Ce are de ascuns președintele CJ Neamț? Împrumuturi dubioase de sute de mii de lei și un autoturism fantomă

Home » Dezvăluiri » Ce are de ascuns președintele CJ Neamț? Împrumuturi dubioase de sute de mii de lei și un autoturism fantomă

By admin on septembrie 4, 2017. 20 Comments

Politicienii sunt obligați de lege să dea socoteală cetățenilor pentru averea  pe care o au. Tocmai de aceea a apărut Agenția Națională de Integritate, o instituție care, printre altele, verifică averile politicienilor și ale funcționarilor publici. Acolo unde este cazul, ANI ia măsuri în vederea confiscării averilor nejustificate. Lăsând la o parte aceste aspecte, pentru politicieni ar trebui să fie o datorie civică, un semn de respect față de alegători să-și prezinte transparent, cum spune și legea, averile pe care le dețin. Nu toți o fac, semn că nu dau doi bani nici pe autoritățile statului, dar nici pe cei mulți care, o dată la patru ani, îi trimit în funcții importante. Agenția Națională de Integritate este obligată să ia măsuri în cazul acelor politicienilor care nu-și justifică averile, nu-și completează corect sau în bătaie de joc declarațiile pe care trebuie să le facă publice în fiecare an.

În atenția ANI și DNA – omul zilei – Ionel Arsene

Ionel Arsene (foto), actualul președinte al Consiliului Județean Neamț și peședintele PSD Neamț, face politică la nivel înalt de vreo cinci ani. După tentativa eșuată din 2008, de la alegerile parlamentare, Arsene a reușit să intre în Camera Deputaților, în 2012, pe listele USL, pe linia PSD. La finalul mandatului, a renunțat la deputăție, alegând Consiliul Județean Neamț pe care, din 2016, îl conduce în calitate de președinte. Ca orice parlamentar, Arsene a fost obligat, în fiecare an, să-și depună declarațiile de avere și de interese. Lăsând la o parte diferențele uriașe dintre veniturile pe care le avea Arsene, când a intrat în Parlamentul României, și cele de acum, câteva mențiuni din declarațiile de avere completate de către acesta ar trebui să atragă atenția autorităților. Este vorba de aspecte care lasă loc interpretărilor, în sensul că vorbim de bunuri care, analizând declarațiile de avere, nu se justifică, dar și de împrumuturi de sute de mii de lei care, la fel, nu sunt explicate și justificate. Suspiciunea că ceva nu este în neregulă cu banii învârtiți de Arsene de când joacă în politica mare este întârită și de faptul că acesta a refuzat să răspundă întrebărilor pe care i le-a adresat publicația atacul.ro. Răspunsurile la întrebările publicației noastrea aveau menirea de a clarifica modul în care parlamentarul a cumpărat un autoturism Audi, dar și sumele mari de bani pe care el și soția sa le-au luat cu titlu de împrumut și le-au oferit atât  unor societăți ale familiei, dar și unor persoane fizice.

Uite Audi, nu e Audi!

În declarația de avere din anul 2015, valabilă pentru anul 2014, când Arsene era deputat, cel din urmă menționa, la rubrica „Bunuri imobile”, că deține două autovehicule: Un Mercedes S500, an de fabricație 2007, și un Audi, an de fabricație 2011.

5411691_DA_2015-06-10_ARSENE IONEL_62119777

Deputatul avea prima mașină când a intrat în Parlamentul României, în schimb, autoturismul Audi l-a achiziționat în 2014. În declarația completată în 2016 pentru anul 2015, autoturismul Audi nu mai apare. Nici la rubrica „Bunuri imobile”, dar nici la rubrica „Bunuri mobile, a căror valoare depășește 3.000 de euro fiecare, și bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni”.

 

6588801_DA_2016-06-14_ARSENE IONEL_70545828

Confom legii, Arsene avea obligația să precizeze că a vândut autoturismul, cu cât l-a vândut, dar și numele persoanei căreia i-a fost înstrăinat. Nu a făcut acest lucru.

 

Interesant este că dacă analizăm declarația de avere din 2015, rezultă că deputatul nu prea avea, din motive financiare, cum să-și achiziționeze un astfel de autoturism. Veniturile salariale nu i-ar fi permis acest lucru. Și atunci de unde bani pentru un Audi?

Și o să explicăm și de ce lui Arsene i-ar fi fost imposibil să cumpere o astfel de mașină. Cum în declarația de avere nu este trecut modelul autoturismului Audi, o să luăm în calcul câteva variante pe care le vom analiza.

În primul rând, vorbim de un autoturism de marcă care, în momentul achiziționării, avea o vechime de 3 ani. Acum, în 2017, indiferent de tipul autoturismului Audi, o astfel de mașină, cu o vechime de 3 ani, nu poate fi cumpărată cu mai puțin de 9.000-10.000 de euro. Adică vorbim de o sumă de minimum 40.000 de lei, bani pe care presupunem că i-a dat Arsene, în 2014, pe un autoturism Audi, indiferent de model, cu o vechime de 3 ani. În anul în care Arsene a declarat că a cumpărat mașina, el și soția lui au avut venituri din salarii, potrivit declarației, de aproape 70.000 de lei. Asta ar însemna, dacă luăm în calcul varianta că autoturismul a costat 40.000 de lei, soților Arsene le-au mai rămas 30.000 de lei să trăiască, să-și achite ratele la credit, să-și ajute copilul la facultate, etc.

Dacă, de exemplu, Arsene și-a cumpărat un Audi A8. O astfel de mașină, fabricată în 2011 costă, în acest moment, cel puțin 17.900 de euro, adică peste 80.000 de lei, cu 10.000 de lei mai mult decât au câștigat soții Arsene în 2014. Numai că vorbim de o mașină ce, în momentul în care a fost cumpărată, avea o vechime de 3 ani. Aplicând criteriul vechimii de 3 ani, rezultă că acum, în 2017, un Audi din 2014, nu poate fi cumpărat cu mai puțin de 36.800 de euro, adică 169.000 de lei. În concluzie, dacă autoturismul cumpărat de Arsene în 2014 a fost un Audi A8, prețul mașinii nu avea cum să fie mai mic de 25.000 de euro, adică peste 100.000 de lei. Atunci se pune firesc întrebarea: cum poate un om să-și cumpere un bun dacă câștigurile sale și ale soției nu-i permit, aritmetic vorbind, acest lucru. Și să mai spunem că în anul cumpărării autoturismului, Arsene nu a declarat că a făcut vreun un împrumut care ar fi justificat achiziția și niciun vreun câștig la Loto.

Împrumuturi dubioase de sute de mii de lei

Dacă în 2011, cu un an înainte de a intra în Parlament, Arsene și soția declarau venituri din salarii, de la societățile la care lucrau și pe care le controlau ca acționari și administratori, de nici 25.000 de lei, în 2015, cei doi au ajuns să dea cu împrumut sume de ordinul sutelor de mii de lei.

Din declarația de avere, completată în 2016, aflăm că Ionel Arsene a împrumutat de la o persoană fizică 135.000 de lei și 40.000 de euro. Deși legea îl obligă, președintele PSD Neamț nu a menționat numele în clar al persoanei de la care a împrumutat banii.

Pe lângă aceste împrumuturi, mai găsim și vechile credite ale familiei în cuantum total de 246.000 euro. În aceeași declarație, președintele Consiliului Județean Neamț menționează că el și soția sa au acordat împrumuturi în valoare totală de 806.164 lei și 40.000 de euro, după cum urmează: Arsene Gabriela a împrumutat firma Rotercom-Prestige SRL, la care este acționar și administrator, cu suma de 651.164 lei; Arsene Ionel a împrumutat o persoană fizică cu 135.000 lei; Arsene Gabriela a împrumutat firma Consacre SRL, la care este acționar, cu 40.000 de euro, respectiv 20.000 de lei. Diferența dintre sumele date cu împrumut și cele împrumutate este de 672.164 lei, bani pentru care nu găsim nicio justificare în declarația de avere.

Să mai spunem că, în 2015 soții Arsene au declarat venituri din salarii în valoare totală de aproximativ 71.000 de lei, iar în 2016, după cum reiese din declarația de avere depusă recent de președintele CJ Neamț, veniturile din salarii ale celor doi soți au fost de aproximativ 102.000 lei.

Arsene nu știe că legea trebuie respectată! DNA, învață-l tu!

Pe 6 martie, publicația atacul.ro a înaintat Consiliului Județean Neamț o solicitare în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Pe lângă întrebările care au avut ca subiect autoturismul Audi și diversele împrumuturi din declarațiile de avere ale președintelui Consiliului Județean Neamț, i-am cerut acestuia să ne explice și care este statutul autoturismului Range Rover pe care îl folosește din anul 2014 și nu figurează în declarația de avere. Solicitarea noastră a ajuns la destinar, adică la Arsene, însă acesta nu ne-a răspuns nici până în ziua de azi. Iată solicitarea pe care am trimis-o:

 

                                   Domnule Președinte,

 În conformitate cu prevederile Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, va rugăm să ne răspundeți la următoarele întrebări:

  În declarația de avere din anul 2015, depusă în calitatea sa de deputat, Ionel Arsene a menționat achiziționarea unui autoturism marca Audi, an de fabricație 2011. Îl rugăm pe domnul președinte al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, să ne răspundă la următoarele întrebări:

 – Despre ce model Audi este vorba, de la cine a fost achiziționat, data exactă și prețul? 

 – Cum autoturismul respectiv nu mai apare în declarația de avere din 2016 a președintelui CJ Neamț, îl rugăm pe acesta să ne precizeze când și cui l-a înstrăinat și care a fost prețul de vânzare?

 –  De asemenea, îl rugăm pe domnul președinte Arsene să ne explice care este statutul (cumpărat/leasing/împrumutat) autoturismului pe care îl folosește din anul 2014 ( Rover), deși nu l-a menționat în declarația de avere?

 – Totodata, să ne explice clar mențiunile pe care le-a făcut în declarația de avere din luna iulie 2016, la secțiunea 2 – „Plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate, dacă valoarea de piață însumată tuturor acestora depășește 5.000 de euro”. Concret, dorim să știm cine este „persoana fizică” pe care Ionel Arsene a împrumutat-o cu suma de 135.000 lei și care este data scadentă a împrumutului?

 – Îl rugăm pe domnul președinte Arsene să ne spună de unde a avut suma de bani pe care a împrumutat-o și, de asemenea, de unde a avut soția sa, Gabriela Arsene, suma de 651.164 lei pentru a împrumuta societatea Rotercom – Prestige SRL, 40.000 de euro pentru a împrumuta societatea Consacre SRL și 20.000 de lei pentru a împrumuta aceeași firmă? În același timp, să ne precizeze și pentru ce perioade au fost făcute aceste împrumuturi.


Lipsa unui răspuns din partea celui care conduce județul Neamț este, așa cum am mai menționat, un afront adus alegătorilor lui, în primul rând, iar apoi celorlalți contribuabili care trebuie să știe care sunt sursele lui de venit, pentru că îl obligă legea, dacă  nu cumva acestea sunt obținute ilegal. Nu mai vorbim de faptul că încalcă legislația în mod flagrant, fără să fie deranjat de vreo autoritate.

Politica a adus bunăstare în familia Arsene

Înainte să fie ales deputat, Ionel Arsene câștiga la firma sa o leafă de nici 1.000 de lei/lună și avea datorii uriașe la bănci, dar și în afaceri. În 2013 a ieșit soarele și pe strada lui. În primul an de deputăție, actualul președinte al CJ Neamț a câștigat 58.000 de lei, de șase ori mai mult decât în mediul privat. Acum, la Consiliul Județean Neamț, după ultimele măriri salariale, Arsene ar avea o leafă de 13.000 de lei/lună, după cum spun sursele noastre, adică mai mult decât câștiga, în 2012, tot anul la firma sa. Pe lângă venituri substanțial mai mari, Arsene a reușit să-și păstreze averea intactă, plătindu-și ratele la bănci. Și asta în condițiile în care una dintre firmele sale, Rotercom SRL, s-a dus pe „Apa falimentului”. Înainte cu câteva luni de a fi trimis de nemțeni în parlament, Arsene s-a trezit că un executor vrea să-i vândă terenul din Vânători-Neamț. Chiar au fost și licitații în acest sens. Cu toate acestea, în ultima declarație de avere, Arsene menționează în continuare că este deținătorul respectivului teren, semn că a reușit să-și rezolve problemele financiare. Dacă mai punem la socoteală că și-a găsit prieteni dispuși să-l împrumute cu sume mari de bani, iar soția sa acordă împrumuturi în nume personal de sute de mii de lei, este clar că politica a fost de bun augur pentru Arsene. Ca să nu mai punem la socoteală că lucrurile au început să meargă bine și pe tărâmul afacerilor. În afară de Rotercom-Prestige SRL, în portofoliul de firme al familie a mai apărut una – Concorde SRL, la care Gabriela Arsene este acționar. Firma are un magazin de articole de îmbrăcăminte într-o zonă bună a Bucureștiului.

Declarațiile de avere, cum le completăm?

Este mai mult decât evident că declarațiile de avere președintelui CJ Neamț sunt incomplete sau completate în bătaie de joc. Conform ghidului de completare a acestor declarații, Arsene era obligat să menționeze numele celor de la care a împrumutat, dar și pe cei pe care i-a împrumutat cu bani.

De asemenea, în cazul autoturismului Audi, care a apărut și dispărut din declarație, Arsene trebuie să facă mai multe mențiuni, printre care numele celui care l-a cumpărat și prețul. Nu le-a făcut și nici nu a acceptat să răspundă întrebărilor publicației atacul.ro. Toate aceste aspecte ar trebui să pună autoritățile la treabă. Și ne referim atât la Agenția Națională de Integritate cât și la Direcția Națională Anticorupție.

Pentru conformitate, Ghidul pentru completarea declarațiilor de avere și de interese poate fi consultat aici: 001 GhidCompletareDeclaratiiAvere&Interese_Editia2016

Daniel MURARU

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

20 Comentarii la Ce are de ascuns președintele CJ Neamț? Împrumuturi dubioase de sute de mii de lei și un autoturism fantomă

 1. Ionelcusosetel   septembrie 4, 2017 at 10:05 am

  Cum, “ragili judetulu'” nu si-a completat corect declaratia de avere? Vai, nu ma asteptam la asa ceva!!! Domnule Muraru, despre cine vorbim? Uitam cine este acest personaj si ce face?

  Răspunde
 2. V.Vasile   septembrie 4, 2017 at 3:05 pm

  Poate vine ziua cand zicala ,,cainii latra ,ursul trece,, isi gaseste bariera….

  Răspunde
  • valisor   septembrie 4, 2017 at 5:38 pm

   Poate barieră tip bandă adezivă pentru câini, să nu mai latre, că ăștia tocmai ce-au inițiat procedura de mătrășire a brumei de procurori cu coloană. Și vorbim de ei ăștia de parcă nu ar fi tot români, ci năvălitori veniți pâș-pâș de-aiurea. Ei, bine, asta și sunt și tocmai de aia rahatu-i mare din zare-n zare, că ar trebui să fim genii noi, prostimea, ca să ne ginim. Când mă gândesc că s-ar putea să nu fim, m-apucă jalea.

   Răspunde
 3. relu   septembrie 4, 2017 at 5:24 pm

  De ce nu sesizati ANI ?!

  Răspunde
 4. Vasile   septembrie 4, 2017 at 5:34 pm

  Sunteti depasit domnule Muraru
  Audi a fost cumparat din munca cinstita.Sa nu va faceti ca nu stiti ca Arsene (domnu’) după orele de program mai are un job in domeniul schimbului…valutar

  Răspunde
 5. mihnea   septembrie 4, 2017 at 5:44 pm

  M-ati innebunit cu sumele astea. Inteleg sa le vehiculezi cand ai o meserie liberala, gen valutist, dar cand devii bugetar iti mai permiti sa imprumuti asemenea sume? Pai suntem in Maldive? Si draga noastra ANI ce face? Cauta pe altii carora le gasesc diferente de 10 lei in declaratia de avere? Ce ne mai mira, mai ales ca personajul se lauda ca a facut de multa vreme primul milion de €, acum mergand spre vreo 8 milioane. Si crede ca asta ii da putere, imunitate si dreptul de a ameninta si jigni pe oricine. Spun unii ca ii place sa se laude ca a instalat teroarea in Neamt si toti stau in genunchi in fata lui. Poate nu sunt decat vrajeli, dar daca e adevarat atunci avem multi prosti in viata. Au fost oameni de zeci de ori mai puternici decat acest minuscul ins si tot au picat.

  Răspunde
  • Sapă de lemn   septembrie 4, 2017 at 9:28 pm

   Te inseli .Primul milion l-a încasat in doua soseste cu mânecă lungă direct de la seful lui , Pinalti , căruia i-a preluat toți penalii pe care i-a băgat in PSD si care acum ascund hârtiile care l-ar putea din nou baga la zdup .

   Răspunde
  • DNA   septembrie 5, 2017 at 12:51 pm

   Buna ziua. Daca aveti dovezi va rugam sa le depuneti la DNA.

   Răspunde
   • Ionelcusosetel   septembrie 5, 2017 at 2:44 pm

    Buna ziua, DNA! N.ai vrea sa.ti faci treaba pentru care esti plătit? Adica platiti, ca sunteți o grămadă! Ce dovezi vrei?

    Răspunde
 6. valisor   septembrie 4, 2017 at 6:28 pm

  Cutrele cu două fețe. Pe ăia mi-e necaz. Nu pe nimeniul Arsene, care și el are două fețe, fața inocentă de “Aventuri în Epoca de Piatră” din poze și fața aia de (***cenzurat admin) în care l-au îmbrăcat de mititel copchil să se comporte, nu, nu pe el sunt turbat de invidios, ci pe pușcăriașul ăla cu ambele fețe din bălegar de maimuță, care deține multe proprietăți prin tot județul, că a intrat în toate buzunarele noastre cu bocancii lui de grăjdar nenorocit și noi n-am știu și nici nu știm să mirosim niciun rahat, că suntem vite ignorante în fățărnicia noastră. Pe mine mi-e deci necaz, da și pe procurorii corupți și pe alți magistrați corupți și pe milițieni corupți, pe toți acei conțopiști care s-au corupt pe o ciosvârcă și mai departe etc, dar mai ales pe deștepții proști ca noaptea. Unora, crăpa-le-ar mațele! Azi!

  Răspunde
 7. valisor   septembrie 4, 2017 at 7:32 pm

  Și, dacă tot sunt fleașcă de supărat pe mine și pe tine și pe dânsa și pe el (ce puține pronume personale sovietice am reușit noi să furăm de la latinii ăia de unguri!), tare aș mai împărți impresii și mi-ar mai veni idei, dar trăiesc sentimentul sumbru al inevitabilei intrării în stare de doliu ireversibil, zilele astea, în care se întâmplă ghilotinarea de tot a României sub ochii mei bolnavi de orice neputință din care i s-ar putea reproșa cuiva și ai altora ochi care se caină pe tema aceleiași prostii.
  E cam târziu, Dumnezeu să ne ierte și lua-ne-ar…! că nici în istorie n-am știut să rămânem.

  Răspunde
  • Diana   septembrie 4, 2017 at 8:41 pm

   Iertata-mi fie indrazneala, dle Valisor, dar nu aveti dreptul sa ne abandonati blazarii sau neputintei. Alaturi de dl Muraru, prin comentarii cu talc dar extrem de directe, sunteti cel care ati mentinut vie flacara sperantei. Ca femeie, refuz sa abandonez acest crez. Ne datorati forta in cuvinte si transfer de incredere. E drept, lucrurile nu merg asa cum ar trebui, dar Dumnezeu nu ne-a abandonat. Sunt convinsa! Cum sunt convinsa ca nu-i este deloc usor nici dui Muraru cu mafiotii astia care l-ar vrea disparut, redus la tacere. Chiar daca cei care au curaj sunt putini, cred ca foarte multi abia asteapta sa citeasca dezvaluirile din singurul spatiu liber pentru exprimare. Nu trebuie sa le aratam ca am abandonat lupta cu hotia ca ei asta asteapta. Haideti sa ramanem pe baricade! Inca o data, va cer scuze pentru indrazneala. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

   Răspunde
 8. Diana   septembrie 4, 2017 at 8:27 pm

  Am incercat sa fac abstractie de titularul declaratiei si sa imi inchipui ce fel de meserie ar putea avea o persoana cu astfel de cifre in rubrici. Ghici care mi-a fost prima indeletnicire venita in minte dupa ce am vazut mai prin toate rubricile imprumuturi? Camatar! Oameni buni, sigur nu a omis sa scrie ca a castigat la loto?

  Răspunde
 9. Lili   septembrie 4, 2017 at 9:35 pm

  Domnule Muraru, sigur nu ati gresit fotografia? Asta este a unui asistat social .L-am văzut intr-o seară la tv in niste ciorapi trei sferturi.

  Răspunde
 10. Diana   septembrie 4, 2017 at 11:02 pm

  Super tare! Dar si acolo e un actor prost! Nici macar nu si-a dat seama ca a fost folosit. Si este.

  Răspunde
 11. Zăbran   septembrie 5, 2017 at 12:02 pm

  Wow

  Răspunde
 12. Zăbran   septembrie 5, 2017 at 12:05 pm

  Ce chipeş ce sprincenat ce decis! Am mai vazut personajul acesta de poveste intr o revista de circulatie internationala editata de OB(nu va ganditi la prostii…e vb de Oana).Ati observat cu cata siguranta tine intre falange un pix alb.wow!

  Răspunde
 13. stupid socks   septembrie 5, 2017 at 11:13 pm

  Asta e penal, din toate punctele de vedere! Iar ce e prezentat in articol e evident si din Luna! Dar asta demonstreaza dispretul pe care penali ca el, ca ala de la prefectura, ca OB cea siliconata si toata sleahta lor, il au fata de lege, fata de regulile de bun simt si fata de prostime. Articole de genul asta ii irita, dar atat! Pentru ca ei se considera intangibili, sunt imbatati de putere, de bani. Si pentru ca stiu ca in fundatura asta cei de la DNA sunt lei doar cu politisti de la rutiera, cu vreo doi primari de la tara si cu mai stii ce doctori sau profesori. In rest, sunt niste catelusi care se gudura pe langa stapanii momentului, detinatori ai sacului cu bani. La vot p(rost)..imea se duce in turma si voteaza cum i se spune, asa ca nici din directia asta n-au a se teme. Si la urma-urmei de ce s-ar teme, cata vreme alternativa e formata tot din sacali agramati si nesatui, doar ca sunt vopsiti in galben. Tot filfizoni dornici sa epateze, tot semidocti, tot limitati si tot avizi de imbogatire gasesti si acolo. Si-atunci e firesc ca prostimea sa faca ce i se spune, ca tot n-are ce-alege. Nu vedeti ca astia care se ridica din prostime au aceleasi naravuri ca si sleahta asta de sacali politicieni? Altfel cum ar putea avea un ins ca Soroceanu (oricare din cei doi, ca-s la fel si la gabarit si la bun simt) nesimtirea sa pretinda functii si favoruri speciale? Astia nu erau nici valutisti, nici amante de patroni, nici lingai de clante pe la fosti puternici ai zilei, cum au fost Arsene, O.B., Piti, Chitic, etc. Veneau din randul fraierilor care platesc taxe pentru imbuibati. Nu vi-l amintiti pe Soroceanu, ce justitiar se dadea el? Dar si el si nevasta, n-aveau de fapt decat un singur of: s-ajunga si ei cineva in satul asta! Sa fie acolo, cu Rotaru, cu Pinalti, cu Pruteanu, cu Arsene. Si si-au vazut visul implinit.
  Astia-s oamenii, e normal ca si respectul lor fata de lege si fata de noi, sa fie pe masura lor. Mai trist si mai grotesc e ca o liota intreaga de insi cu carte si cu cv, se gudura pe langa indivizi ca astia, cauta sa le intre in gratii si se le fie prieteni.
  Dar, d-le Muraru, v-ati intrebat daca nu cumva motivul pentru care Arsene n-a completat declaratiile alea complet e ca pur si simplu nu le are cu scrisul si cu cititul? Ca e destul sa-l auzi vorbind 5 minute, ca sa-ti dai seama ca pentru el limba romana e ca o limba straina. Se poticneste, le stalceste… Ca umbla in masini de lux, nedeclarate nu-i o noutate. La cata minte are, ii place sa epateze in felul asta… La fel si cu haine, ceasuri, vacante, exact ca un cocalar. Pun pariu ca e nebun dupa manele, in special alea cu sa moara dusmanii… Dar poate ca si de-ar fi vrut sa le declare, tot nu putea ca nu prea stie sa scrie!

  Răspunde
 14. Lili   septembrie 7, 2017 at 2:34 am

  Santeti tare carcotasi, eu vazusem acum cateva luni ca domnul presedinte lucreaza nonstop pentru binele nemtenilor, ca fusese filmat si noaptea cum munceste el de zor. Baiat harnic, nu gluma dar… ups!, nu mai gasesc nici filmarea aia nici articolul utc-ist din ziarul ala ciudat.
  Nu-l gasesc doar eu sau cineva a sters urmele?

  Răspunde
  • valisor   septembrie 7, 2017 at 12:01 pm

   Uite că eu nu îl cârcotesc, ba îl laud. Pentru prosperitatea județenilor nemțeni, a rupt din propriul brumă de buzunar, ca să verse la buget. A vândut filme, a vândut ceas, a vândut tot… a rămas decât în șosete. De aia nu mai e pe ștoc, că s-a vândut.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.