4 responses

 1. Dobre
  martie 5, 2019

  Asteptam ca intaiul conducator iubit, soseta, impreuna cu instrumentul de executie politica, prefectureasa, sa se dezica de asemenea gesturi reprobabile. Mai ales ca e plina presa centrala. Cum poti sa iei mita, in forma continuata si in grup, intr-o institutie pastorita de soseta si condusa de managerul de partid care a lasat succesul din mediul privat pt binele si sanatatea dragilor nemteni? Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lui soseta care se lupta sa repare toate drumurile din judet si o jumatate de podet la Preluca, iar nemernicii pentru care vrea sa construiasca un spital inspirat de imobilele din Las Vegas iau spaga. Asa ceva. Rusine. Hai cu postarile, tov presedinte.

  Răspunde

 2. mihnea1
  martie 5, 2019

  Chiar asa, Dobre, managerul nemaintalnit cica ar fi intr-un comitet de urgenta. Ma intreb daca o fi trimis acatiste la episcopie, prin prietenele si sustinatoarele kuzmanovic si OB. Chiar ieri, intr-un drept la replica transmis Monitorului dupa publicare scrisorii medicului Daniel Chirita, managerul fara seaman incheia asa cum ii sade bine unui politruc, cu o oda la adresa sefului („precizăm că toate proiectele noastre pentru buna funcţionare a spitalului se bucură de susţinerea domnului Ionel Arsene, care manifestă tot timpul maximă atenţie pentru soluţionarea problemelor“). Te lasa fara replica. Sunt convins ca soseta e suparat ca s-au manjit pt sume mici pt acest judet, dar cel mai ofticat e xanax care e invidios ca alti fac iar el nu.

  Răspunde

 3. Nicu Gherman
  martie 5, 2019

  Spitalul di P Neamt e aratura lui Dan Constantin de vreo 30 de ani. Trepadusul asta credeti ca e straini de furturile si spagile de aici?

  Răspunde

 4. jorj
  martie 6, 2019

  Caramfil???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop