VAI, DAR CUM DE NU AȚI PARCAT ÎN SCARA BLOCULUI?

0
1261

* un nene „plin de bun simț” a parcat, zilele trecute, exact pe trotuarul dedicat pietonilor, ratând la milimetru casa scării blocului din apropiere * cel care l-a pozat ne-a spus că ar fi vorba de un fost politician, însă nu putem băga mâna-n foc că informația este corectă *

Un tânăr la vreo treizeci și ceva de ani, în putere și voios nevoie mare, după cum ni l-a descris cititorul nostru, a reușit să depășească orice limită a bunului simț, parcându-și autoturismul pe un trotuar din Piatra Neamț. Văzând minunatele poze, mai că-ți vine să-l plângi pe bietul șofer că nu a reușit să-și bage mașina  în scara blocului, mulțumindu-se totuși cu o parcare chiar lângă, pe trotuar.  S-a întâmplat în plină zi, pe strada Alexandru Lăpușneanu, la o aruncătură de băț de Grupul Școlar Economic-Administrativ Piatra Neamț și destul de departe de ochii vigilenți ai polițiștilor sau de echipajul Xdatasoft. Cel din urmă, având la îndemână blocatoarele pe care le folosește pentru a-i sancționa pecuniar doar pe unii care își parchează mașinile pe trotuare, spații verzi sau alte zone interzise. Conform sursei noastre, care ne-a trimis fotografiile pe adresa atacul2015@yahoo.com, momentul a fost imortalizat în plină zi, iar proprietarul mașinii, un tânăr în putere, nu părea să aibă nici o problemă de sănătate care să-i scuze gestul mitocănesc de a parca pe trotuar. Ba, mai mult decât atât, așa cum se poate lesne observa și din poze, la doar câțiva pași erau câteva parcări libere. Dacă tinerelul văzut la volanul mașinii este un fost politician nemțean, în prezent consilier pe la o companie județeană, am putea să-i acordăm circumstanțe, în sensul că gestul său l-am încadra la tupeul pe care, din păcate, mulți politicieni români îl au. Este vorba de acele personaje ce cred că funcția pe care efemer o ocupă, le permite să încalce legea, inclusiv să-și parcheze mașinile unde doresc. (D.M.)

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.