Arsene, cu BMW-ul Consiliului Județean la cheful premierului Tudose

11
1707

Limuzina de lux a Consiliului Județean Neamț, pe care o folosește președintele instituției, Ionel Arsene, a fost surprinsă aseară de cameramanii televiziunilor centrale în fața Vilei Lac 2, acolo unde ar fi avut loc petrecerea pe care premierul Mihai Tudose a dat-o cu ocazia onomasticii. Dacă BMW-ul X6, care are o cotă lunară de motorină de 700 de litri, ar fi fost văzut prin parcarea vreunui minister, liderul județului ar fi putut spune că a mers acolo pentru interesele județului, obținere de fonduri etc. Însă, când mașina CJ-ului, a cărui rezervor este alimentat din bani publici, este folosită pentru a-l transporta pe Arsene pe la tot felul de sindrofii politice, lucrurile stau cu totul altfel. Vorbim, în primul rând, de un total dispreț față de cetățenii plătitori de taxe și impozite. La nivel județean, există mulți șefi de instituții publice sau direcții din Consiliul Județean care folosesc autoturismele de serviciu în scopuri personale, practica fiind una cunoscută de ani de zile. Dar atâta timp cât șeful lor, în cazul de față Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, se pretează la un astfel de comportament, este evident că subordonații nu vor renunța ușor la astfel de deprinderi.

De altfel, publicația atacul.ro a atras atenția, și nu o dată, că Arsene folosește mașina instituției în scopuri personale, însă nimeni, și ne referim aici la cei care sunt plătiți pentru a veghea la modul în care este cheltuit banul public, nu s-a arătat interesat de subiect. Altfel, nu se explică de ce vedem BMW-ul Consiliului Județean Neamț pe la întâlnirile de partid sau chefurile la care participă Arsene.

Daniel MURARU

Citeste si:

Cum se arde gazul la Consiliul Județean Neamț. Jupânul Arsene, lider absolut

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

11 comments

 1. stupid socks 8 noiembrie, 2017 at 17:22 Răspunde

  Aferim! Iar cocalarii nu s-ar simti bine intr-un volkswagen sau logan, cum avea institutia inainte de BMW. Lor le trebuie sa impresioneze. Au inlocuit ei lanturile groase de la gat si tricourile mulate peste burti impresionante, cu alte genuri, tot cu eticheta la vedere, dar masina trebuie sa fie tot de lux. Ca altfel le scade cota…
  Cat despre cine ar trebui sa ia atitudine si sa sanctioneze… asta e un basm! Cine sa ia atitudine? Institutiile statului mergt pe principiul o mana spala pe alta, iar cetateanul care ar putea sa-i sanctioneze la vot nu iese si nu va iesi din spiritul de turma. El ii voteaza constiincios, c-asa trebuie! Deci cine sa-i sanctioneze?

 2. mihnea 8 noiembrie, 2017 at 18:47 Răspunde

  Voi il suparati pe omul asta care nu are liniste din cauza problemelor cu care se confrunta judetul si alearga pentru binele nemtenilor. Uneori imi vine sa merg sa contribui si eu cu un plin. Sunteti rautaciosi. Parca vad ca, de suparare, va comanda ultimul tip de Mercedes clasa S pentru ca e important sa ne reprezinte judetul ca un adevarat lider. Chiar nu va ganditi ca e toata ziua pe drumuri, saracul. Incercati sa fiti mai intelegatori cu alesii nostri care ne vor doar binele.

 3. Diana 8 noiembrie, 2017 at 19:39 Răspunde

  Acum am inteles de ce s-a dus ieri cu masina la chef. Sa-i aduca la Neamt pe 2 dintre ministri sa mai semneze maine niste hartii. Iar sute de milioane pe hartie. Acum sa-i vedem si bagati in lucrari si sa nu ramana doar pe hartie sau sa-i cheltuiasca pe salarii ca e gaura mare. Oricum, cheltuiala o face intr-un domeniu unde spaga e consistenta iar constructorii obedienti sunt in asteptare: drumuri. Foame mare.

 4. Diana 8 noiembrie, 2017 at 19:44 Răspunde

  Apropo, PSD-ul nu are nicio reactie fata de inceperea urmaririi penale impotriva presedintei organizatiei PN si viceprimar al municipiului resedinta de judet? Sau e in trend si abia acum indeplineste conditiile de a fi membra pe deplin a partidului iubit.

 5. V.Vasile 9 noiembrie, 2017 at 07:52 Răspunde

  Vorbind pe intelesul valutistilor, i se rupe… de ce ce scrieti D-le Muraru .
  Continuati ca cine stie, poate odata si odata ramane in sosete…

 6. Un cetatean 11 noiembrie, 2017 at 20:04 Răspunde

  Nici unul din voi nu s-a prins…WNT…Dacă dați pe Wikipedia…Wonan’s National Team…În speță. ..Oana Bulai ,Husaru,Nastasa ..etc…WNT în traducere moldovenească o echipa de femei la nivel de județ. ..Nu națională cum s-ar crede…ca aia e la Dragnea-Dan C.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.