„România este distrusă sistematic de mitomârlele autohtone”

2
2139
 
Alianța mitomârlelor este cea mai monstruoasă, nocivă și distructivă alianță din istoria recentă a României. Mitomârlele sunt reprezentate de mârlanii și mitocanii din fauna politică a ultimelor trei decenii din istoria absurdă a acestei țări carpatine. Mitomârla este, în general, analfabetă sau semianalfabetă, coruptă, mincinoasă, incompetentă, primitivă, dar și foarte ticăloasă.
Mizând tocmai de ticăloșia sa, reușește mereu să păcălească un popor fatalist și naiv, analfabet și laș, predispus să creadă o minciună și să respingă cu ferocitate un adevăr și să-i urmeze pe cei care-i conduc spre dezastru și ruină. Cred că pe plaiurile mioritice mitomârlele au găsit locuitorii ideali pe care să-i jefuiască și să-i umilească și de la care să primească mulțumiri, nu șuturi în fund!
Imbecile și idioate din punct de vedere politic, reușesc totuși să fie ticăloase, adică și-au dat seama că trebuie să se alieze, indiferent de culoarea tricourilor, pentru a putea fura și jefui în liniște. Așa că principalele grupări ale lor și-au dat mâna, au amestecat roșul cu galbenul și albul și sub faldurile căcănii au trecut la treabă.
Mai întâi au creat pensiile speciale pentru a nu fi deranjate prea mult de magistrați, iar soluțiile în procese să le fie favorabile sau să întârzie până la prescriere. Deși Banca Mondială și UE au cerut desfințarea lor, acest lucru nu se va întâmpla și vor fi pierdute cam trei miliarde de euro, iar menținerea acestor anomalii financiare grăbește intrarea României în insolvență.
Creșterea artificială a prețurilor la energie, combustibili și alimente în numele unei așa numite liberalizări a prețurilor pe timp de penurie și criză, a mai băgat în buzunarele mitomârlelor câteva miliarde de euro, luați din buzunarele bieților români. Bașca, banii cheltuiți din PNRR prin unele proiecte realizate de incompetenți cu salarii mărite, proiecte ratate din start.
Sub bagheta fermecată a lui Johannis, trecerea de la faza imbecilității la cea a idioțeniei politice s-a făcut rapid, personaje ca Dragnea, Dăncilă, Câțu, Ciucă, Popescu, Daia fiind scoase în față în ultimii ani. Fiind unul dintre cei mai nepricepuți politicieni, plăvanul de la Cotroceni a încercat să facă din liberali o forță pe care să se sprijine, dar personajele pe care le-a promovat, mai ales Câțu și Ciucă, au dus la scăderea popularității grupării galbene și la confirmarea proverbului ”Din rahat nu poți face bici ”. Dar de ce a inițiat Johannis această monstruoasă coaliție ?
Explicația este foarte simplă: dacă PSD-ul ar fi declanșat procedura de suspendare a președintelui, acesta ar fi fost obligat să plece de la Cotroceni pe ușa din dos și în aceste condiții multe instituții europene i-ar fi arătat dosul unui politician demis prin referendum!
Așa că România este distrusă sistematic de mitomârlele autohtone cu complicitatea unora din afară, iar românul obișnuit face ce știe mai bine, adică nu face nimic pentru a salva țara și pe sine. 
 
Prof. Vălu Năstăselu
 
 
 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

 1. FLORIN 3 aprilie, 2023 at 07:46 Răspunde

  Daca nici cand se discuta desfiintarea pensiilor halucinante speciale,un MEGA FURT de 2.5 miliarde euro/an ale impostorilor care au distrus aceasta tara, luate la 40 de ani,mai mari decat salariul oricum aberant,luat degeaba,care nu exista niciunde in lumea asta, nu este motiv pentru a iesi in strada atunci care mai e?
  Astea sunt prostii Europei,romanasii ”smecheri”de prosti cu IQ -ul la nivelul unei broaste de balta,mancatori de seminte ,aruncatori de gunoaie pe unde apuca si slugile ”specialilor”pentru care vor munci pana vor muri ca sa le plateasca pensiile pentru ca ei nu vor avea,da nu-i intereseaza,ei au treburi mai importante de facut cum ar fi plimbatu la mall-uri ,datu de ture cu masina de cocalar prin oras cu boxele la maxim si uitatu la Antena 3,canalul preferat al tembelilor fara creier din Romanica.
  Cand se vor trezi tembelii la realitate vor avea o factura de vreo 200 miliarde euro,datoria facuta de”speciali”pentru luxul si desfraul in care traiesc.
  O sa le iasa pe nas tembelilor.
  Asta e pretul lipsei de educatie din Romanica.

 2. Joker 10 aprilie, 2023 at 21:35 Răspunde

  Domnule profesor, la omul sărac nici boul nu trage…suntem blestemați să fim o nație de sclavi. După generația de aur, după un Iorga, Regele Ferdinand, un Carol I…acum avem un ,, neamt ” la butoane, un roman nu era bun….

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.