Fosta senatoare Arcan, la braț cu George Simion. Din această poziție, poate ajuta tinerii să se realizeze, așa cum a reușit fiica sa. În doar două zile, de la Parlament a ajuns expertă la ANCOM

5
3013

Odată cu apropierea alegerilor de anul viitor, gradul de agitație de pe scena politică națională și locală crește de la o zi la alta. Fuziuni, alianțe, racolări de membri, conferințe de presă, totul anunță că se apropie alegerile, 2024 urmând să fie cel mai agitat an, din punct de vedere electoral, din ultimele trei decenii.

Ultima mișcare de pe scena politică județeană este fuziunea, prin absorbție, a filialei nemțene a Alianței Pentru Patrie, înființat de infractorul Dragnea, cu organizația Neamț a Alianței Național Țărăniste (ANȚ). Pentru cine nu știe, „ANȚ este parte a Alianței AUR”, iar conform înțelegerilor de la centru, la alegerile de anul viitor, toate partidele membre ale Alianței AUR vor candida pe liste comune. La toate alegerile. Potrivit celor precizate într-un comunicat de presă remis redacției, în urma fuziunii APP Neamț cu ANȚ Neamț, președinte ANȚ va fi Emilia Arcan (foto centru, cu fața la obiectiv și cu cofrajul de ouă în mâini), fost președinte APP Neamț.

George Triboi, președinte ANȚ Neamț până în momentul fuziunii, a fost numit prim-vicepreședinte.

ANȚ-ul, proaspăt unit cu APP-ul, are obiective îndrăznețe, propunându-și să câștige toate alegerile de anul viitor, să învingă coaliția PSD-PNL, PSD-ul fiind partidul de suflet al Emiliei Arcan, în trecut, bineînțeles. Acum, după cum se vede, este fidelă valorilor politice auriste. Suntem convinși că Emilia Arcan va milita, în activitatea politică desfășurată, ca fiecare tânăr al acestei țări să aibă parte de o șansă reală de a se realiza în România. Exact ca fiica sa, Andreea Arcan Apostol, numită în 2017, când Emilia Arcan era deputat PSD, vicepreședinte la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).

De curând, Andreea Arcan Apostol a fost încadrată la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), o instituție de stat unde salariile sunt de ordinul miilor de euro.

Fiica șefei ANȚ Neamț a ajuns aici printr-o spectaculoasă detașare de la Parlamentul României, unde a fost angajată în data de 25 octombrie. După numai două zile, la cererea ANCOM, Andreea Arcan a fost detașată pe o funcție de consilier specialist în comunicare.

ANȚ-ul va juca un rol important pe scena politică județeană, mai ales că partidele care fac parte din Alianța AUR vor avea candidați comuni la alegerile de anul viitor. Asta înseamnă, de exemplu, că Alianța AUR poate avea candidați la primării membrii ai ANȚ. Ideea face cu ochiul unor oameni politici care își doresc să candideze la Primăria Piatra-Neamț, cu șanse reale de câștig. Deja există mai multe personaje, unele foarte controversate, care visează să ocupe fotoliul de primar de Piatra-Neamț din postura de candidat al Alianței AUR.

D.MURARU

Citește și:

Fiica senatoarei Arcan, șefă peste funcționarii publici din toată țara

Performanță! Fiica ex-senatoarei Arcan și rețeta succesului. De la Parlament la ANCOM în numai două zile

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

5 comments

  1. Nina 22 noiembrie, 2023 at 18:47 Răspunde

    Pentru această pasionată poli…partid, este al câtelea? Culmea cât drag de…neam și câtă grijă să nu piardă…țara? Poate ne-om trezi și noi, românii să votăm pe cine merită să ne reprezinte!

  2. ion 23 noiembrie, 2023 at 09:39 Răspunde

    Poate MADAM VÂNZĂTOAREA, din noua postură militează pentru reînființarea APROZARELOR….. Să revină de unde a plecat, dar cu tot cu odrasla ei…..

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.