5 responses

 1. FLORIN
  noiembrie 11, 2018

  Ce spitale si autostrazi cind omul nu a fost capabil sa repare podetul de la Preluca fara sa sifoneze banii publici cu licitatii trucate si lucrarea data unei firme de apartament.

  Mai avem un (***) la PMP,Gavrilescu, care bate cimpii cu pasaje subterane in conditiile in care acest oras este sufocat de poluare si masinile unor cretini care se plimba toata ziua degeaba sau il tranziteaza,centura este blocata de podul de la piata,bulevardele principale sunt transformate in parcari.Ce prost trebuie sa fii sa nu rezolvi aceste probleme mai intii care nici macar nu costa bani inainte de a te gindi sa furi bugetul cu lucrari inutile si stupide care nu ajuta cu nimic acest oras?

  Aloo,Gavrilescule (***),nu costa nimic sa blochezi traficul in tot centrul acestui oras si sa-l directionezi catre bulevardele adiacente.Ce nevoie e ca totii manelistii comozi si nesimtiti sa se plimbe cu masina prin centru?De ce nu faceti un drum ca sa ocoleasca orasul de la Gircina la Stadion?Vedeti ca nu va duce capu?Este centrul orasului Piatra Neamt atit de mare de obosesc sa mearga pe jos?

  Problema este ca suntem condusi de niste hoti analfabeti de aia nu se face nimic.

  Răspunde

 2. sebi
  noiembrie 12, 2018

  O soseta pe butoi

  Răspunde

 3. GABRIEL
  noiembrie 12, 2018

  S-or fi gândit cei cu pasajul din centru, ca dacă TT a scăpat totuși după reabilitarea lui Stefan, ca n-ar fi rău sa-i mai dea o lovitură sub centură, adică direct la temelie!
  Dacă vreți lărgire de parc, nu trebuie neapărat să vă apucați de săpat!
  Ocoliți orașul, nu-l sufocați și mai mult! Și apropo, în față la TT, în subteran, băgați un giratoriu, sau faceți numai stânga către gara?

  Răspunde

 4. Cetatean
  noiembrie 14, 2018

  Sau să facă un drum de pe Calea Romanului, înainte de pod, care să iasă în str. 1 Decembrie…

  Răspunde

  • dascalu
   noiembrie 14, 2018

   Sau unul care sa duca direct de la CJ la Jilava

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop