Atacul.ro a avut, din nou, dreptate! Arsene va fi extrădat din Italia. Decizia este definitivă

4
5867

Ceea ce atacul.ro anunța în exclusivitate, în urmă cu puțin timp, și anume că infractorul Ionel Arsene va fi extrădat din Italia s-a confirmat. Magistrații Curții Supreme de Justiție din Italia au respins apelul făcut de Arsene împotriva deciziei Curții de Apel Bari (Italia) care hotărâse extradarea acestuia.

Așadar, fostul șef al CJ Neamț, pe numele căruia există un mandat european de arestare, va fi adus în țară pentru a-și executa pedeapsa. Arsene fie se predă singur, fie urmează să fie identificat de autoritățile italiene, reținut și trimis în țară. 

Ionel Arsene a fost condamnat, în luna martie a acestui an, la 6 ani și 8 luni de închisoare, cu executate, de Curtea de Apel Brașov pentru fapte de corupție. Înainte de pronunțare, Arsene a fugit în Italia. Acolo s-a predat autorităților, iar, în primă instanță, Curtea de Apel Bari a refuzat extrădarea acestuia în România. Lucrurile s-au schimbat radical, după ce Curtea Supremă de Justiție din Italia a admis recursul procurorului general, a anulat decizia magistraților din Bari și a dispus rejudecarea cauzei.

Daniel MURARU

CITEȘTE ȘI: 

SURSE. ARSENE VA FI EXTRĂDAT. CÂND AR URMA SĂ FIE ADUS DIN ITALIA

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

4 comments

 1. FLORIN 6 noiembrie, 2023 at 07:08 Răspunde

  Cu ce ne ajuta daca doar il bagam in puscarie pe Arsene fara sa recuperam zecile de milioane de euro delapidati cu programul national de furt generalizat fara raspundere penala PNDL?
  Cu acolitii lui in ale furaciunilor ce se intampla?
  Cred ca recuperarea hotiilor este mai important decat ”privarea”de libertate a lui Arsene care in 2-3 ani va iesi din puscarie si isi va cheltui zecile de milioane euro delapidati cu firmele de casa….. in liniste.

  Nota 2 pentru DNA care produce numai anchete irelevante cu zero recuperari de prejudicii.

 2. ion 6 noiembrie, 2023 at 08:58 Răspunde

  Se întoarce fiul RĂTĂCITOR al județului….
  Cel mai…. din cei mai…
  O mare valoare…..
  Am plâns când a FUGIT de acasă, acum plâng (de bucurie) când se întoarce…..
  Vine acasă din Exil una din cele mai mari VALORI a județului, pardon a ROMÂNIEI……
  Unde sunt LINGĂII ce-l pupau în DOS…????L-au uitat deja…????
  Mai pe scurt : NI SE ÎNTORC VALORILE ACASĂ…… URAAAAAAAA……….

 3. stoian 6 noiembrie, 2023 at 19:17 Răspunde

  Ehei ! Poate isi prinde din graba mana in usa, cand inchide usa si incepe sa vorbeasca , cine si cat a luat, cine l-a ajutat, la cine a solicitat falsificatea unor acte de reglementare , unde ar fi ascuns sumele in valuta , ascunse la firmele lui ginel si rudele sale ! Ce relatii a avut cu societaile S.C. DANLIN XXL S.R.L. Secuieni, S.C. DARCONS S.R.L., S.C. DRUM CONSTRUCT S.R.L., primarii de la PSD, mal ales cu primarii de la TG NEAMT, GRUMAZESTI, si de la TIMISESTI, BORLESTI, POIANA TEIULUI, TUPILATI chiar daca ultimul i-a cantat initial in struna si apoi l-a tradat !!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.