Fiica senatoarei Arcan, de la  1.500 lei/lună la benzinăria familiei, la 7.291 lei/lună la ANFP

7
1175

Pe 25 mai s-a împlinit un an de când Andreea Maria Arcan Apostol, fiica senatoarei PSD de Neamț Emilia Arcan, a fost numită în funcția de vicepreședinte la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP). Deci, fiica Emiliei Arcan, fără a avea măcar o zi de experiență ca funcționar public, a fost numită într-o funcție cu rang de subsecretar de stat, venind direct de la firma familiei sale – SC VANDISSE OIL SRL, care operează două benzinării, una în București, iar cealaltă în Târgu Neamț. Înainte de a fi numită vicepreședinte la ANFP, Andreea Arcan a fost consilier juridic la SC.VANDISSE OIL SRL, funcție remunerată cu 1.500 de lei/lună. Conform informațiilor din declarația de avere, completată la începutul acestei luni, Andreea Arcan a câștigat, anul trecut, 7.500 de lei de la firma familiei sale, adică 1.500 de lei/lună, în perioada ianuarie – mai, și 51.037 lei de la ANFP, adică 7.291 lei/lună, în perioada iunie – decembrie.

Cu alte cuvinte, fiica senatoarei Arcan încasează într-o lună de la stat, în calitatea sa de vicepreședinte ANFP, cât a câștigat în cinci luni la firma familiei sale. Soțul său, Dumitru Apostol, administrator la SC VANDISSE OIL.SRL , a avut, anul trecut, venituri în valoare de 30.000 de lei. Cei doi nu dețin terenuri, clădiri și nu au datorii. Singurul bun pe care îl au este un autoturism Volkswagen Eos, an de fabricație 2014. De asemenea, în declarația de interese, Andreea Arcan a făcut mențiunea că a renunțat la cele 3.140 părți sociale pe care le deținea la firma SC VANDISSE OIL.SRL. Concluzia: jobul la stat este o adevărată realizare pentru fiica senatoarei Arcan. Cel puțin din punct de vedere financiar.

ARCAN-APOSTOL Andreea-Maria – declaratie de avere

ARCAN-APOSTOL Andreea-Maria – declaratie de interese

CV Andreea Arcan Apostol

(Sursa Foto: facebook.com)

Daniel MURARU

Citeste si:

Fiica senatoarei Arcan, șefă peste funcționarii publici din toată țara

Șefa funcționarilor publici din România, în ipostaze incendiare

Șefa funcționarilor publici din România, fata senatoarei Arcan, s-a “lepădat” de benzinărie

Senatoarea Arcan, 16.000 de lei pentru odele din presa locală

Rușinos! Parlamentarii Arcan și Șerban nu au returnat tabletele primite de la Consiliul Județean. Fostul consilier Farcaș, obligat de judecători să restituie tableta

Scandalos! Curtea de Conturi afirmă, iar reprezentanții CJ-ului confirmă: Senatoarea Arcan nu a predat tableta primită de la Consiliul Județean

 

7 comments

 1. Stefan 28 iunie, 2018 at 16:47 Răspunde

  Salariul e corect! Daca „presteaza” o ora pe zi, la 100 euro/ora x 20 de zile , inseamna 2000 de euro lunar!Scazand viramentele, salariul lunar iese la vreo 7000 lei net.Problema e ca in loc sa plateasaca „beneficiarul”, platim noi, contribuabilii!

 2. mihnea1 28 iunie, 2018 at 17:04 Răspunde

  Sper ca nu va mirati de ce tara se afunda in acest dezastru. Soseta, pe criterii lesne de intuit, a numit toate (***) in posturi de parlamentari, ministri, secretari de stat, consilieri, directori etc. Lucru generalizat la nivel national.80% dintre ei nu stiu sa citeasca. (***) din articol stie sa citeasca, fie si de pe prompter. Votati psd!

 3. Maria Sfetcu 28 iunie, 2018 at 18:12 Răspunde

  Domnu’ Muraru,chiar ne merităm soarta. Nu vă uitați cine conduce guvernul, he-he! Ce vă așteptați de la o ființă nevinovată care a concurat-o fără succes pe Andreea Esca! Atâta poate, la fel ca și mamițica. Aș fi curioasă să aflu dacă nu au fost cumva colege la facultatea aia creștină, ca de parcă sunt facultăți musulmane sau budiste sau holistice prin zonă! Holistică ca și fosta county manager, aia de a ajuns sfătuitorul de taină a doamnei he-he! De la prezentări de tanga trecând prin apelul bocancilor de seară (chestia aia cu juridica, pe care și penalul Gigi Becali a absolvit-o) și ajungând la a conduce destinele a câtorva sute de mii de funcționari arată în mod cert cât de bolnavă este societatea noastră. Chiar duc dorul borfașilor PSD-iști din anii 1995-2005! Pe bune, ăia erau cu adevărat școliți, cu carte cu cultură generală temeinică, etc.
  O seară frumoasa tuturor!

 4. Diana 29 iunie, 2018 at 20:07 Răspunde

  Am vazut stirea despre condamnarea lui Gheorghe Stefan. I-a cam dat pinalty prin hotararea asta. Sunt convinsa ca soseta exalta de bucurie si se lauda prin carciumile din Bucuresti ca el l-a aranjat pe Stefan. Doar ca faptele lui soseta le concureaza pe ale lui Stefan, ca si numarul si greutatea dosarelor. Asa ca, sa nu rada ca-i vine randul cat de curand.

  • Filip P 1 iulie, 2018 at 10:07 Răspunde

   Da ce, Soseta nu-i elevul lui Pinalti? Nu el lua ziua in amiaza mare lectii in biroul lui Stefan cand PSD era in opozitie si lupta cu ciuma portocalie? Nu Soseta era cel care in fata membrilor PSD la sedinte il critica de mama focului pe Stefan? Nu Soseta a facut tot felul de combinatii cu Stefan ca sa puna PSD ul pe chituci? Asta nu pot face decat doi prieteni la catarama. Acum il da in gat? MARE JEG UMAN!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.