Șefa Casei Corpului Didactic „se încălzește” pentru funcția de subprefect

45
698

Zvonurile privind schimbarea actualui subprefect de Neamț, Iulian Jugan, s-au intensificat în ultima perioadă. Deși, în urmă cu câteva luni, când Niculina Dobrilă a fost schimbată din funcția de prefect cu Vasile Panaite, s-a vorbit și despre schimbarea subprefectului, acest lucru nu s-a întâmplat. Și asta nu pentru că mai marii județului s-au răzgândit, ci mai degrabă din cauza lipsei de experiență a noului prefect care avea nevoie de un om, în cazul de față subprefectul Jugan, pentru a-l iniția și ajuta în activitate. Cum prefectul Panaite a mai prins ceva experiență, discuțiile privind schimbarea subprefectului au revenit. În ecuație au intrat mai multe variante, printre care și una din zona Târgu Neamț. Este vorba de Viorel Bălțătescu care, la începutul acestui an, a renunțat la mandatul de consilier local la Primăria Târgu Neamț. Din motive numai de el/ei știute, varianta Bălțătescu a căzut, iar discuțiile privind nominalizarea unei persoane pentru a prelua funcția de subprefect au revenit. Așa a apărut, în urmă cu câteva săptămâni, varianta Florentina Moise, șefa Casei Corpului Didactic (CCD) Neamț. Numai că, la scurt timp, a apărut informația că Vasiliu nu ar pleca de la șefia CCD din cauze financiare. Concret, salariul de director și sumele pe care le încasează de pe urma proiectelor pe care le coordonează la CCD înseamnă, din punct de vedere financiar, mult mai mult decât leafa subprefectului.  În ultima declarație de avere pe care am găsit-o, Florentina Moise a precizat că, în anul 2015, a câștigat 42.473 lei – salariu de director; 35.703 lei în calitate de expert tehnic în implementarea unui proiect și 7.875 lei în calitatea de responsabil monitorizare proiect.

În total, 86.051 lei, adică o sumă mai mare cu câteva zeci de mii de lei decât ar câștiga un subprefect într-un an. Cum ultimele date arată că Florentina Moise ar fi reușit să identifice soluții legale pentru a nu renunța la proiectele implementate la CCD Neamț în cazul în care va pleca la Prefectură, zvonurile privind numirea ei în funcția de subprefect au revenit în prim-plan. Așadar, spun sursele noastre, ar fi o chestiune de timp, maximum câteva săptămâni, până când va fi emis ordinul de numire în funcția de subprefect a Florentinei Moise. 

Daniel MURARU

 

45 comments

 1. Vasile Irimia 14 septembrie, 2017 at 11:01 Răspunde

  Baltatescu cel care face bulendre pentru MAI, MJR, SRI, etc. nu m-ar mira sa ajunga si prefect si sef de CJ ori in viitor poate procuror general sau poate chiar parlamentar la cate relatii are. Oricand poate sa ii dea cu tifla in bot lui Arsene si sa il trimita acasa. Dl Baltatescu e baronul local ce dirijeza din umbra unele combinatii aducatoare de miliarde

 2. Andra 14 septembrie, 2017 at 11:56 Răspunde

  Daca as fi in locul dumneavoastra as verifica mult mai bine informatiile elementare. As incepe cu numele, apoi as continua cu performantele profesionale. Care sunt remarcabile. Cuvintele “competente”, “aptitudini”, “profesionalism” va spun ceva? Cred ca nu. Pentru ca nu sunt importante atunci cand scopul e sa improsti cu ra*at cu orice pret, fara a tine cont de rezultatele profesionale ale cuiva.

  Admin.: Confundati publicatiile, stimata doamna/domnisoara! Sunteti obisnuita cu un alt tip de presa, aia care publica articole laudative pe bani…multi. Daca doriti o astfel de prezentare a acestei informatii, va rog sa-i contactati pe cei care scriu si publica articole contra cost. Sa vedeti atunci cu cat drag si entuziasm vor fi insiruite “calitatile“, “performantele“, “profesionalismul“ si “aptitudinile“…In ceea ce priveste remarca dumneavoastra-“sa improsti cu ra*at cu orice pret“, nu pot sa va spun decat ca ar fi bine sa fiti atenta la limbaj. Nu de alta, dar nu va onoreaza. Scopul nostru este acela de a informa. Punct! Nu de a lauda! Ce-i drept, informatia o furnizam intr-un alt mod decat o fac alte publicatii, pentru ca nu ne place sa ridicam osanale nimanui. Asadar, sfaturile despre cum ar trebui sa arate un articol dati-le celor care taie facturica la publicare. Atacul.ro nu este “Cantarea Romaniei“!

  • Andra 14 septembrie, 2017 at 13:35 Răspunde

   Va multumesc pentru raspuns. Am presupus ca presa trebuie sa fie impartiala. V-am citit aproape toate articolele. Da, aveti dreptate, e “un alt mod”, dar e scuzabil, fiind vorba de “atac” nu pot avea asteptari pozitive. In ceea ce priveste expresia folosita, e o expresie romaneasca, dar daca va incanta mai mult, poate bullshit e mai potrivit, ca sa fiu in trend. Cand o sa va indreptati “tunurile” catre faptele tuturor, si nu catre anumite persoane, atunci scopul de a “informa” va fi justificat. Pana atunci, cu tot respectul……

   Admin.: Nu e vorba de niciun “atac“. Daca asta ati inteles, este problema dumneavoastra! Cred ca v-a deranjat “captura“ din declaratia de avere care este un document public. “Tunurile“ nu sunt indreptate doar impotriva anumitor persoane, sa fiti sigura de asta, numai ca o sa ma ocup de toti in momentul in care o sa ma clonez. Asadar, “pe rand, ca la moara“!

   • Ing 14 septembrie, 2017 at 16:16 Răspunde

    Informarile, sunt facute cu sprijinul puscariasului (hot de buzunare),Viorel Andrei !VERIDICITATE 100 % !

    Admin.: ::::))))) Dezvolta, te rog, subiectul, pentru ca nu inteleg ce vrei sa spui.

  • valisor 14 septembrie, 2017 at 14:15 Răspunde

   N-aș comenta că optează pentru a ia mai mult decât a ia mai puțin. De fapt nici nu comentez asta, socotind și că refuzul ar putea, sub masca justificării “bani, mai mulți e mai bine decât mai puțini”, să chiar ascundă neacceptarea cârdășării, căci se știe că, a stătea într-un scaun ce presupune demnitate, la noi la țară, presupune tocmai lipsa demnității, iar lui dânsa poate că nu-i lipsește. Nu comentez nici despre că cum cu proiectele celea, că, dacă mă gândesc la “mult prea îmbuibatele” cadre didactice, mi se aprinde tărâța în cap, mi se năzărește dubii și încep să înjur mergând la sigur fără să-mi trebuiește documentație. Oricum nu are cum să nu pută când iasă bani, fără pochi, fără ciocli, sau fără de cumpărat undiți, adică… dacă lui “dragnea’ nu-i ajunge să se șterge cu Învățământul, din lipsă de Educație folosește cadrele, așa că nu se poate ca sistemul să nu are “proiecte” și despre proiecte.
   Înteresant este că de ce refuză Bălțărescu.!…? Zic “interesant”, că până aici îmi părea că știu destul cât să-mi fie logic că nu ar avea cum accepta omu să fie “sub””perfect” când oricum are “kilograme””mai mult ca perfect”. Socoteam că nici măcar “perfect simplu” nu ar fi fo sfârâială. În lumina noului citit “Din motive numai de el/ei știute,” înțeleg că mult mai neștiute sunt căile domnilor tovarăși, despre care mânăreli sunt nerăbdător să aflu detalii. Dacă tot e să ne ia dracu pe toți, sub incidența gropii de noi înșine săpată, eu sunt totuși curios, ca să știu apoi și să nu cred că am crăpat de alta.
   În continuare atacul.ro “ham-ham!”, noi(aaa…nimeni…) “canci!”, așa că “mor-mor”…”pâș-pâș!”.

 3. Un cetatean 14 septembrie, 2017 at 13:09 Răspunde

  Mai Andra…Dacă și tu cânți la flaut…Ne-Am lămurit. ..și aici mă refer la talentul muzical în timpul liber…logic ca aptitudinile nu se discuta cand ai în plus “conservatorul”

  • Andra 14 septembrie, 2017 at 13:39 Răspunde

   Frumos. Poate domnul moderator puncteaza si exprimarea dumneavoastra… sau poate e adulata cand e in ton si “ataca” pe cei care nu huiduiesc

   • Un cetatean 15 septembrie, 2017 at 10:32 Răspunde

    Din limbajul dvs. ințeleg ca va place pe stadion…În general huiduiala de care vorbiți o întâlnim acolo…Noroc ca mi-ați amintit de acest termen de cartier ca și uitasem ca exista….deh..Nu merg pe stadion ca altii/altele…și nici nu arunc mingea la cos ca altii/altele

 4. mioara 14 septembrie, 2017 at 13:34 Răspunde

  D.na director este un om care se implica mult in ceea ce face.
  Sumele pe care le castiga,cu siguranta sunt pe masura efortului depus.
  Este un om capabil si responsabil!

 5. constantin 14 septembrie, 2017 at 14:02 Răspunde

  arsene are unele obligatii fata moisii florentina.sa nu uitam ca spargerea filialei neamt a unpr-ului la alegerile locale din 2016 a fost regizata de arsene si serban si pusa in executare de florentina care s-a gudurat bine pe langa neagu din conducerea centrala iar unchiul sau generalul moisii a protejat-o.de asemenea florentina de pe pozitia de consilier judetean a inteles ordinul lui arsene si si-a dat demisia.concluzionand florentina nu este o valoare incontestabila dar ii place jocul de scena si de glezna.este foarte buna pentru echipa cocalarilor.

 6. hop si eu 14 septembrie, 2017 at 15:47 Răspunde

  Unde e atacul de care vorbeste tanti. Omul a prezentat o informatie, nu a atacat pe nimeni, dupa cum evident se vede. Ce te.ai inflamat asa, madame? Cum trebuia sa scrie? Frumoasa, distinsa, competenta, profesionista cutarescu? Prea v.ati invatat cu laudele, fetelor! Dar in fapt…

 7. just me 14 septembrie, 2017 at 17:00 Răspunde

  daca se purcede la subminarea imaginii unui cadru didactic,leader-ul unei institutii de mare calibru la nivel judetean si nu numai,e lesne de inteles ca ,,Atacul, ziar de investigatii” a ramas in criza de subiecte,recurgand lamentabil la chestiuni lipsite de fond.acesta ,,sefa a ccd” cum o numiti voi e omul care a dat sens institutiei pe care o conduce, atragand si implementand proiecte cu finantare europeana. acesta ,,sefa a ccd”a reusit sa scoata din anonimatul de barlog institutia pe care o conduce cu un talent incontestabil.tot sefa ,,sefa a ccd” a atins performanta de a invita cadrele didactice sa se deprinda cu ceea ce inseamna formarea continua,venind astfel in sprijinul fiecarui ocupant de catedra al judetului neamt. neintelegand,la nivel cognitiv, ce scop are acest ,,zieras” nu pot conchide decat mentionand ca a apus de multa vreme perioada cand subiectele ,,lollipop” erau gustate de catre oameni de speta laudabla,ele fiind acum dedicate celor decadenti. mult insucces va doresc,pseudo domnilor!

  • Diana 14 septembrie, 2017 at 20:10 Răspunde

   Stand si citind comentariile, m-a tras de mana cognitivul si in periplul spre decadenta ma gandeam la performantele fara de seaman ale doamnei manager. Mi-am zis sa purced, ca o doamna ce sunt, sa incriminez subminarea imaginii unui asemenea cadru didactic. Dar mi-a trecut. Care performante, care cadru didactic. Corul de lebede desemnate sa ne zugraveasca o doamna cum alta nu-i (poate chiar spre supararea primei doamne a judetului) uita ca suntem o comunitate mica, mult prea mica pt a ne putea ascunde. Pai cam care sunt formatorii care isi scot pe luna mai mult de un salariu suplimentar doar pt ca citesc (cu greu) niste cursuri de pe o foaie? Chiar credeti ca nu stim ce bani se invart si cine sunt beneficiarii? Care a fost scopul proiectelor? Singure va bagati in gura lupului si dati teme de gandire. O spuneti de parca aduce cineva bani de acasa sau munceste pe gratis. Nu, tovarase de nadejde, sunt bani publici (inclusiv fondurile europene). Ca femeie cred ca mult mai bine v-ar sta sa fiti mai discrete si nu niste turuitori. E in regula, aveti merite (voi stiti de care si in favoarea cui) dar lasati gura mai mica (in public doar) si urmariti-va interesele…in liniste. Zgomotul de fond va dauneaza. Va faceti singure rau. Sa fiti iubite, ca asta va place.

 8. stupid socks 14 septembrie, 2017 at 17:56 Răspunde

  Duduia e incalzita de mult! Vine des prin “palat”. Dar ce bani frumosi se pot lua in invatamant! Oare stiu adevaratele cadre didactice cam ce bani primesc sefii lor?
  Si ce interesant cum se inmultesc postacii! Nea Murarule, n-ai niciun proces, nimic? Pe calomnie, evaziune fiscala sau orice altceva? Dezvaluiri despre tine nu au de facut, de batut probabil ca nu te-a batut nimeni (asta nu-i o garantie ca n-ai s-o incasezi, pana la urma…), doar au vrut sa te mituiasca. Deocamdata. Dar incep sa se inmulteasca oamenii de bine care te pun proletar la zid si cei care raspandesc zvonuri. Primii te critica manios ca ai indraznit sa vorbesti de rau oameni deosebiti, care se spetesc muncind pentru binele comunitatii, iar ceilalti vor sa te bage in mocirla in care se scalda “caracterele” din breasla ta. Maine vei afla ca esti in cardasie cu de-alde Harabagiu, Vinca, Balanescu si cine-o mai fi. Sau cu vreun interlop. Sau cu vreun politician dubios. Si in felul asta spera ei ca iti vor anula credibilitatea. Ce creiere mici au! Prin birouri s-a ajuns sa se vorbeasca pe soptite despre ce scrii tu, multi se stiu spionati chiar de colegi de birou, slugoi platiti se dau de ceasul mortii ca sa afle cine ti-a dat documente din institutie… Mai deunazi povestea cineva ca s-a intamplat sa te intalneasca pe strada si cum te stia de la televizor, a facut cale-ntoarsa si a traversat, ca sa nu fie vazuta intersectandu-se cu tine. Si sa nu fie trecuta in cercul suspectilor. Nu-ti este scarba?
  Pana la toata urma, presupun ca tu nu ai un mercedes sau un audi, cumparat,indirect, din bani publici, cum are colegul tau de breasla Gabriel Apetrii (si am auzit ca n-ar fi singurul! Ca ar mai fi si altii ca el. Cu niste ani in urma mai era unul care nu-si incapea in piele de ingamfare, tot in mercedes, si a ajuns pe la bulau si n-a mai avut tupeu sa se arate dupa aceea!)care cand nu ridica osanale lui Arsene sau Panaite, face festivaluri private pe bani publici. Si totusi, sinecuristi din astia (duduia de care scrii acum, tot asta este!) sunt acum lumea buna a orasului. Iar tu incepi sa fii tot mai indezirabil…

 9. pâine cu tarata 14 septembrie, 2017 at 18:27 Răspunde

  Doctorul mi-a recomandat pentru dieta pâinea cu tarata. ..Am înțeles că si dieta dânsei (ca arata foarte bine) s-a intretinut tot cu tarata…

 10. amalia 14 septembrie, 2017 at 20:54 Răspunde

  Din comentarii se pare ca nu prea are prieteni, d-na MOISE sau prietenii nu au curajul sa o sustina in fata artileriei de rautati.Eu o cunosc pe Flori destul de bine si pot spune ca este un om bun,o colega exceptionala si in primul rand o profesinista care are multe realizari ca director CCD si nu numai.Poate are si ea pacatele ei, dar sa arunce cu piatra doar cel fara de pacat.

 11. Livia 14 septembrie, 2017 at 21:04 Răspunde

  Pentru accesarea fondurilor europene se muncește. Nimeni nu îți dă banii cadou. Dacă ați avea cunoștințe minime despre scrierea și implementarea unui proiect, cât trebuie să muncești în afara timpului alocat și plătit, în plus, câte documente trebuie să faci…..iar Doamna Director Prof. Florentina MOISE, spre deosebire de alții, a știut să atragă fonduri europene și a depus proiecte care s-au și câștigat și care aduc valoare instituției Casa Corpului Didactic Neamț!!!

 12. mihnea 14 septembrie, 2017 at 21:45 Răspunde

  Multa patima intre taberele pro si contra. Pe de o parte, tabara pro vorbeste despre un geniu in ale managementului, bonusul reprezentandu-l atragerea de fonduri europene la un nivel fara precedent pentru institutie, judet si tara, de parca nu ar fi platita pt asta. Pe de alta parte, tabara contra zice ca o stie ca pe o tipa care a inselat totul in viata. Eu cred ca lucrurile sunt mai simple. Pe modelul de la CJ, unde cuplul managerial conduce cu mana de fier institutia si judetul (sau asa cred ei), se doreste crearea unui alt cuplu managerial la prefectura – prefectul si cea mai buna manager ever. Adevaratele probleme ale judetului nu sunt importante. Punem papucei rosii, facem o poza si ne mai tine o saptamana vrajeala pentru prostime ca tot s-au canibalizat conducatorii, dupa analiza unui clasic in viata.

 13. ghinion 14 septembrie, 2017 at 22:01 Răspunde

  Țațele astea n-au înțeles cum stă treaba în propoziție, deși ele sunt didactice cadre, iara io nu-s ! Ce săriți ca, nu mai spun ce!!! Taca taca taca taca – asta știți să faceți pe banii mei, io contribuabilul, io ala de mă spetesc muncind de dimineața până seara. Cât despre învățământ, mare atenție despre ce vorbiți, stimatelor! Lauda de sine nu miroase a bine! Ba chiar pute!

 14. Ana 14 septembrie, 2017 at 23:01 Răspunde

  Despre Flori, aşa cum ne place nouă să o apelăm, ştie foarte multă lume ca îşi practică profesia de dascăl, la grad de excelență didactică, nu de o luna, nici de un an, ci mai bine de 20. Astfel, putem vorbi despre experiență acumulată, profesionalism, vocație….. şi multe alte “ingrediente” necesare succesului în carieră.

 15. amalia 15 septembrie, 2017 at 08:46 Răspunde

  Offf,offf,offf ce vă mai place să loviţi o femeie! Aşteptaţi,oameni buni, să ajungă în funcţia pentru care este propusă,aşteptaţi să vedeţi ce poate realiza şi poate o să vă schimbaţi părerea.
  Cât despre ,,ţaţele” din învăţământ…doar rautăţi, adevărat nu există pădure fără uscături,dar să nu generalizăm.

  • valisor 15 septembrie, 2017 at 10:01 Răspunde

   Scumpă doamnă,
   Aici nu e deloc vorba despre tehnici marțiale împotriva unei femei. Nici măcar despre doamna aparent în cauză nu e vorba. “Iertați-mi franceza!”… e despre rahaturi mari pe care, recitind, dar printre rânduri, le veți observa și vă vor revolta într-un așa hal că veți da la spate toată eleganța feminină și veți înjura “ca un birjar” înspre acolo spre unde trebuie cel puțin înjurat; acolo sunt cei care ne amăgesc cu tare vicleșug să le acordăm credit și timp să dovedească, iar noi îi credem ca niște tâmpiți ce suntem, ca, în final, să nu mai rămână din cetatea noastră nicio Piatra în Neamț.
   Respect opinia!

 16. Cristina rusu 15 septembrie, 2017 at 14:01 Răspunde

  Cine nu te cunoaste “Flori de Neamț”??? Toti te stim si o sa ne surprinzi placut tot dupa numai “noua luni”si tu intelegi…!! Atunci vom vedea rezultatele tale? SuccesuriImportant e sa ti iasă

 17. Un cetatean 15 septembrie, 2017 at 14:02 Răspunde

  Felicitări dlui Muraru pt. libertatea de exprimare…Cred ca e singurul ziar online din Piatra Neamț unde un cetățean oarecare mai poate defula. ..sper sa nu va treziți cu vreun proces…și dacă ar fi așa. ..Pana la urma libertatea se termina acolo unde încep calomniile sau injuriile. ..ceea ce prin comentariile aprobate nu se regăsesc. ..Cine a avut ceva de zis a zis cu perdea…MULT SUCCES!

 18. mihnea 15 septembrie, 2017 at 16:01 Răspunde

  Nu stiu daca e un record la numarul de comentarii, dar vreau sa ma alatur cetateanului care va felicita pt comentarii. Mai mult ca sigur, cel putin unul apartine impricinatei care, evident, nu si-a asumat identitatea. Dar nu e o problema. Ce constat eu este faptul ca la alegerile viitoare vom avea multe astfel de specimene pe listele parlamentare. Asta e tinta. Bulai, Vasiliu, Husaru, Nastase etc vor fi amazoanele care vor completa lista deschisa de El lidero. Problema e ca actualii parlamentari simt si stiu ca e greu sa mai prinda vreun loc pe liste sau vreo functie la varf. Deja sunt miscari in front, aliante care incearca sa curme suprematia amazoanelor care-l tin izolat pe El lidero de orice alta influenta. A mai adus in jurul lui cativa raposati in ale meseriei care, platiti din bani publici, umbla bezmetici cautand prin baruri si pe la colturi informatii compromitatoare despre jurnalisti, oameni de afaceri, conducatori de institutii, persoane incomode in general. Nu are rost sa vorbim despre competente, caracter, inteligenta si alte caracteristici pe care nu le poseda nicio persoana din aceasta gasca. Marea lor problema este ca nimeni nu le acorda credit iar victimile “verificarilor” afla imediat despre mizeriile rebuturilor platite din bani publici. Unele guri spun ca raposatii fac presiuni la ofiteri in activitate din structuri care ar trebui sa contracareze si reclame astfel de practici, incercand obtinerea diverselor informatii/barfe despre tintele lor. In unele cazuri, se incearca inscenari de o mare gravitate. Dragi tovarasi, sa nu credeti ca nu vi se stiu pasii si ca nu exista si profesionisti in astfel de structuri care nu abdica de la integritate. Chiar daca voi stiti ca de transporturi se ocupa CJ-ul la nivel judetean, sa stiti ca sunt structuri care au suficiente autobuze pentru a va transporta acolo unde va este locul. Si nu uitati ca nu voi ati descoperit apa calda. Au mai incercat si altii constituirea de parastructuri. Niciunul nu a reusit. Cei care traiesc din salariu, isi respecta meseria si juramantul, tin la familie, nu va iubesc. Ei isi fac meseria si nu va acorda nici macar minimul respect stiind ca salariile mici si conditiile precare in care isi desfasoara activitatea sunt doar din cauza voastra. Asa ca nu asteptati sa va cada in genunchi. In plus, cei care vi se alatura sunt doar indivizi respinsi de colectiv care incearca sa-si sape colegii, lucru stiut in detaliu.

 19. visarion 15 septembrie, 2017 at 20:00 Răspunde

  Cred ca e număr record de comentarii pe acest site la pupat un cur, un singur cur. Arsene ar trebui să fie invidios! Si restul despre care s-a scris aici. Zău, mi s-a făcut greață!

 20. Elena 15 septembrie, 2017 at 21:02 Răspunde

  Prea multe rautati aici!! Asa cum o stim noi, prietenii, apropiatii, Flori e o luptatoare in adevaratul sens al cuvantului si a demonstrat asta in toate imprejurarile in care viata a adus-o si a trebuit sa gaseasca solutia potrivita. Eu stiu foarte bine ca
  va fi “omul potrivit, la locul
  potrivit” , o altruista frumoasa, desteapta, corecta cu sine si cu cei din jur. Restul rautatilor, nici
  nu mai conteaza! Noi avem incredere in tine!

  • Sorin 16 septembrie, 2017 at 12:09 Răspunde

   Sigur ca Flori e o” luptatoare”. A luptat din rasputeri pe canapeaua de la PSD asteptand s-o primeasca Domnul Presedinte. Si asteptarea n-a fost in zadar. In curand …subprefect, apoi daca va lupta la fel de tare va ajunge si (sub) presedinte, nu?

 21. Codrina 16 septembrie, 2017 at 12:22 Răspunde

  Rai mai sunteti, oameni buni. Ce aveti cu fatuca asta nu pot intelege. Mie imi place ca seamana cu Flori din Vaslui si cred ca va fi potrivita sub prefect, cum zice Sorin. Numai ca prefectul e cam…scund…da ma rog, doar nu voiati sa-l puna subprefect pe Andrita,la cei 99 de ani ai lui desi are si el experienta sa ca sub primar si purtator de janta la Ceahlaul…

 22. $£$¥ 17 septembrie, 2017 at 11:56 Răspunde

  Nu vreau sa fiu rau , dar ma poate lămuri si pe mine cineva cu privire la fătuca aceasta ?
  1.Gurile rele spun ca are un copil cu Tarate ?
  2. Si soțul ei este membru PNL ?
  Doar pentru masculinitatea mea,asa!
  In rest toate cele bune si mult succes domnule Muraru, inteleg ca va este tare dificil sa intrați in posesia multor informații sau mai bine spus sunteti șicanat .

  • valisor 17 septembrie, 2017 at 14:56 Răspunde

   SS Indescifrabil,
   Nu știu dacă te lămuresc, sau mă scap și pe mine în ceață. Unde ai citit vreodată să atace Muraru o femeie? Duduița Florentina, penserat, a călcat într-oleacă de rahat, cam rahatul despre care se citește fără să se povestește în acest articol. Înțelege că nu e un ziar de cacan! Dar chiar ș-așa, dac-ar fi fost să fie în subiect, dar nu-i, ce bărbăție e în a-ți încorda dumneata masculinitatea împotriva dumneaei? Să-ți fie rușine în una din două situații!: 1 ai creier (***cenzurat admin.) sau, 2, crezi că noi, care citim să știm, avem.
   Nu știu dacă te-am lămurit, sau am chicat cu C în P.

 23. Alexandra 20 septembrie, 2017 at 20:21 Răspunde

  E destul de abila doamna ,din bine la mai bine…….acum a gasit tot. Si frumos….cu bani…isteț. asa ca doamna judecstor e pe locul doi…….succes flori

 24. Cristina rusu 27 septembrie, 2017 at 14:21 Răspunde

  Dragă Flori…mai ai o prietena la Arad tot la fel de competenta ca si tine si culmea de aceeasi varsta sunteti… Numai ca dansa d na e cu neamurile prefectului, nu ca mata care esti cu pres de Cj…de fapt si mata iei masa la Eden cu prefectul pitic…acum ceva timp, adicalea vreo cateva luni in urma te am vazut cu el la masă, dar voi nu vă cunoasteti…ha ha ha Ține te tere…ai sanse zero!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.