Top 5 cele mai puternice companii din Roman

0
4169

Atacul.ro prezintă un top al celor mai performante companii din municipiul Roman, realizat de topfirme.com, care scoate în evidență nu doar realizările financiare notabile, ci și domeniile în care au reușit să le obțină și numărul angajaților care au pus umărul la concretizarea acestora.

Top 5 companii după cifra de afaceri

Prima în clasamentul realizat de topfirme.com după valoarea cifrei de afaceri, potrivit ultimelor date financiare, este TRW Airbag Systems SRL, cu 428,5 milioane de lei (85,7 milioane de euro, din fabricarea altor piese și accesorii pentru autovehicule și pentru motoare de autovehicule), urmată, pe locul al doilea, de Marsat SA, cu o cifră de afaceri de 320 de milioane de lei (64 de milioane de euro, din depozitări), iar pe locul al treilea, de Cersanit România SA, cu 205,8 milioane de lei (41,16 milioane de euro, din fabricarea de obiecte sanitare din ceramică).

Odlo România SRL ocupă locul al patrulea după valoarea cifrei de afaceri, de 112,9 milioane de lei (22,58 milioane de lei, din fabricarea altor articole de imbracaminte, exclusiv lenjeria de corp)), în timp ce Suinprod SA se situează pe locul al cincilea, cu 106 milioane de lei (21,2 milioane de euro, din creșterea porcilor).

Top 5 companii după profitul realizat

În clasamentul după profitul realizat, primul loc este ocupat de Termoplast SRL, cu 10,6 milioane de lei (2,12 milioane de euro, din fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii ), iar pe locul al doilea se situează TCE Agricultura, cu un profit de 6,86 milioane de lei (1,37 milioane de euro, din comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat).

Locul al treilea în topul realizat după profitul obținut este ocupat de Metex SA, cu 5,54 milioane de lei (1,1 milioane de euro, din închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate ), locul al patrulea, de Fiesta Construct SRL, cu 5,17 milioane de lei (1,03 milioane de euro, din fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii), iar pe locul al cincilea se află TRW Airbag Systems SRL, cu un profit realizat de 4,72 milioane de lei (944.000 de euro).

Top 5 companii după numărul angajaților

În clasamentul realizat de topfirme.com după numărul angajaților din firmele romașcane, TRW Airbag Systems SRL se situează pe locul întâi, cu 1.626 de salariați, urmată de Cersanit România SA, cu 598 de salariați.

Locul al treilea este ocupat de Odlo România, cu 493 de angajați, locul al patrulea, de Caremil SRL, cu 312 salariați, iar pe locul al cincilea se situează Rossal SRL (cu activități de colectare a deșeurilor nepericuloase), cu 244 de angajați.

Sursa foto: depositphotos.com

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.