo asteptand momentul potrivit saatace din nou un scaun confortabil. Asta a facut toata viata lui acest (***)

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.