Cum să lucrezi eficient chiar din casa ta?

0
1469
Odată cu venirea pandemiei și cu faptul că foarte multe locuri de muncă au trecut în format remote, adică de acasă, cu toții am ajuns să petrecem majoritatea timpului acasă. Acest aspect ne poate afecta pe termen lung, deoarece avem nevoie să interacționăm și să mai schimbăm mediul.

Ca să nu simți, însă, că petreci prea mult timp acasă și ca să nu simți lipsa biroului, îți poți amenaja o încăpere specială în care să îți desfășori activitatea profesională. 

Amenajarea zonei de lucru 

Cea mai importantă zonă din spațiul de muncă o reprezintă biroul, împreună cu un scaun birou, rafturile pentru depozitarea anumitor documente ș.a.m.d. Biroul tău trebuie să fie suficient de încăpător încât să ai pe el un calculatorul sau un laptop, o imprimantă și suficient spațiu necesar pentru a scrie dacă ai nevoie să notezi ceva.

Pentru documente este important să ai la dispoziție rafturi în așa fel încât să ai acces la acestea și să le poți organiza eficient. Îți recomandăm să ai și dulapuri închise, chiar cu cheie, în care să ții documente extrem de importante sau chiar consumabile pentru birotică. Mobilierul pentru birou se alege de obicei în culori închise, negru sau maron, din lemn, deoarece în acest fel se exprimă calitatea și eleganța. 

Amenajarea spațiului de meeting și relaxare 

Chiar dacă ești la birou ai nevoie de relaxare și cum ai putea să faci asta mai bine decât pe canapea moale, comodă și elegantă. Alege varianta de canapea din piele, cu două fotolii, lângă o măsuță de cafea. Aici poți organiza și întâlniri cu partenerii de afaceri. Dacă spațiul îți permite, poți chiar să îți amenajezi o zonă de bar, cu o masă înaltă și un scaun bar, pentru când vrei să porți discuții importante la un pahar de whisky.

Poți să alegi accesorii precum plante de interior, figurine și diferite opere de artă, totul pentru a crea din spațiul în care îți petreci mult timp unul primitor, cald și rafinat. Se pretează chiar decorarea pereților cu niște tablouri interesante, chiar din colecții scumpe, mod în care îți vei face cunoscut gustul pentru lucruri de calitate. 

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.