Luna cadourilor de la Fisc. Ce puteți cumpăra la prețuri reduse de la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Neamț

0
2029

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Neamț scoate la licitație, în luna decembrie, mai multe bunuri mobile și imobile la prețuri de pornire reduse substanțial. Și asta pentru că se află deja la a treia strigare, context în care cei interesați își pot adjudeca mașini și terenuri cu bani mai puțini.

Prima licitație de luna viitoare va avea loc pe data de 5 decembrie, când Serviciul Fiscal Municipal Roman încearcă, pentru a treia oară, să valorifice un teren de 200 metri pătrați, situat în zona Aerodrom din Roman. Prețul de pornire a licitației este de 6.920 de lei.

A doua licitație va fi organizată tot de Fiscul romașcan și va avea loc pe 6 decembrie, când va scoate la mezat, pentru a treia oară, două autoturisme. Este vorba despre un Volkswagen Tuareg, fabricat în 2008, aflat în stare bună, la prețul de pornire de 14.897 de lei, dar și despre un Seat Leon, fabricat în 2007, la prețul de pornire a licitației de 10.380 de lei.

Următoarea acțiune de valorificare va fi organizată de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Neamț pe data de 14 decembrie. Atunci, Fiscul va încerca să găsească adjudecatari pentru un teren fâneață extravilan, de 1.799 mp, cu prețul de pornire a licitației de 13.389 de lei, un teren agricol extravilan, în suprafață de 6.001 mp, de la 44.648 de lei, și un teren agricol intravilan, de 3.600 mp, de la 44.644 de lei. Toate suprafețele de teren sunt situate în comuna Gârcina și se află la a treia strigare.

Ultima licitație anunțată de Fisc pentru luna decembrie va avea loc tot pe data de 14, când AJFP Neamț va scoate la mezat a treia oară un cap tractor, marca MAN, fabricat în 2002, funcțional, la prețul de pornire de 10.450 de lei. 

Prețurile nu includ TVA, iar cei interesați de bunurile scoase la mezat de Fisc trebuie să depună o ofertă de participare și, totodată, să plătească o taxă de 10% din prețul de pornire.

Sursa foto: https: observatorulph.ro

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.