Delgaz Grid a investit, anul trecut, peste 10 milioane de lei în județul Neamț în modernizarea rețelei de gaz

0
4047

 

Delgaz Grid a derulat, anul trecut, în județul Neamț proiecte de investiții în valoare de peste 10  milioane de lei pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale, pe o lungime de aproximativ 17 kilometri. Proiectele de investiții de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaze naturale s-au derulat la Roman (11 km) și Piatra Neamț( aprox. 6 km).

Tot anul trecut, rețeaua de distribuție a fost extinsă cu peste 16 kilometri și a fost modernizată o stație de reglare-măsurare a gazelor naturale. Totodată, în parteneriat cu autoritățile locale, a fost înființată o nouă distribuție de gaze naturale, pentru racordarea de noi consumatori, la Capșa-Bicaz.

Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum şi a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale.

Delgaz Grid a investit în anul 2021 în distribuția de gaze naturale din întreaga zonă de responsabilitate, peste 330 de milioane lei, în special pentru modernizarea a 310 kilometri de conducte și branșamente gaz, rețeaua de distribuție fiind extinsă cu 575 de kilometri. Tot anul trecut, în parteneriat cu autoritățile locale au fost înființate 5 noi distribuții de gaze naturale și au fost modernizate 6 stații de reglare măsurare a gazelor naturale.

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.