Campanie Economedia: Opriți risipa banilor publici! Exemple revoltătoare cu zeci de milioane de lei cheltuiți pe prime, mașini de lux și salarii nejustificate

1
2206

 

Economedia.ro atrage atenția asupra cheltuielilor astronomice făcute de instituțiile statului, în contextul în care România a înregistrat cel mai mare deficit bugetar din UE.

În timp ce românii de rând abia duc povara inflației de două cifre și a dobânzilor care le-au dublat ratele la bănci, statul român risipește bani acordând prime de milioane de lei fără a le condiționa de performanță, venituri lunare de mii de euro pentru oficiali care participă la două ședințe pe lună și sute de milioane de euro pentru achiziția de mașini, potrivit Economedia.ro.

Publicația arată că, în același timp, parcă pentru a justifica aceste cheltuieli, premierul vorbește de investiții-record și de cea mai mare creștere economică dintre statele membre, deși anumiți indicatori economici arată că avem câteva motive de îngrijorare. De exemplu, tot România are și cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeană. Asta înseamnă că veniturile aduse de creșterea economică nu țin pasul cu cheltuielile pe care le face statul român.

Economedia a dezvăluit în mod repetat modul în care statul român cheltuie bani publici fără responsabilitate, ca dintr-un sac fără fund.

CITIȚI MAI DEPARTE AICI

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. FLORIN 26 ianuarie, 2023 at 18:48 Răspunde

    Noi avem salarii aberante si pensii speciale/militare/serviciu halucinante ale celor mai corupte si incompetente institutii din aceasta tara care au distrus aceasta tara si care consuma 1.5% din PIB,adica vreo 4 miliarde de euro.
    Deci noi vorbim de un FURT an de an de 4 miliarde euro.
    Romania in loc sa faca INVESTITII an de an de 4 miliarde euro,acesti bani sunt FURATI de aceasta clica mafiota”speciala”care se pensioneaza la 40 de ani iar apoi se angajeaza tot la stat a 2 a zi pentru a fura banii nostri si cu salariu.
    A vota PSD/PNL in 2024 este o CRIMA.Aceste 2 partide sunt sechestrate de statul securisto mafiot care le controleaza .
    Nu trebuie sa mai votam aceste 2 partide PSD/PNL populate numai cu oameni corupti si santajabili.
    Aceste 2 partide nu mai reprezinta cetatenii din aceasta tara.Ele ii reprezinta pe ”speciali” si se comporta ca atare DE ASTA NU SE FACE NICI O REFORMA REALA ,NUMAI DIVERSIUNI SI MINCIUNI.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.