Prefectul Niță, băiatul de la gaze

3
2901

De când a fost numit în funcție, Adrian Niță, prefectul de Neamț, o grijă are: cum să bifeze cât mai mult la capitolul imagine. Nu ar fi primul sau ultimul care aleargă după poze care să impresioneze nemțenii, însă Niță îi întrece pe toți. Nu ratează nicio ocazie de a marca, prin postări în mediul online, cazurile cu impact la public: incendii, accidente rutiere cu victime etc.

Goana după imagine este evidentă, mai ales că responsabilitatea mediatizării accidentelor rutiere și a incendiilor revine purtătorilor de cuvânt de la Inspectoratul penntru Situații de Urgență și Inspectoratul Județean de Poliție Neamț.

În urmă cu două zile, Niță prefectul a mers la un bloc de pe strada Grigore Ureche, din Piatra-Neamț, rămas fără gaz metan în urma unui incendiu. Postarea este însoțită de mai multe fotografii, în care Niță apare în diverse ipostaze: în bloc, pe lângă bloc, în apartament cu proprietarul, în fața tabloului de gaz metan de la colțul blocului, de vorbă cu cetățenii.

Una dintre poze, cea de lângă tabloul distribuitorului de gaze naturale, amintește de o fotografie celebră care a făcut multă vâlvă în urmă cu 4 – 5 ani. Este vorba despre poza în care apar Daniela Soroceanu, prefect de Neamț la acea dată, și Dănuț Andrușcă, ministru al Economiei pe vremea aceea, care se uită neputincioși la o bucată de drum luată de ape pe undeva pe la Pipirig. Respectiva poză a făcut istorie, fiind comentată inclusiv în presa centrală.

Goana prefectului de Neamț după imagine are o explicație, dacă o raportăm la zvonurile care îl indică pe Niță drept candidatul PSD pentru fotoliul de primar la Piatra-Neamț.

D.MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. Liviu 24 martie, 2022 at 22:23 Răspunde

    Dacă îl forțează cineva sa joace în astfel de piese de teatru proaste, mi-e milă de el. Dacă o face convins fiind că îl ajută astfel de gesturi inepte, înseamnă că nu e cu nimic mai presus decât Andrușcă. Mă aștept să-l vedem filmat prin autobuzele CJ-ului, înscenând cum ajuta vreo bătrânică prin piață sau care se odihnește pe o bancă. Atât poate personajul! Să ne ferească Dumnezeu să ajungă la primărie!

  2. Ion 25 martie, 2022 at 07:24 Răspunde

    Prefect l-a pus PARTIDUL……
    Primar î-l punem noi,PIETRENII. Dacă ajunge PRIMAR ne merităm soarta….
    HUUUUUOOOOOOOO….. BLEEEEEHHHHHHH…..

  3. Lebădă de Piatra 26 martie, 2022 at 03:14 Răspunde

    Fiecare cu ce-l duce bibilica. De la hrănit lebede, la postul de detector de gaze nu e decât un pas. De la Prefectură la Primărie, tot atât. Depinde câte șuturi de înaintare primește. Și de la cine.
    Asemănarea cu alte personaje inco, propulsate în posturi cheie, e pur întâmplătoare.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.