”Vom uita de Alexandra și de moartea ei cruntă și vom conviețui cu acești criminali și cu sistemul ticălos creat de ei”

2
376

Da, suntem supărați, ofensați, furioși, dar numai pe moment! Constatăm că din nou trăim o tragedie terifiantă, însă numai atât. Peste câteva zile, vom uita de Alexandra și de moartea ei cruntă și vom conviețui cu acești criminali și cu sistemul ticălos creat de ei. Am atras în atâtea rânduri atenția asupra cancerului apărut în România după1989. În ultimii 2-3 ani, Dragnea și penalii lui l-au extins în toată țara și l-au declarat izvor de sănătate pentru locuitorii acestor plaiuri. Se pare că mulți i-au uitat pe Nicolicea, Iordache, Toader, Dăncilă, pentru că și ea este prinsă în această horă mortală pentru noi, cei mulți, nu și pentru ei, care sunt speciali. Speciali prin prostie, hoție, iresponsabilitate, incultură, primitivism etc. Români, de mult a venit timpul să ne întrebăm de ce aceste creaturi ale diavolului își fac de cap și ce trebuie să facem pentru a le îndepărta de la conducere și a le trimite acolo unde le este locul! Pentru a scăpa de monștrii aceștia trebuie să obligăm partidele și pe membrii lor să-și pună gaj toate bunurile și conturile, iar dacă nu respectă promisiunile din campanie, acestea să fie confiscate de stat. Toți membrii cu funcții să prezinte ce avere, ce profesie au, unde și când au făcut studiile, iar dacă sunt dubii să fie verificați profesional, pentru că, la ora actual, mulți dintre ei nu știu ce facultate au făcut și în ce loc. Dacă se probează că sunt ”cu pluta”, să returneze banii primiți pe perioada în care au ocupat funcția respectivă, iar cei care i-au numit să-și piardă toate bunurile și să fie excluși pe viață din activitatea politică. Dacă unii au produs daune, să li se confiște dublul prejudiciului produs.
Români, v-am enumerat numai câteva sugestii pentru eradicarea flagelului politic românesc P.L.M.H.I ( prostie, lașitate, minciună, hoție, iresponsabilitate), care a căpușat și distrus România! Dacă se aplică numai aceste măsuri, proștii nu se vor mai băga în față, minciuna și hoția se vor reduce drastic, responsabilitatea va fi mare. Cât despre lașitate, aici depinde de fiecare individ!

Prof. Vălu Năstăselu

Vălu Năstăselu este profesor de istorie, prospăt pensionar. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 a fost profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. Stefan 29 iulie, 2019 at 07:57 Răspunde

    Domnule Muraru, opriti (***) d-lui Nastaselu!Acum , tot Dragnea e vinovat de incompetenta sistemului securist?!Sigur, PSD si Dragnea au partea lor de vina, insa cancerul este mult mai vechi si as spune ca artizanii acestui sistem indreptat impotriva cetateanului sunt Adrian Nastase (mentorul Constitutiei din 2003) si securistoidul Basescu!Ei au creat acest sistem in care securistii (vechi si noi 0 s-au infiltrat peste tot, in care politicienii functioneaza doar cu acordul lor, si in care angajatii de la stat considera ca au dor drepturi si nicuo obligatie fata de cetateni.Solutiile sunt: o restructurare masiva si demilitarizarea serviciilor, eliminarea privilegiilor magistratilor si politistilor, introducerea in lege a raspunderii magistratilor si politistilor.

  2. Vladimir 30 iulie, 2019 at 13:45 Răspunde

    Da, domnule profesor, vom uita, pentru ca noua nu ni s-a intimplat o asemenea tragedie, pentru ca, in mare parte, suntem dezumanizati! N-avem de-a face cu empatia, cu curajul, cu dorinta de a ajuta! Sistemele, care or fi ele, sunt alcatuite din oameni, care oameni nu mai exista! Exista doar rautate, dezinteres, lipsa de orice urma de profesionalism in orice domeniu! Mi-e rau cind ma gindesc unde ma aflu si pe cine am linga mine, indiferent de profesia pe care o au unii si altii. Sa-ti faci treaba, sa lucrezi de-adevaratelea in ziua de astazi este o raritate. Arsene, cocliti de prin birourile institutiilor, voi ce ziceti?? Cind o sa munciti cu adevarat?

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.