Deputatul Leoreanu, ales președinte al Comisiei de Apărare

0
1604

Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu a fost ales, recent, în funcția de președinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din cadrul Camerei Deputaților. Această comisie este una dintre cele mai importante din Parlament.

Comisiile parlamentare au ca principal rol întocmirea rapoartelor pentru proiectele de lege înaintate de guvern.

„Este o onoare și o responsabilitate imensă, mai ales în această perioadă, alegerea mea ca Președinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din cadrul Camerei Deputaților, dar provocările, cu cât sunt mai mari, cu atât mă motivează mai mult.

După ce – la finalul săptămânii trecute – am fost investit cu încredere de colegii mei deputați din grupul PNL, care – prin vot – m-au nominalizat pentru această funcție, iar pentru acest lucru doresc să le mulțumesc, marți seară, a venit momentul să trec și proba votului membrilor comisiei, formată din reprezentanți ai tuturor partidelor.

Cu unanimitate de voturi, fapt care mă obligă și mai mult, am fost numit președinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională și preiau aceasta responsabilitate, așa cum mă știți, orientat să depun toată priceperea, experiența, implicarea și cooperarea, pentru a asigura o activitate de înaltă calitate”, a declarat deputatul Leoreanu.

N.R.

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Comments are closed.