Arsene, părtaș la reprimarea violentă a protestului din 10 august?

9
236

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a căzut în dizgrația lui Liviu Dragnea, a declarat astăzi că structurile statului au fost manipulate de către „Binomul Dragnea-Carmen Dan”, astfel încât Jandarmeria Română să ajungă să fie principalul vinovat pentru cele întâmplate la protestul din 10 august 2018. La un moment dat, Bădulescu a pomenit și numele lui Ionel Arsene (foto), președintele CJ Neamț, apropiatul și protejatul lui Dragnea. Astfel, potrivit viceprimarului Capitalei, ministrul de Interne Carmen Dan ar fi avut discuții cu Arsene și Dragnea în seara protestului. De asemenea, Bădulescu îl amintește, fără a da nume, pe secretarul de stat Dan Mihai Chirică, plecat de la Interne la Ministerul Apărării, unde a fost numit în funcția de secretar de stat. Așa cum atacul.ro dezvăluia în urmă nu cu mult timp, Dan Mihai Chirică este un apropiat al lui Ionel Arsene și nu pierde niciodată ocazia să se laude de relația bună pe care o are cu inculpatul din fruntea județului Neamț. Sursele noastre afirmă că Chirică a vizitat de nenumărate ori orașul Piatra Neamț, simțindu-se minunat la „Turnul Berarilor”, restaurantul controlat de cumătrul lui Arsene. Chirică a fost prezent la Piatra Neamț și la numirea unor prefecți, în calitatea pe care o avea la Ministerul de Interne.

„Dana, unde ai fost pe 10 august? Dana, poți să-mi spui discuțiile pe care le-ai avut cu numitul Liviu Dragnea și Arsene, împreună cu secretarul de stat (n.n. Chirică) plecat de la Interne și, în secret, numit la Ministerul Apărării Naționale? Dana, ai curaj până o să fii pusă pe lista lui Liviu Dragnea de europarlamentare, să nu lași Jandarmeria să tragă ceea ce ai reușit tu să faci în baza unei înțelegeri prealabile cu Liviu Dragnea? Și vă promit săptămâna viitoare documentele pe care am spus că le voi pune la dispoziția presei. Dana, așa este alintată doamna ministru de Interne de către Liviu Dragnea”, a declarat Aurelian Bădulescu, citat de hotnews.ro.

Așadar, din spusele acestuia rezultă că Ionel Arsene ar fi fost în mijlocul evenimentelor, nefiind străin de deciziile luate de către autorități la protestul din 10 august, când mai mulți manifestanți au fost răniți în urma intervenției în forță a jandarmilor. De altfel, mai mulți șefi de la Jandarmerie, dar și prietenul lui Arsene, secretarul de stat Chirică, fac obiectul unei anchete penale după cele întâmplate pe 10 august.

(Sursa foto: Facebook/Ionel Arsene)

Daniel MURARU

Citeste si:

Un cunoscut jurnalist de investigații, despre secretarul de stat Chirică: „O angajată a Corpului Didactic Neamț i-a dat lui Chirică corp spre studiu”

9 comments

 1. mihnea1 27 februarie, 2019 at 19:48 Răspunde

  Hopa!!!! Si noi care credeam ca singurul lui scop in viata e teancul cu bani. Nu stiam care are si inclinatii de strateg militar, ca stie tehnicile de rupere a oaselor si gazare a romanilor care manifesteaza pasnic. Dragi nemteni, dragi romani, va rog sa nu ezitati sa-i multumiti. Mai ales ca dupa ce v-a batut si gazat vine sa va ceara votul. Diaspora, acum stiti care-s adevaratii vinovati, ambii iubitori de sosete. Informatia asta ne confirma ca zvonurile privind amenintarile asupra unor jurnalisti (de la o publicatie locala si de la o televiziune centrala) sunt reale. Daca acest Badulescu se tine de cuvant si face publice dovezile, vom avea un nou dosar cu soseta in calitate de inculpat. La cat mai multe!

 2. Alina 27 februarie, 2019 at 21:00 Răspunde

  Inculpatul Arsene nu se dezminte. Sfera infractionala si-a marit dimensiunile completindu-se cu fapte de reprimare violenta a manifestatiilor din 10 august 2018. Astea sint preocuparile Guvernului ALDE-PSD care ne promite un viitor “luminos”, prezentat in cifre pompoase, lipsite de consistenta reala.”Virfurile” acestea tocite de atita alergat pentru interesele lor financiare, vor sa ne tina in jug si in urmatorii ani. Doar de intelepciunea noastra depinde daca vrem sa “traim bine” sau sa primim in loc de paine, “pachete” cu represiuni de genul 10 aug. 2018. Asta inseamna ALDE-PSD, opresiuni si hotie.

 3. Ingrid 27 februarie, 2019 at 21:30 Răspunde

  Sunt dispuși la orice ,,sacrificiu” pentru bunăstarea lor si mai ales pentru a se face scăpați de pușcărie !
  Sunt îngroziți de victoria lui Kovesi !
  Nu i va ierta si rând pe rând spre Beciul Domnesc !
  Ati sesizat comportamentul Viperei de Grapini ? Imaginati-va ce Prosti si incompetenți ne reprezintă tara!
  (***) PSD !

 4. Stefan 28 februarie, 2019 at 09:41 Răspunde

  Dar derbedeii care au aruncat cu pietre si sticle incendiare, tot de Arsene au fost dirijati?!In plus, credeti ca e normal sa devastezi centrul Bucurestiului ca urmare a unui miting neautorizat?Mai scutiti-ne cu propaganda hastag!Jandarmii, de data asta, au fost prea blanzi!Ca, in inghesuiala, or fi fost si cativa nevinovati si incosntienti care au incasat-o, e alta poveste, care nu schimba fondul probemei.Nu sunt deloc simpatizant Arsene-Dragnea-PSD , dar nu sunt atat de fraier sa pun botul la propaganda securista…

 5. valisor 1 martie, 2019 at 08:40 Răspunde

  De fapt Ionel a fost la o agentură de oculturism să-și rezerve bilet decât dus pentru Madagascar… pentru orice eventualitate. Ăsta e așa băștept că nici măcar la partea lui nu e părtaș. Asemenea nepotului lui Stalin.

 6. valisor 1 martie, 2019 at 15:41 Răspunde

  În atenția lui Ionel Arsene, nu neapărat relativ la calitatea lui de Președinte CJ Neamț, dar cel puțin din compasiune, atâta cât cuprinde exagerata mea empatie de neam prost, pentru fraierul care a intrat în haita PSD fără să aibă habar cu ce se halește șpaghetili;
  Ce fraier ești fraiere care ești tu fraier (formularea aceasta este un gianism… cred)! Despre ce-i înseamnă lui Liviu Dragnea prietenia, urmărește asta:
  https://www.youtube.com/watch?v=2-Q0L8353Vo
  Judecă, dacă nu e prea târziu bagă-ți mințile în cap și ieși din toate, rămânând la doar consecințele actuale și neînaintând spre altele mai grave!
  Atâta cât se mai poate, Doamne-ajută!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.