Deputatul Leoreanu, despre activitatea deputaților liberali în ultima sesiune parlamentară : „Mai mult decât onorantă!”

0
1148

Încheierea unei noi sesiuni parlamentare reprezintă un bun prilej de analiză și bilanț pentru reprezentanții partidelor politice care, astfel, pot trage concluzii pertinente cu privire la activitatea legislativă a deputaților și senatorilor.

Reprezentanții PNL din Camera Deputaților, prin vocea viceliderului de grup, Dan Laurențiu Leoreanu, consideră „mai mult decât onorantă” activitatea desfășurată în ultima sesiune parlamentară.

„Am încheiat o nouă sesiune parlamentară în care pot afirma cu mândrie faptul că reprezentanții Partidului Național Liberal – grup a cărui vicelider sunt – a avut o activitate mai mult decât onorantă. Astfel, în Camera Deputaților – forul în care activez – putem vorbi despre 29 de proiecte ale deputaților liberali, care au trecut de votul final, 12 au devenit legi, 3 se află în procedura de promulgare, 11 proiecte sunt la Secretariatul General, în termenul de sesizare, iar 3 au fost contestate la CCR. Au fost atinse subiecte ce țin de zona economic-fiscală, sport, învățământ, protecție socială, agricultură, comunicații, administrație publică, apărare națională, fondul funciar, digitalizare, transport, subiecte care direct sau indirect vizează viața tuturor cetățenilor României. Urmează o scurtă pauză de la dezbaterile parlamentare, dar aceasta înseamnă doar că pregătim viitoarea sesiune din toamnă, subiectele de abordat, consultări în teritoriu, iar în final, după reluarea activității, să continuăm dinamizarea fluxului legislative”, a declarat deputatul Dan Laurențiu Leoreanu.

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Comments are closed.