DOCUMENT! Revoltător! Instalator la Apa Serv SA, cu 18 ani vechime, leafă de 1.400 de lei. Membru CA, indemnizație de 2.000 de lei

16
312

 

Compania Apa Serv are peste 500 de angajați, cei mai mulți dintre ei fiind persoane angajate pe bază de pile și relații. Fie că vorbim despre soțiile sau amantele unor politicieni, despre cumătri, cumnați, frați și surori ai unor indivizi cu funcții politice, și nu numai, compania Apa Serv geme de piloși. Pe lângă faptul că aceștia nu fac mai nimic, fie că nu se pricep, fie că sunt alții care muncesc în locul lor, mai beneficiază și de salarii uriașe. În schimb, conducerea îi plătește pe cei care efectiv muncesc și fără de care nemțenii nu ar avea apă în case cu salarii de mizerie. Este inclusiv cazul instalatorilor, adică a celor care, ori de câte ori este nevoie, intervin pentru a remedia avarii. Salariul unui instalator, cu 18 ani vechime, care lucrează la Apa Serv SA, este puțin peste 1.400 de lei.

 

 

Este și motivul pentru care compania județeană are mari probleme la capitolul meseriași, pentru că nimeni nu mai acceptă umilința de a fi plătit cu 1.400 de lei pe lună. Meseriașii preferă alte societăți comerciale care le respectă munca, plătindu-i mai bine. Leafa de mizerie explică de ce la anunțurile Apa Serv de angajare a  instalatori lor nu mai răspunde nimeni de mult timp. Vorbim meseria de bază la Apa Serv SA. Meseriași nu prea mai sunt, în schimb birourile au devenit neîncăpătoare pentru personalul bine plătit. Așa că nu este de mirare că muncitorii au ajuns la disperare. Pe zona Piatra Neamț sunt 13 instalatori, 7 activează la sectorul distribuție, iar 6 la reparații. Foarte puțin în comparație cu numărul celor din birouri.

„Inginerii au toți 3.900 de lei brut, șefii de sector – 4.800 de lei brut, șefii de secție – 5.600 de lei brut, iar instalatorii – 1.400 de lei net. Efectiv, s-a ajuns la disperare și există riscul să plece toți. Să vedem atunci cine o să mai intervină să remedieze avariile care, după cum se vede, sunt din ce în ce mai dese din cauza rețelei învechite”, ne-a declarat un angajat al Apa Serv SA.

Dacă meseriașii plâng după bani, cei din conducere se află la polul opus, lăfăindu-se în salarii exorbitante. Directorul general interimar – Vlad Angheluță – încasează aproximativ 10.000 de lei pe lună, directorul Movilă – 6.666 de lei pe lună, directorul economic Adriana Ciobăniță – 9.000 de lei pe lună. Directorul tehnic Neculae și-a completat greșit declarația de avere, menționând numai un venit de la Primăria Alexandru cel Bun, de 54.900 de lei, și pensia de 17.000 de lei.

În ceea ce-i privește pe membrii Consiliului de Administrație, indemnizațiile acestora au fost, anul trecut, în medie de 2.000 de lei pe ședință, cu 600 de lei mai mult decât leafa unui instalator. De exemplu, Mihai Dominte, cumnatul lui Ionel Arsene, a încasat, anul trecut, numai de la Apa Serv SA suma de 23.819 de lei.

Daniel MURARU

Citeste si:

Ex-subprefectul Neculae, „premiat” de Apaserv SA că s-a pensionat: 3 salarii de bază, deși era angajat de o lună

Cine se pregătește pentru postul de director general la Apa Serv? Actualul director încasează aproape 10.000 de lei/lunar

Semnale care prevestesc dezastrul la Apa Serv SA. Avariile, seceta și apa ruginită de la robinet

FOTO+VIDEO. Câtă risipă și nepăsare la Apa Serv! Zilnic, zeci de mii de lei se scurg în Lacul Bâtca Doamnei

Dughir a câștigat definitiv procesul cu Apa Serv. Nemțenii au plătit peste 360.000 de lei pentru deciziile proaste ale altora

 

 

 

16 comments

 1. Nicu 10 decembrie, 2019 at 16:58 Răspunde

  Aici la Compania Apa Serv s-a adunat o gasca de interlopi care nu au nici o legatura cu aceasta specialitate. Au fost masati in birouri toate ciurucurile psd si pdl. Nici inginerii nu sunt privilegiati daca nu sunt din Targu Neamt sau daca n-au fusta care sa-i miroase bine lui Soseta.. De fapt nici nu mai exista diferente intre ingineri. Indiferent daca ai aterizat ieri si esti nul, ai acelasi salariu cu un specialist cu 30 ani vechime. Aceasta adunatura de plosnite trebuie arsa

 2. Varga Sandor Andrasz 10 decembrie, 2019 at 17:01 Răspunde

  Absolut corect . Și cei cu peste 30 de ani vechime au exact același salariu .
  Dați un semn și va pot demonstra daca e incredibil .
  Să nu uităm de drepturi legale pe care doar prin executor judecătoresc le am obținut, compania având neobrăzarea de a face inclusiv recurs la curtea de apel Bacău .
  Avem și folclor autentic romanesc in compania noastră, cine ajunge la Bacău, instalatorul și ….Falau !
  Imediat mai demarăm un proces, pentru alte drepturi încălcate .
  Stay tooned, here comes another cartoon .
  Me vedem la Bacău .
  Sută în mie .
  Apropo de concurs . Recorduri de vechimi realizate
  Pe locul întâi, instalatorul cu doua săptămâni .
  Pe doi, unul cu o lună doar .
  Găsești greu prosti care pentru 14 milioane să aibă lopată lipita de palme zeci de ani, lumea se mai deșteaptă .

 3. janel iosub 10 decembrie, 2019 at 20:58 Răspunde

  presedintele CA Apaserv este un fost ofiter doi si un sfert care este si presedintele CA TROLEIBUZUL!!!DECI, ARSENE, pt siguranta sa , s-a inconjurat numai de ofiteri care pot face trafic de influienta intre institutiile statului pline de cancer! Nimic nou, in rest procurorii si judecatorii alte (***)!

 4. Cretu Vasile 11 decembrie, 2019 at 12:57 Răspunde

  @janel iosub, ai face bine sa taci si sa platesti prejudiciul constatat OFICIAL de catre o instanta din Romania, ca urmare a ”managementului defectuos” pe care l-ai avut ca director la o societate a pietrenilor, pe banii nostri !!!

  http://portal.just.ro/103/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10300000000071955&id_inst=103

  Si poate se sesizeaza procurorii DNA pentru un posibil abuz in serviciu… daca tot te lauzi ca ai fost pe la ei…
  Personal, nu pot intelege cum de ai fost pus sa fii director cand tu nu indeplinesti o conditie de baza – CUNOASTEREA LIMBII ROMANE !
  Felicitari! Luati si cititi si, poate, ne vorbeste cineva, cum de a fost posibila o asemenea gaura, de vreo 350 milioane de lei, intr-un timp foarte scurt.

 5. Eu 11 decembrie, 2019 at 13:23 Răspunde

  La postarea unor informații de genul de mai sus, încercați măcar sa treceți datele corecte. Pentru instalatori v-ați raportat la salariul net iar pentru “ingineri” v-ați raportat la salariul brut. De ce? Da mai bine a?

 6. Rache 11 decembrie, 2019 at 13:36 Răspunde

  Salariile publicate de dumneavoastra pentru ingineri, sefi sector, sefi de sectie sunt salarii brute, cele de instalatori sunt nete, deci diferenta nu este asa cum a-ti aratato. In realitate un inginer are net 2200 lei. Ar trebui sa reveniti cu stirea reala.

 7. Emilian Barbu 11 decembrie, 2019 at 20:09 Răspunde

  Instalatorul, saracul de el,asa (***) cum este el, mai scoate inca pe atat intr-o luna. Prin multiple metode. Stiu ei bine ce fac, inclusiv la apometre, o parte din ei. Asta care a aratat fluturasul e vreun frustrat .
  Nu-i mai plangeti !

 8. Emilian Barba 11 decembrie, 2019 at 20:53 Răspunde

  Si la instalatori e o mafie cum nu se poate. nu lucreaza nici 50% din timp la Apa Sevice. Restu timpului fac ciubucuri prin curtile oamenilor. este unul care e sef de haita ii plateste pe instalatori fraieri sa faca lucruri prin curti la oameni . le da cate 20 lei iar el incaseaza suta. Chiar nu stiati asta? va spun eu ca instalator. Auzi Anghelus fiul lui Soseta ? Tu dormi ca noi stim ce avem de facut. Dormi si creste tariful la apa ca prosti platesc. Scarbelor comuniste.Sictir

  • Andrei tamplar 19 februarie, 2020 at 22:47 Răspunde

   (***) si instalatorul ala care lucra în condiții mai grele ca un miner nu apucă pensia .(***) hai pe teren si mai vb .ataca i pe aia care is ingineri acolo se mananca bani si si o freaca de amante pe bani grei.(***)

 9. Iulian 13 decembrie, 2019 at 00:53 Răspunde

  “Pentru unii mumă, pentru altii ciumă” nu e o zicere plină de adevăr doar la Apaserv. Iar la Compania respectivă prima ilegalitate este menţinerea în funcţie a directorului tehnic care se pensionare după numai o lună de vechime luând şi o primă babană de parcă ar fi lucrat o viaţă cosmonaut la NASA.
  De la NASA putem sări la NAŞA MARE, doamna Soroceanu care, la schimb pentru executarea nelegală a unor indizerabili ca Dulamă sau Alui Gheorghe şi-a negociat nu doar turismul ei instituţional de la CJ la Prefectură şi retur ci şi aranjarea rudelor.
  Specialiştii şi experţii de la complexul Muzeal Neamţ se întreabă şi acum cum au ajuns să îl aibă ca director adjunct pe domnul Cristian Soroceanu, un om intrat pe uşa din spate în Învăţământ şi prin balamaua soţiei pe acest nou post de la Muzeu.
  Şi pentru ca Balada Pilei să fie completă, nu putea rămâne domnul Goe, pardon, Soroceanu studentul zis Seby fără insignă de instituţie de stat aşa că Mamiţica l-a proţăpit şi pe el mare consilier pe la un cabinet de deputat si, mai apoi, la cabinetul şefului Senatului României.
  Atâţia tineri care chiar învaţă pe bune îşi iau licenţa şi zboară în ţări străine tocmai pentru că nu mai încap în România asta de astfel de Soroceni.
  Şi, din păcate, astfel de clanuri sunt tot mai multe şi mai prezente. Şi, din păcate, nu doar la pesedişti ci pe lângă toate partidele.
  Domnul profesor Năstăselu are mare dreptate când arată atât de clar cum societatea noastră e cangrenată de impostură şi aroganţă.
  Întrebarea e ce facem noi, toţi ceilalţi, care vedem că aceste clanuri ne duc spre pierzanie.

 10. Andrei 13 decembrie, 2019 at 09:54 Răspunde

  Sunteti cu capu’, astia care in loc sa vedeti ca e plin de curve si de oportunisti platiti de pomana, va luati de instalatori. cu 1400 de lei salariu, ce vreti sa faca? se descurca si ei cum pot. De ce nu va luati de aia de prin birouri? De asta am ajuns in halul asta. Mai taceti naibii

 11. mihnea 13 decembrie, 2019 at 12:28 Răspunde

  Toata Romania a fost devalizata de sefii de clan, curve, comunisti , pedofili si criminali care lucreaza sub protectia unei politii corupte si a unor procurori mafioti care favorizeaza coruptia, crima organizata si furtul .PUNCT.

  • Daniela 13 decembrie, 2019 at 13:44 Răspunde

   Nu stiu cum sta treaba exact in toata Romania, dar la Neamt, tandemul Arsene-Asaftei au distrus tot ce se putea distruge. Sub protectia clanurilor de interlopi, au preocupari doar in sfera coruptiei, crimei organizate si fraudarii banilor publici. Chiar nu exista mijloace legale sa-i putem pedepsi atit pe ei cit si pe cei care le fac “treburile”? Exemplu, finul Ginel si primarita Cretu Vasilica (ALDE Dobreni). Asaftei, cred ca s-a “calificat” la IM Ceahlau.

 12. Varga Sandor Andrasz 13 decembrie, 2019 at 13:40 Răspunde

  Știți cam ce ar însemna o grevă de doar o săptămână a acestor pălmași pe care ii acuzați fără motiv ?
  Cam cum ar suna o săptămână fără apă, fără canal, fără epurare ?
  Că nu credem că îmbuibații ăștia cu o sută de milioane ar fi în stare singuri să știe să exploateze două captări și stația de epurare fara muncitori .
  La salarii mari da, la cunoștințe tehnice și meserie, mai subțire.
  Majoritatea sunt hau hau politici

 13. Nicu 16 decembrie, 2019 at 16:52 Răspunde

  Apa serv este o stana fara stapan. Directorii si acolitii sunt pusi de Soseta sa se capatuiasca iar muncitorii fac ravagii in teren.Rezultatul? Prostii platesc

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.