Șefa funcționarilor publici din România, fata senatoarei Arcan, s-a “lepădat” de benzinărie

Home » Dezvăluiri » Șefa funcționarilor publici din România, fata senatoarei Arcan, s-a “lepădat” de benzinărie

By admin on august 14, 2017. 3 Comments

 

Andreea Maria Arcan Apostol (foto), vicepreședinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), numită în funcție la sfârșitul lunii mai prin ordin al premierului de atunci, Sorin Grindeanu, a renunțat la firma ce administrează o benzinărie din București. Fiica senatoarei PSD de Neamț – Emilia Arcan, șefa peste toți funcționarii publici din țară, numită, normal, pe criterii de competență, în niciun caz pe mâna mamei sale, senator și șefa femeilor PSD din Neamț, a cesionat părțile sociale pe care le deținea soțului, Dumitru Apostol, cel din urmă devenind acționar unic și administrator la Vandisse Oil SRL. Modificarea la Registrul Comerțului a fost făcută puțin după numirea tinerei de 27 de ani în fruntea ANFP, iar motivul poate fi de înțeles. Cert este că după ce publicația online supervizor.ro a relatat faptul că „Fata lu’ mama a uitat că are o benzinărie în București și nu a trecut-o în declarația de avere” (vezi articolul aici: http://supervizor.ro/fata-lu-mama-arcan-a-uitat-ca-are-o-benzinarie-mol-chiar-in-bucuresti-si-nu-a-trecut-o-in-declaratia-de-avere/), Andreea Arcan a renunțat la 314 părți sociale în valoare de 3.340 lei pe care le-a cedat, așa cum spuneam, soțului. De altfel, în urma dezvăluirilor presei, Andreea Arcan și-a publicat și declarația de interese, înregistrată în data de 30 mai, în care arăta că are acțiuni la benzinăria din București.

Vezi declarația de interese aici: DI Vicepresedinte

În data de 12 iunie, când a completat noua declarație de interese, Andreea Arcan nu a mai pomenit de acțiunile de la Vandisse SRL.

Vezi declaratia de interese din iunie 2017 aici: 7444607_000091 (1)

Explicația o găsim în Registrul Comerțului care a operat, în data de 7 iulie, cesiunea de acțiuni către Dumitru Apostol.

 

Anul trecut, Vandisse Oil a avut o cifră de afaceri de 1.782.918 lei, un profit de 40.415 lei, dar și datorii de 376.345 lei. Înainte de a fi numită de Grindeanu șefă peste funcționarii publici din România, Andreea Arcan a lucrat la Vandisse Oil ca jurist. În această calitate, a câștigat 18.000 lei în anul 2016, adică 1500 lei/lună. În perioada ianuarie – mai 2017, Andreea Arcan a încasat de la aceeași firmă 7.500 lei, cam cât o leafă lunară de vicepreședinte de ANFP, după măririle salariale. Așadar, cârcotașii trebuie să înțeleagă odată că e mai bine la stat decât la privat. Una este să câștigi 7.500 lei/6 luni, la privat, iar alta să câștigi aceeași sumă într-o lună, la stat. Ce mai contează că nu ai experiență pentru a ocupa o astfel de funcție sau că opinia publică și-a exprimat oprobiul față de această numire. Cum la români „Câinii latră, caravana trece”, numirea fiicei senatoarei Arcan într-o funcție importantă, la stat, s-a uitat repede. Lumea s-a răzvrătit pe Facebook…și atât. Lucrurile au rămas cum le-a stabilit Grindeanu, adică fata lu’ mama a rămas cu funcția de vicepreședinte la ANFP.

Andreea Arcan, vicepreședinte ANFP, și mama senator, Emilia Arcan (foto Facebook)

Cifra de afaceri a firmei Vandisse Oil pentru anul 2016:

 

Ultima declaratie de avere a Andreei Arcan, publicata la data de 15 iunie 2017: 7445164_000027 (1)

Daniel MURARU

Citește și:

Fiica senatoarei Arcan, șefă peste funcționarii publici din toată țara

Șefa funcționarilor publici din România, în ipostaze incendiare

Senatoarea „Wolksvagen”, mama șefei ANFP, și polițistul anchetat pentru trafic de influență

Facebooktwitterlinkedin

3 Comentarii la Șefa funcționarilor publici din România, fata senatoarei Arcan, s-a “lepădat” de benzinărie

 1. constantin   august 14, 2017 at 2:44 pm

  nu mai publicati poze cu cele doua fiindca ma apuca greata.cat de nesimtit poti sa fii sa accepti asemenea ipostaze.arcanu cum e cu printisorul pe care il condamnai.cat de ridicoli puteti fi.aveti maestru de ceremonii versat si cu experienta.

  Răspunde
 2. valisor   august 14, 2017 at 3:31 pm

  Deci, până la urmă, așa lasă de-nțeles, că mica “incompatibilă”, cu orice, dete nu știu ce lui știu cuie, sau mamă-sa, care pe înapoi a plătit-o cu postul ceala din buzunarul meu, deci nici ea nu l-a lăsat pe-al ei “nereperat” de părți sociale; respecturile mele, cerbe, că ieșiti tare! Să le fie rușine josnicului și înjositului și “s-o și io pe ma-măsele lor” fără pe banii mei! Așa încâlcită să rămâie, poate-și prinde vreun prost urechile în cuiul ăsta!

  Răspunde
 3. valisor   august 14, 2017 at 4:39 pm

  Și că am și o întrebare. Din asta beneficia-va de vreo pensia nesimțita, dacă tot a “dat” din mânuța ei cioara de matrafox?
  Și încă una: de-acuma funcția secsuală este publică? în ce sens, în ce poziție? adică vom sta tot oi ca vitele în lesă?
  Și multe altele, măi foncționarilor, sta-v-ar “adormirea”-n gât!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.