„Viorica este candidatul perfect pentru unii dintre baronii PSD care sug țara de mulți ani”

2
142

„Lauda prostiei”. Titlul formidabilei opere a lui Erasm din Rotterdam se pliază perfect! Dacă Viorica Dăncilă este, în mod oficial, candidatul României la prezidențiale, nu mai am nimic de spus. Prin prezența ei mioritică, de oaie nevinovată, produce milă și compasiune, nu poate mai mult, poate este și mamă, și gospodină bună, dar în această calitate de candidat la cea mai înaltă funcție în stat devine oița (vedeți că sunt blând) care nu dă lapte, ci doar un soi de suc de mătrăgună și cucută, pe care ea și PSD îl livrează poporului român ca produs autohton și ecologic.
Viorica sau Beorica reprezintă mitomârla clasică pe plan politic, nu înțelege nimic, nu se poate exprima nici în limba română, nu știe nimic, deci este candidatul perfect pentru unii dintre baronii PSD care sug țara de mulți ani. Doamna Dăncilă, dacă partidul dumneavoastră a stabilit că sunteți candidatul său pentru prezidențiale, înseamnă că România nu mai are nicio șansă. Singura șansă a dumneavoastră și a PSD este Barna și USR, care vă resuscitează prin candidatura sa, se vede și din ultimele sondaje. Doamna Dăncilă, ca om (mă refer la dumneavoastră ) am o oarecare empatie și milă, dar ca cetățean al acestei țări vă întreb: ce căutați acolo? Doamnă, în Occidentul pe care Dragnea și ciracii lui, printre care și dumneavoastră, îl criticau atât de dur, când vaca rămâne stearpă este sacrificată. De ce la noi este pusă șefa cirezii? Nu mă refer la o execuție fizică, ci la una morală! Dar de unde moralitate de la politicieni care nu au măcar calitățile unei maimuțe?

(Sursa foto: captură Youtube)

Prof. Vălu Năstăselu

Vălu Năstăselu este profesor de istorie, prospăt pensionar. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 a fost profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

2 comments

  1. Stefan 25 iulie, 2019 at 13:52 Răspunde

    Domnu’ Vali, dar de baronii PDL (acum PNL), ati auzit?!Cine a furat mai mult in Neamt, PSD , sau PDL (PNL)?!Cred ca este o competitie foarte stransa , dar cu ceva plusuri de rezultate (nu de hotie) la PSD!Cu toata bunavointa pentru pensionarii “de dreapta”, parca, totusi, dupa PSD se mai cunoaste ceva , cu toate furaciunea, pe cand dupa Pinalti si gasca lui nu a ramas nimic bun pentru cetateni!

  2. Alina 25 iulie, 2019 at 18:01 Răspunde

    De dreapta, de stinga, tot pensionari sint. La fel de greu este si pentru salariati, indiferent de orientare politica. Pentru majoritatea salariatilor. Exceptie fac cei privilegiati de legi speciale sau de protectie politica. PSD & ALDE sau PNL(PDL), acelasi aluat. O apa si un pamant, toti pusi pe furat, jecmanit
    si capatuiala. Sursa, banii publici. De ce credeti ca nu iese ALDE de la guvernare? De unde bani pentru basculante si centrale termice, plocoane impartite prin comune? Acestea sint idealurile PSD & ALDE, PNL. Plusurile despre care se pomeneste, ca fiind meritul PSD & ALDE, sint invers proportionale cu majorarile costurilor cu utilitatile, cu parcursul ascendent al preturilor la alimente si al bunurilor de larg consum. Daca va fi soarta noastra sa ne procopsim cu Dna Dancila in functia de Presedinte al Romaniei, baronii PSD-ALDE si nu numai vor avea drum liber la furat banii acestui popor, si asa putini. Oare sa fie poporul roman, blestemat cu asa reprezentanti? Vom vedea in noiembrie.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.