Prin ce diferă creditele bancare de microîmprumuturi?

0
2975

Atunci când economiile personale s-au epuizat, iar până la salariu mai este timp, în ajutor ne vin împrumuturile, care sunt oferite atât de instituțiile bancare, cât și de organizațiile de microfinanțare.

La bancă clientul poate obține:

  • ipotecă pentru procurarea locuinței sau a automobilului;
  • credit de consum;
  • overdraft;
  • un card cu o linie creditară limitată.

Instituțiile bancare oferă o linii creditare mai diversificate. În ceea ce privește organizațiile de microfinanțare, acestea oferă microîmprumuturi pentru sume limitate, în același timp condițiile de creditare rămân a fi mai loiale.

OMF Creditprime oferă împrumuturi clienților cu istoric creditar negativ. Organizația de microfinanțare acordă credite în sumă de la 5 mii lei cu dobânda zero pentru clienții noi. Contactați-ne și veți obține un credit online rapid în cel mai scurt timp.

Principalele diferențe

Microimprumut este un program, care oferă asistență financiară pe termen scurt. Băncile oferă credite pentru sume mari. Dar există și programe financiare mai mici. Băncile se orientează pe colaborările de durată, deoarece obțin un venit mai mare de la creditările oferite pe termen lung.

Băncile oferă credite în cadrul diferitor programe financiare. Însă împrumutul nu poate fi folosit pentru necesitățile personale. Banii împrumutați (https://creditprime.md/bani-la-procente/) se vor folosi cu un anumit scop. Iar:

  • pentru acordare este nevoie de o listă lungă de documente;
  • examinarea de durată a cererii de creditare, precum și eliberarea creditului propriu-zis;
  • chiar dacă aveți toate actele necesare, banca vă poate refuza acordarea asistenței financiare fără nici o explicație.

Atunci când aveți nevoie de un credit mai mare, banca vă va cere să oferiți garanții prin fidejusiune – persoane responsabile pentru rambursarea creditului la timp. Banca poate examina cererea de acordare a creditului pe parcursul a mai multor săptămâni, după care să vă sea un refuz.

OMF Creditprime oferă împrumuturi în 2 minute, iar banii vor fi transferați pe cardul emis de orice bancă instantaneu. De asemenea, compania oferă linii de crédit online rapid șі credit fără acte (https://creditprime.md/credit-fara-acte/). Microîmprumutul se obține ușor, pentru aceasta este nevoie doar să completați o cerere scurtă, să anexați documentele scanate și peste 2 minute veți obține ajutorul financiar așteptat.

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.