4 responses

 1. valisor
  februarie 24, 2017

  DNA, despre care chiar că nu știu ce să mai știu, evita să râșcâie rahatul, ca să nu li se împută protejații. Acuma, că-și bagă Dragnea 13le în parlamenT într-o formă care merită tot bugetul și tot ce mai avem noi, proștilor care i-am ales, prin buzunare, DNA minte porcește cu anchete despre care știe că nu jignesc pe nimeni chiar acuma, dar pentru care, foarte curând, anchetații vor mai primi și despăgubiri morale de la Stat, adică tot de la noi, proștilor; deci toate manifestațiile au fost, de fapt, pro-“Dragnea”, că, la nivel de ordonanță, toată răhățărela, care ni se pregătește, era fix caca-pișu. Și să ne pregătim sufletește și material-financiaricește, măi proștilor, pentru când o da Pinalti în judecată Poporul Român!
  Să mă scuze cei care încă nu știu că sunt proști! că la ei nu m-am referit.
  Să trăiți bine, să fiți sănătoși și LA MULȚI ANI, (PSD,PNL, ALDEșiETC)dofililor care ne faceți voi viitorul copiilor noștri! La fel și noi, proștilor, danu prea cred!

  Răspunde

 2. Mircea
  februarie 24, 2017

  Imi place mult echidistanta d-voastra! Vad ca nimeni din judetul Neamt nu are curaj sa scrie “de rau” despre nume gen Vlasie Ginel, Ciprian Serban, iar ca tot veni vorba de militieni care divulga secrete il mentionez si pe prietenul d-voastra comisarul Nechita din cadrul IPj Neamt. Daca tot e sa scrieti articole, scrieti despre toti.

  Admin.: Poate vreti sa ma ajutati in munca mea, asa ca va astept sa veniti cu informatii si dovezi. Va promit ca veti avea posibilitatea sa scrieti, da, sa scrieti d.stra despre toti prietenii mei, inclusiv despre cel pe care l.ati mentionat.

  Răspunde

 3. Delamancha
  februarie 25, 2017

  Domnule Muraru nu va mai luati dupa toti interesatii…. Asta va mai intrebat o data de ce nu scrieti de Ginel. O fi pierdut la carti….. sau vreo licitatie de vrea neaparrat sa.l vada pe ala bagat in seama…. piata ii plina de ziare… echidistante….

  Răspunde

 4. mihnea
  februarie 25, 2017

  E important “sa se ia” si dl Muraru de Ginel, Nita, Rotaru etc, dar mai important e sa vada alte institutii cum si-au construit imperiile! In ciuda faptului ca sunt oameni de afaceri, privati, tot ce au facut este din banii nostri, bani publici! Si Rotaru a cumparat un han la Dulcesti, si Nita are imperii si masini scumpe, si Ginel are imperii si mai nou o carciuma de fite (hanul berarilor- despre care unii spun ca il are impreuna cu Arsene). Toti, absolut toti, si-au facut averile doar din bani publici! Lucrari date din bani publici (incredintate sau acordate prin licitatii masluite). Totul e din bani publici!!! Va dati seama ce calitate proasta au toate aceste lucrari facute de-a lungul anilor pe sute de milioane de euro daca constructorii au agonisit averi impresionante si in plus au dat comisioane- spagi – foarte mari, din banii publici alocati pentru aceste lucrari? Si mai sunt care fac lucrari cu bani publici foarte multi, dar fara sa faca multa valva – fiul lui Munteanu cu Proinvest! Pana si contracte de deszapezire au primit aceste capuse care sunt la butonul unui singur individ – Arsene!!!!! Este o retea mafiota ingrozitoare care capuseaza fiecare leu public!!!! Este un dezastru ceea ce intampla!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop