Cum alegi o geantă de damă potrivită? Aspecte esențiale de care să ții cont

0
2136

Lumea modei este astăzi mai dinamica ca oricând, astfel că este destul de dificil să ții pasul cu fiecare schimbare, chiar dacă în fond nici măcar nu este necesar să faci acest lucru, pentru ca nu orice schimbare din modă îți va pune formele corpului în valoare. Din acest motiv, este recomandat să îți definești un stil personal, care simți tu că te reprezintă cel mai bine. Atunci când vorbim despre moda și despre ținute, este important să nu uităm de accesorii, acele mici detalii care ne învăluie ținutele în eleganță și mister. Astăzi ne vom îndrepta atenția înspre clasicele genți de damă, mai exact, te vom ajuta să o alegi mult mai simplu pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Alegerea unei genți este departe de a fi un lucru simplu, mai ales în prezent când opțiunile sunt aproape fără limite. Prin stabilirea unor criterii de selecție potrivite însă, aria căutărilor poate fi redusă semnificativ. Pentru că lucrurile nu sunt întotdeauna simple, am pregătit pentru tine câteva aspecte cărora să le acorzi atenție atunci când dorești să alegi cele mai inspirate modele de genți de damă.

Fii atentă la mărimea genții

În alegerea unei genți de damă, un aspect important de luat în calcul este mărimea genții. De ce este important acest lucru? Pentru că purtarea unei genți mari în situația în care tu ești scundă, va arăta cel mai probabil caraghios și să pari chiar mai mică. În această situație, o geantă mai mică reprezintă fără doar și poate o alegere cu care nu vei putea da greș. Dacă ai o înălțime peste medie, vei putea alege o geantă cu dimensiuni mai generoase.

Nu neglija forma genții

Forma genții este de asemenea un detaliu pe care îți recomandăm să îl ai în vedere în alegerea genților de damă, pentru că alegerea unui model nepotrivit, îți poate compromite cu ușurință întreaga ținută. În funcție de ceea ce urmează să porți, este recomandat să alegi o geantă care să completeze cât mai bine outfit-ul. Spre exemplu, dacă ai o ținută mai ieșită din tipare, în mod sigur vei putea opta pentru un model de geantă mai ieșită din comun.

Acordă atenție spațiului de depozitare al genții

Dincolo de aportul său estetic impresionant, nu trebuie să uiți de faptul că o geantă de damă bifează simultan cu succes și aspectele ce țin de utilitate. Mai exact, geanta este accesoriul în care depozitezi o mulțime de produse și obiecte de care ai nevoie pe parcursul zilei. Probabil că nu mai suntem șocate când găsim în gențile proprii de la produse de machiaj, până la huse pentru telefoane. Astfel, îți recomandăm să acorzi atenție și acestui detaliu în alegerea genții.

Culoarea genții

Cromatica este deosebit de importantă atunci când vorbim despre genți, pentru că acest detaliu reprezintă o parte importantă din estetica de ansamblu a genții. În materie de culori, gențile se regăsesc într-o diversitate absolut impresionantă. De aceea, îți recomandăm să alegi culori pe care să le poți combina cât mai bine cu outfit-urile pe care le porți. Un acord cromatic deosebit nu va rămâne niciodată neobservat.

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.