Război între foști amanți. O primărița se luptă cu fostul vice pentru banii de operații estetice și cadouri

2
4150

Au condus împreună primăria și s-au iubit pe ascuns mai bine de cinci ani, deși amândoi aveau parteneri acasă, iar acum sunt dușmani de moarte și au ajuns să se judece în mai multe procese. Într-unul dintre acestea, el, adică fost viceprimar al unei comune dintr-un județ al Moldovei, este judecat pentru șantaj. A fost trimis în judecată în urma plângerii pe care a făcut-o primărița comunei și fosta lui iubită. Relația de concubinaj dintre cei doi, ale căror nume nu le vom face publice, a fost bine ascunsă de ochii lumii, iar  totul s-a năruit în vara anului 2021, când primărița ar fi decis să renunțe la relație. Au urmat mai multe conflicte între foștii amanți, totul culminând cu o plângere penală și demiterea vicelui.

Totodată, între foștii parteneri au apărut discuții aprinse privind o sumă importantă de bani, de peste 30.000 de euro, pe care fostul vice afirmă că i-a oferit-o primăriței cu împrumut. Parte din această sumă, 18.000 de euro, ar fi reprezentat un împrumut pe care primărița l-ar fi făcut la o bancă și pe care amantul afirmă că el l-a achitat. Alți 12.000 de euro, spune el, i-ar fi dat amantei pentru a-și face mai multe operații estetice, intervenții chirurgicale.

De altfel, rambursarea banilor face obiectul unui proces, în primă instanță vicele neavând câștig de cauză. Magistrații i-au respins cererea, pe motiv că amantul nu a dovedit că sumele oferite, plata ratelor sau cadourile au fost făcute cu alt scop decât acela de a oferi cadouri persoanei cu care se afla într-o relație extraconjugală.

Zeci de mii de lei investiți în … frumusețe

Cei doi au recunoscut în fața instanței de judecată că se aflau într-o relație extraconjugală din cursul anului 2016, relație pe care s-au străduit să o mențină secretă întrucât ambii erau căsătoriți și aveau poziții importante în administrația publică locală.

În timpul relației, spune amantul, primărița a cerut să o împrumute cu suma de 18.000 de euro, însă cum nu putea să ia bani de acasă au convenit ca primărița să contracteze un credit pe care să-l achite fostul vice. Acesta mai spune că înțelegerea a fost ca după plata ultimei rate a creditului, primărița să-i returneze întreaga sumă cu banii pe care urma să-i obțină dintr-un alt credit. În afară de cei 18.000 de euro, ex-vicele mai spune că i-a oferit primăriței suma de 12.000 de euro cu titlu de împrumut, banii fiind solicitați pentru diverse operații. Alți 12.000 de euro, pe care i-ar fi împrumutat primăriței ar fi fost folosiți de aceasta pentru concedii, faţete dentare, tratamente stomatologice, operaţie de varice, tratamente cu acid hialuronic.

Fostul viceprimar s-a mai plâns că înainte de plata ultimei rate la bancă, primărița a intrat într-o relație cu un alt bărbat, l-a părăsit și nu i-a mai rambursat împrumutul așa cum s-ar fi înțeles.

Fostul vice i-ar fi cerut primăriței să facă operații estetice

Pe parcursul relației, spune primărița, amantul, care avea o stare materială bună, îi oferea în mod constant cadouri scumpe sau sume de bani.

De asemenea, la îndemnul iubitului viceprimar, primărița a început să cheltuiască sume importante de bani pe haine, intervenții medicale etc. N-a făcut-o pentru ea, ci pentru că așa a cerut amantul.

De altfel, primărița susține că cele mai multe dintre procedurile medicale la care a apelat erau cerute și dorite de viceprimar, care condiționa afecțiunea sa de modul în care arăta. Primărița a mai spus în fața instanței că a realizat târziu că amantul nu o iubea sincer, ci că o transformase într-un bun al lui.

Primărița a mai susținut că toți banii pe care i-a dat fostul viceprimar au fost cadouri, fie restituirea unor sume pe care ea le cheltuise pentru plăcerea lui, el fiind cel care îi cerea și chiar impunea să facă diverse intervenții medicale sau proceduri cosmetice.

În consecință, primărița afirmă că toate intervenţiile şi cheltuielile aferente le-a făcut la cererea şi presiunea fostului iubit, iar acesta a considerat că este firesc să le acopere financiar. Cu alte cuvinte, din spusele femeii reiese că amantul voia ca ea să arate într-un anumit fel, iar pentru asta a acceptat să acopere cheltuielile generate de diverse proceduri medicale, intervenții etc.

Primărița nu a negat că fostul viceprimar a plătit ratele pe care le avea la bancă, însă a menționat că bărbatul le-a achitat din proprie iniţiativă, nu la solicitarea ei şi nu a recunoscut că a fost vorba de un împrumut.

În momentul în care lucrurile au început să nu mai meargă între ei, viceprimarul ar fi început să o amenințe pe primăriță că o va discredita public, moment în care femeia a sesizat autoritățile.

 N-a fost împrumut, ci cadou

După ce a analizat probele, precum și declarațiile celor două părți, instanța a reținut că nu a existat un împrumut acordat de fostul viceprimar primăriței. De fapt, reclamantul nu a dovedit existența împrumutului, iar în opinia magistraților, faptul că amantul a achitat o parte din ratele de la împrumutul făcut de iubită pe numele său, nu dovedeşte că cei doi au convenit ca sumele să-i fie restituite bărbatului. Acesta, spune instanța de judecată, nu a demonstrat că a acordat banii cu titlu de împrumut și nu ca donație. Instanța a stabilit că fostul viceprimar a dat sumele de bani cu titlu de cadou și nu ca împrumut.

În consecință, acțiunea fostului viceprimar a fost respinsă ca nefondată.

În plângerea penală pe care a făcut-o, viceprimărița s-a plâns că fostul amant i-a solicitat rambursarea așa ziselor împrumuturi – câteva zeci de mii de euro, după ce ar fi refuzat să reia relaţia de concubinaj cu el. Femeia le-a mai spus anchetatorilor că fostul iubit i-a cerut suma de bani pentru a nu da publicităţii nişte filmări video în care cei doi întreţineau relaţii sexuale.

Fostul viceprimar a negat, spunând că, de fapt, suma pe care i-a cerut-o reprezintă împrumuturile pe care i le făcuse fostei iubite.

 Sursa foto: www.freepik.com

Daniel MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. vera 13 ianuarie, 2024 at 10:03 Răspunde

    Povestea este sigur de la primaria Comunei (***) !! Rusine (***) si Rusine golanul de viceprimar JIGODII !! Plecati din comuna faceti comuna de cacat !@

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.