Cum se obține un credit fără adeverință de venit?

0
3107

Lipsa banilor nu este o raritate, de aceea serviciul de asistență financiară este foarte solicitat. Există situații când apare nevoia de o anumită sumă de bani, dar nu există un loc oficial de muncă. În acest caz, băncile pot refuza creditul deoarece nu există dovada unei surse de venit.

În ajutor ne vin organizațiile de microfinanțare. OMF sunt organizații financiare, care impun cerințe mai lejere față de solicitanți. Compania CreditPrime https://creditprime.ro/ oferă opțiunea de credit fără adeverință de venit începând cu 200 lei fără dovada de venit. OMF activează 24/7 – veți obține un credit rapid oricând aveți nevoie.

Unde este mai convenabil de accesat un credit, la bancă sau OMF?

Atât instituțiile bancare și cât și organizațiile de microfinanțare oferă diverse programe de creditare. Însă băncile impun condiții mai riguroase față de candidat, solicită mai multe documente și există probabilitatea de refuz.

Totodată, companiile de microfinanțare, cum este CreditPrime, oferă asistență financiară clienților cu istoricul creditar negativ. Băncile examinează cererile ore în șir. Iar la CreditPrime verificarea clienților se face automatizat, de aceea cererea este acceptată în decurs a 2 minute, iar banii sunt transferați momentan.

Cum să accesăm opțiunea Credit fără adeverință de venit

Organizația de microfinanțare CreditPrime oferă credite online doar cu buletinul. Veți putea obține asistență financiară fără să părăsiți casa și fără să vă deplasați la filialele instituțiilor bancare.

Ce trebuie de făcut pentru a obține un credit fără adeverință de venit (https://creditprime.ro/credit-fara-adeverinta-de-venit/):

  • selectați suma împrumutului în calculatorul de credit – de la 200 până la 10000 lei;
  • completați cererea, indicând datele de contact și adresa;
  • alegeți programul creditar potrivit – împrumut sau linia de creditare;
  • în 2 minute veți primi banii pe card.

OMF CreditPrime impune condiții lejere tuturor clienților:

  • vârsta începând cu 22 ani;
  • venit constant de la 700 lei;
  • posibilitatea de prolongare;
  • creditare pe 2 ani;
  • noilor clienți li se oferă dobânda zero pentru primul credit.

Creditul oferit de Credit Prime poate fi utilizat pentru diverse scopuri, în timp ce creditul bancar se va utiliza doar în scopul pentru care a fost solicitat.

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.