6 responses

 1. alina
  februarie 14, 2019

  In ceea priveste angajarea drei Ilie, lucrurile pot fi posibil usor de explicat. Tatal sau, in calitate de sef RAR, detine informatii “pretioase” despre mijloacele de transport care sint cumparate si duse la diverse verificari( ex:basculanta “achizi- tionata” de Primaria Dobreni, la finele anului 2017,pt care se tine ascunsa cartea de identitate, din motive lesne de inte- les). Cumva trebuia rasplatit detinatorul acestor secrete si cum nu se putea altfel mai bine, decit cu un post “caldut” pt odorul sau. Sper ca cei in masura sa verifice legalitatea aces- tui transfer, sa ia masurile necesare pt corectarea acestei “ghidusii”.

  Răspunde

 2. Maria Sfetcu
  februarie 14, 2019

  Apropo, la o distanță rezonabilă, cu două semafoare și două sensuri giratorii, se află nimic altceva decât o instituție care ar trebui să semene “rețineri” (și la propriu și la figurat!) în a încălca legea. Eu consider că sindicatul ar trebui prin conducătorii săi să depună o plângere penală. Sau le este frică? Au temerea că vor fi dați afară? Chiar așa de slabi am ajuns ca popor, să stăm în “genunchi” în fața tuturor neaveniților?
  O zi frumoasa tuturor

  Răspunde

 3. mihnea1
  februarie 15, 2019

  Imi place ca nenea asta, lider de sindicat, va cere lamuriri in perioada urmatoare. Nu e penibil? De la cine va cere? De la Marcoci? De la Miky Popescu? Va umpleti de ridicol tovarasi sindicalisti care sunteti cu mult mai oportunisti decat oricare dintre pilosii din institutii. Castigati, pe de o parte, influenta si favoruri de la conducerea institutiilor pentru ca cei din conducere sa-si asigure linistea, iar pe de alta parte castigati lunar zeci de mii de lei din cotizatiile membrilor, cash sau prin decontarea oricaror tipuri de cheltuieli posibile. Nu e o exagerare, chiar asa se intampla.

  Răspunde

 4. vlad
  februarie 18, 2019

  De ce nu se vorbeste si de angajarea nepotului unui director al apelor Romane din Bucuresti, la ABA Siret, un anume Motei Dragos.

  Răspunde

 5. adrian
  februarie 18, 2019

  Si la Suceava au fost angajari…doamna Anitei, venita de la o firma din BT.

  Răspunde

 6. angajat
  februarie 18, 2019

  Azi a descins MiKi Popescu la Sga Bacau, neanuntat , ca un hot, a facut verificari prin toata baza formatiei Bacau , probabil sa gaseasca vreun motiv.
  Probabil are tema de casa sa puna pe unul de la Neamt director in locul lui Spataru! macar sa fie luat tot ce inseamna ape in Bacau.
  Bravo directore , debut de nota 10! Nici Vamanu in 20 ani, nu a intrat vreodata peste SGA uri neanuntat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop