Un vasluian s-a trezit cu mașina în copac, după ce a adormit la volan

0
1160

Un vasluian, în vârstă de 46 de ani, și partenera sa, cu un an mai tânără, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost victimele unui accident rutier, petrecut duminică dimineață, în jurul orei 05.20, pe DN 15B, la ieșirea din comuna Farcașa spre Borca.

Din cercetările polițiștilor rutieri a reieșit faptul că autoturismul, marca Volkswagen, înmatriculat în Vaslui, era condus de către bărbatul de 46 de ani care, pe fondul oboselii, a adormit la volan. În consecință, într-o curbă la dreapta, autoturismul a ieșit de pe carosabil, izbindu-se de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, cei doi vasluieni au scăpat cu leziuni ușoare, iar autoturismul a suferit avarii serioase. Polițiștii au constatat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.