Arsene își rezolvă problemele la Înalta Curte cu mașina CJ-ului. Instanța supremă a acceptat cererea de strămutare a procesului

13
2288

De parcă nu era suficient că trece pe la serviciu din an în Paște, probabil când își amintește că este președinte al Consiliului Județean Neamț, inculpatul Ionel Arsene, plătit regește de stat cu 13.689 lei/lună, continuă să folosească bunurile comunității în interes personal. Atacul.ro a arătat nu o dată cum Ionel Arsene folosește mașina CJ-ului, un BMW X6, înmatriculat NT-01-WNT, cu care se deplasează în interes personal sau de partid. Cu toate acestea, fără niciun fel de jenă, condamnatul în primă instanță la 8 ani și 4 luni de închisoare cu executare se plimbă cu mașina instituției de parcă ar fi a sa.

Așa s-a întâmplat și astăzi, când Arsene a fost filmat de revoluționarul Marian Ceaușescu (vezi AICI) în timp ce urca în autoturismul CJ-ului, după ce a participat la ședința de la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde s-a judecat cererea de strămutare a procesului pentru fapte de corupție în care este judecat.

Este limpede ca lumina zilei că problemele judiciare ale inculpatului sunt strict personale și îl privesc, așa că folosirea autoturismului de serviciu nu se justifică. Firesc ar fi fost ca Arsene să se deplaseze la Înalta Curte de Casație și Justiție cu orice, numai cu mașina de serviciu nu.

Cum instanța supremă a admis cererea de strămutare a judecării cauzei de la Curtea de Apel Bacău la Curtea de Apel Brașov (decizie definitivă), rămâne de văzut dacă va continua să folosească mașina de serviciu și combustibilul plătit din banii județului pentru a se deplasa la proces. Ne îndoim că a făcut plinul din banii săi ori că se afla în interes de serviciu, iar ședința de la Înalta Curte a fost doar o problemă suplimentară.

Consilierii județeni sunt obligați să-i ceară inculpatului Arsene socoteală pentru fiecare drum parcurs în Capitală, dar și pentru zilele în care nu se prezintă la serviciu.

D.MURARU

Citește și:

Arsene, cu BMW-ul Consiliului Județean la cheful premierului Tudose

Tupeu mizerabil! Arsene, din nou cu BMW-ul Consiliului Județean la ședința PSD

Bolidul CJ-ului, zeci de mii de lei pentru reparații. Achiziții dubioase de la firma fiicei ex-șefului CJ Iași

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

13 comments

 1. Dana 7 iunie, 2022 at 18:54 Răspunde

  “Cat timp sant seful CJ Neamt, fac ce vrea muschii mei, se face totul cum vreau eu”. Nimeni nu are curajul si dreptul sa-i ceara socoteala in legatura cu folosirea mijlocului de transport, proprietatea CJ sau in legatura cu deconturile de combustibil si de cazare, unde este cazul. Pentru ca CJ Neamt este demult acaparat pe persoana fizica si nu mai are nici o scapare. Acolo totul se deruleaza ca intr-o societate comerciala privata cu un singur asociat. Mai ales acum dupa “succesul” cu proiectul de gaz, este forfota mare. In legatura cu stamutarea judecarii cauzei, Curtea de Apel Brasov va demonstra cu siguranta, pronuntarea unui deznodamant corect si firesc. Aceeasi decizie, doar o alta semnatura de final.

 2. Ochi de soim 7 iunie, 2022 at 19:44 Răspunde

  Felicitări Ionel Arsene! Oricum vei fi un învingător până la urmă dreptatea va fi de partea ta.Esti cel mai bun așa să crape rânza in toți dușmanii.

 3. Ochi de soim 8 iunie, 2022 at 10:01 Răspunde

  La ce este cel mai bun din cei mai buni Ionel Arsene mai V.Vasile, pai hai sa vedem împreună dacă ești de acord: a reabilitat integral drumul Bicaz – Poiana Teiului care fusese distrus de mașinile ce cărau lemn pentru firmele unui onorabil om de afaceri și politician Dumnezeu să-l odihnească în pace și care cat a fost la butoane nu a făcut absolut nimic pentru judet. Tot Ionel Arsene in schimb a ajutat toți primarii indiferent de culoarea politică să asfalteze și să reabiliteze o mulțime de drumuri prin tot județul. A investit o mulțime de bani in sistemul de sănătate pe care l-a făcut funcțional și nu a îndrăznit nici în glumă să pună un maestru de pompe funebre director peste principalul spital din județ. Politicienii PNL- ului au făcut-o cu maestrul de pompe funebre, probabil cine urmă să fie internat primea gratuit și un pardesiu de scânduri. După incendiul de la spital au început atacurile smintite la adresa lui Ionel Arsene deși omul nu avea absolut nici o vina și numai criminal de război nu a fost numit de unii formatori de opinie corigenți la politețe dar mai ales la gramatica. Dar cate nu a făcut bune Ionel Arsene pentru judet, ne-ar trebui 100 de file A4 și o săptămână să le scriem pe toate. Firesc a făcut și greșeli și are și păcate, multe păcate, de exemplu am înțeles că nu se teme de prosti ceea ce evident este un mare păcat pentru unii. Mulțimea faptelor bune ale lui Ionel Arsene sunt însă un munte pe lângă o biet deal al faptelor rele, de aceea Ionel Arsene trebuie executat cu sânge rece și să facă o mie de ani de ocna. Și unii lucrează cu spor la astfel de treburi murdare, indivizi mititei, bieți soricei, lazarei, țapi, stefanei și misalei sau mișei. Fac ziare site-uri sa se ocupe de Ionel Arsene au sprijinul unor neica nimeni de prin instituțiile statului care își fac lucrări de doctorat cu personajul Ionel Arsene. Dacă aceștia și-ar folosi energia și puterea de munca pentru ce trebuie am scăpa de sărăcie. Dar cine nu este cu noi este împotriva noastră, majoritatea politicienilor până la Ionel Arsene au distrus judetul și nu au pățit nimic sau justiția i-a sancționat în glumă dar nu Ionel Arsene trebuie dat exemplu, dar să nu ne grăbim poate unul Dumnezeu nu prea este de acord cu ce spune-ți voi și în curând și românii vor vedea cine sunt politicienii de dreapta și ii vor arunca in uitare la următoarele alegeri. Acesta este purul adevăr domnul V.Vasile. Cu respect,

  • Cantoreanu 9 iunie, 2022 at 15:02 Răspunde

   ”a reabilitat integral drumul Bicaz – Poiana Teiului”
   SERIOS?
   ori dumneavoastră nu știți ce înseamnă integral, ori n-ați mai fost de multă vreme pe acel drum.
   Cu respect!

 4. FLORIN 8 iunie, 2022 at 10:28 Răspunde

  Statul securisto mafiot,judecatori,procurori si SRI -isti spaguiti de Arsene cu milioane de euro nu mai stiu ce sa faca pentru a compromite acest proces.
  Protectia acestui personaj de catre statul securisto corupto mafiot in conditiile in care a devalizat acest judet cu”investitii”inutile si de mega proasta calitate facute de firmele de casa pentru ca acesti bani sa ajunga la el,este pe fata.
  Daca se dorea intr-adevar curatarea acestui judet de hotii si coruptii care l-au devalizat am fi avut zeci de anchete privind licitatiile trucate din PNDL,calitatea lucrarilor si anchetarea celor din comisiile de receptie ale CJ care au semnat ”receptiile”acelor lucrari neconformei si care isi numarau spagile de zeci de mii de euro prin Darmanesti.
  Vorbim de zeci de milioane euro furati si nu mizilicu de ancheta de 200 mii euro din prezent.

  Nu este nici o ancheta la CJ desi este la mintea cocosului ca acolo s-au facut toate smenurile.
  Justitia putred de coruptie platita cu salarii aberante si care se pensioneaza la 40 de ani ne-a mai aruncat o flegma pe obraz.

 5. Titi 8 iunie, 2022 at 13:39 Răspunde

  Ochi de soim obosit….auzi daca faci niste drumuri din bani publici dar furi de spargi totul este ok? Multă scoala nu ai sau ai cat Arsene( imi arata si mie cineva fisa matricola de liceu in original a lui Arsene dacă exista) ca după a explodat omul in studii false facultăți, mastere , Academii si el cand vorbeste spui ca vinde branza in deal la stână, nu are nici vocabular de clasa a 8-a. Filmul cu aia de 16 ani si condamnarea pt coruptie minori unde este, stramutata din oficiu, nu? Sper macar 10 ani sa ia si sa l prinda cu toate magariile făcute si in prezent. Este de mult milionar in euro…..tot donează la biserici, mare credincios, pacat de amantele puse un funcții prin tot județul, râd curcile……fariseu obosit!

 6. Piti 8 iunie, 2022 at 13:44 Răspunde

  Omul a furat in timpul serviciului, deci normal ca daca a fost condamnat sa si rezolve cu masina de serviciu problemele, logic.

 7. pasarica 8 iunie, 2022 at 14:12 Răspunde

  @ochi de soim – cu tot respectul, ce draku ai fumat?
  Indoctrinati, indoctrinati… dar chiar in halul asta?
  Cand revii la realitate da-ne un semn!

 8. Ochi de soim 8 iunie, 2022 at 19:50 Răspunde

  Titi – Piti – Păsărică, Doamne ce nume de cod v-au mai dat și indrumatorii voștri dacă sunteți Trei Doamne și toți trei sau îndrumător dacă sunteți Trei in unu că la reclama aia nițel cretina. Rugămintea mea ar fi sa vă concentrați cu atenție la ce am scris poate pricepeți și voi ceva mai copii. Daca nu pricepeți îmi pare rău dar de unde nu este nici Dumnezeu nu cere trăiți și voi cum puteți dar să nu mai lipsiți de la școala că nu este frumos. Să prindeți și voi Aritmetica Gramaticii sau să învățați dictonul latin Mens sana in corpore sana sau mentosana care pentru voi se poate traduce sa nu mâncați sana cu mentosana. Despre Minte sănătoasă în corp sănătos nu cred că poate fi vorba la voi, iar eu nu am consumat copii nicicând halucinogene și psihotrope, poate ați vrut să spuneți voi ceva dar nu reușiți. Problemele lui Ionel Arsene cu justiția îi aparțin în exclusivitate nu mă transform in apărătorul lui că nu are nevoie dar în pomul cu roade tot prostul da cu pietre. Cu respect,

 9. Ochi de soim 11 iunie, 2022 at 16:54 Răspunde

  Se pare că nu ați nimerit-o cu Podul de la Lutca și că DNA -ul vostru va pescui in ape tulburi. Și totuși chiar nu știți nimic ……..despre securiști …….și jeguri ….

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.