EXCLUSIVITATE! ȘOCANT! ELEVĂ VIOLATĂ ÎN LICEU

2
355

Un caz șocant s-a petrecut astăzi la Grupul Școlar „Mihail Sadoveanu”, din comuna Borca, județul Neamț. O adolescentă, în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X-a a fost violată de un coleg în sala de cursuri. Incidentul s-a petrecut astăzi, după ora 11.00, în timpul orei de tehnologie care nu a mai avut loc întrucât profesorul a lipsit. Clasa a X-a E are profil mixt, elevii fiind împărțiți în două grupe: mecanică și prelucrarea lemnului. Profesorul de mecanică și-a ținut ora, în timp ce profesorul care preda prelucrarea lemnului le-a dat liber elevilor. Cei mai mulți dintre ei au ieșit din liceu, iar în clasă au rămas o fată și un băiat. La un moment dat, cel din urmă i-ar fi cerut adolescentei să întrețină relații sexuale. Refuzat, băiatul a devenit violent și a obligat-o pe fată să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale. Totul s-a întâmplat în sala de clasă, în condițiile în care într-o sală alăturată, colegii celor doi participau la ora de mecanică. După ce a scăpat din mâinile agresorului, victima și-a sunat mama, povestindu-i ce i s-a întâmplat. Femeia a sunat imediat la poliție, după care s-a deplasat la liceu pentru a sta de vorbă cu directorul care habar nu avea de cele petrecute în liceu. Plângerea a fost preluată de lucrătorii Secției de Poliție Bicaz care fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate. Surse din poliție au confirmat existența unei plângeri de viol, faptă care s-ar fi petrecut în incinta liceului din Borca, însă au precizat că urmează ca în zilele următoare să fie clarificată situația. În acest sens, polițiștii așteaptă rezultatul examenului medico-legal.

„Atât victima, cât și agresorul sunt minori. Există plângerea fetei care spune că a fost violată în clasă în timpul orei de tehnologie, oră care nu ar mai fi avut loc pentru că profesorul i-a lăsat pe elevi liberi. Vom vedea la ce concluzii vom ajunge în nomentul în care vor fi finalizate cercetările”, a declarat unul dintre anchetatori. Contactat, subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IJP Neamț, a confirmat existența plângerii de viol din partea elevei, însă nu a putut oferi mai multe amănunte pentru că ancheta este în derulare.

De-a lungul timpului, Liceul Borca a fost în centrul unor scandaluri imense. Cele mai recente sunt cel privind falsificarea unor examene de diferență, dar și a examenului de Bacalaureat din vara anului 2015. Ambele cazuri sunt investigate de polițiști și procurori, soluțiile întârziind să apară în condițiile în care vorbim, în ambele cazuri, de fapte care s-au petrecut cu mai bine de un an în urmă.

D.MURARU

2 comments

  1. Dorel Puscasu 19 ianuarie, 2017 at 09:31 Răspunde

    Da, sa lamurit,nu afost viol dar nici sex liber consimtit. A fost un ACCIDENT,baiatul statea intr-o banca mai in fata in clasa,iar fata in fundul clasei,cand fata a vrut sa iasa afara din clasa s-a impiedicat si a cazut exact in organul sexual al colegului,care organ era tocmai in erectie,reusind sa-i perforeze nadragi fetei (chiloti nu avea atunci ca nu se mai poarta nici la vedete). Deci va rog liniste si pace,lasati copii in pace. DOREL

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.