O nouă încercare de mazilire a directorului de la Troleibuzul SA

2
137


După ce planul de a-l debarca din funcție pe Cătălin Dughir, directorul companiei județene Apa Serv SA,  a eșuat, executivul Consiliului Județean Neamț și-a concentrat atenția asupra unei alte societăți subordonate. Este vorba de Troleibuzul SA, societate condusă de către Nadia Năstase. Tentativele de debarcare de până în prezent, și deloc puține, s-au soldat cu tot atâtea eșecuri, încercările majorității PSD, ALDE, PMP lovindu-se de încăpățânarea directoarei Năstase care refuză să cedeze presiunilor. Cea din urmă afirmă că și-a împlinit toate criteriile de performanță, iar cei care doresc înlocuirea sa cu o persoană apropiată actualei puteri locale, urmăresc cu totul altceva. Ultima ispravă a grupului, care încearcă de ceva vreme să o schimbe pe Nadia Năstase, datează din 6 februarie.

Documentul, care a fost publicat pe site-ul societății, este emis de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Urbtrans” și vizează detașarea directorului companiei județene Troleibuzul SA la Adi Urbtrans, fără ca cel vizat să fi cerut acest lucru. Deși, analizând adresa, se înțelege că cea care a solicitat detașarea este Nadia Năstase. „Nu am făcut nicio solicitare de detașare nicăieri și vreau să-mi duc mandatul aici, la Troleibuzul, până la capăt. Mandatul la conducerea Troleibuzul SA mi-a fost prelungit pentru rezultale pozitive pe care le-am avut și nu știu ce ar mai fi de spus. Repet, nu știu nimic despre aceeastă detașare!”, a declarat Nadia Năstase.

Adresa ADI `Urbtrans`: Scan1

Din surse neoficiale am aflat că funcția de director de la Troleibuzul SA este vânată de cel puțin trei persoane. Să nu uităm că Troleibuzul SA este una dintre societățile Consiliului Județean incluse în categoria „vacilor bune de muls”. Bugetul substanțial al acestei firme a înfierbântat mereu mințile celor ajunși la putere, indivizi dornici să se îmbogățească peste noapte. Iar mulți dintre ei chiar au reușit, dosarele penale întocmite, în special pentru afaceri necurate desfășurate în perioada când PDL s-a aflat la guvernare, fiind soluționate cu scoatere de sub urmărire penală.

Daniel MURARU

2 comments

  1. Vasile 7 februarie, 2017 at 14:05 Răspunde

    Acesti ,,alesi,,sunt neobositi in a inventa si executa dupa scenarii stupide,actiuni lipsite total de profesionalism, in detrimentul urbei.
    Cat timp, tupeistii si oportunisti vor influenta destine, suntem in mare pericol.Aveti grija, ei se bazeaza pe blazarea, neinformarea si lipsa noastra de reactie.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.