Canalele de comunicare ale E.ON vor fi indisponibile câteva zile

1
2156

Începând de vineri, 29 iulie, ora 12, până luni, 1 august, inclusiv, E.ON Energie România efectuează lucrări de mentenanță la sistemele informatice ale companiei, cu impact direct asupra serviciilor de relații cu abonații.

Canalele de comunicare directă cu abonații: Call Center, E.ON Chat și magazinele E.ON, respectiv platforma digitală E.ON Myline sunt  inaccesibile în acest interval de timp și, astfel, operațiuni precum verificare sold, plată facturi, transmitere facturi etc. vor fi afectate. 

Pe durata lucrărilor de mentenanță:

  • Accesarea contului E.ON Myline va fi indisponibilă;
  • Alte servicii online vor funcționa cu intermitențe sau nu vor fi accesibile, de ex. eon.ro/contact;
  • Serviciul Call Center este nefuncțional;
  • Magazinele E.ON vor fi închise publicului;
  • Echipa de consultanți de pe E.ON Chat va fi indisponibilă;
  • Facturile emise nu vor putea fi transmise;
  • Se pot face plăți ale facturilor, dar acestea vor fi procesate ulterior;
  • Linia telefonică dedicată clienților care beneficiază de asistență tehnică este funcțională 24/7 și poate fi accesată sunând la 0232.421.999 (doar de către clienții care au contractat E.ON Serv Express, E.ON Life și E.ON Cool, precum și servicii de furnizare gaze naturale/energie electrică care au și componentă de asistență tehnică pentru a semnala defecțiuni la instalația electrică/de încălzire și la centrala termică).

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. Dan 27 iulie, 2022 at 20:52 Răspunde

    mare paguba ! Incercati dupa sa luati legatura cu cineva de la eon, va asigur ca mai devreme de o luna nu veti primi raspuns ! Este verificata afirmatia.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.