De ce să nu studiezi atât de multe cărți despre jocuri de noroc

0
1413

Totul are o limită, chiar și în știință și chiar și în domeniul fantasticului. Dar ca să rămânem cu picioarele pe pământ, astăzi vom discuta care sunt limitele ce țin de informarea despre jocuri de noroc și cum te pot acestea influența pe termen lung sau scurt. Vom aborda acest subiect discutând pe larg despre cum te afectează excesul informațiilor și când ar trebui să te oprești defapt din citit atât de multe cărți despre jocuri de noroc. Știm că sună ciudat și că cititul trebuie să fie permanent, dar vei vedea că avem argumente solide.

Multe nu mai sunt valabile în prezent

În momentul în care ți-ai stabilit foarte clar o strategie de informare și de autoeducare, este timpul să te concentrezi pe calitatea materialelor pe care le citești. Book of Ra free nu este o carte de citit, ok? Este un slot în toată regula pe care ar trebui să îl joci pentru că este foarte distractiv. Evident, a fost o glumă, dar chiar este foarte important să știi ce citești și care sunt sursele de unde îți procuri toate aceste materiale de citit. Pentru început, trebuie să știi că foarte multe cărți și surse de informare fizice nu mai sunt de actualitate. Acesta este chiar și principalul dezavantaj al informării excesive.

 

Dacă vei dedicat foarte mult timp studiului unor materiale care au ajuns să fie învechite, acea informație nu îți va fi niciodată de folos, ba chiar va fi mai mult dăunătoare decât folositoare. Pentru că riscă să altereze și calitatea informației bune care chiar ar fi putut fi folosită în scopuri bune. Deci dacă dedici prea mult timp unor materiale vechi, acea informație o va contrazice pe cea corectă și vei ajunge să pierzi și timpul investit într-un material bun, dar și cu acel material slab și învechit.

 

Sistemele de informare s-au și schimbat foarte mult în ultimii ani și probabil, cei care chiar au informații de calitate de livrat pentru comunitate nu o mai fac prin intermediul cărților. Dacă un jucător experimentat își dorește să facă publice niște informații în anul 2022, sunt șanse destul de mari ca acesta să se folosească de metode ceva mai digitalizate sau chiar să scrie un ebook. Așadar, dacă vei alege să citești o carte fizică, încearcă să afli care este data la care a fost scrisă și cât de actuală este informația prezentată de către autor.

Găsești resurse mai convenabile în alte părți

Așa cum te așteptai, eram obligați să aprofundăm și subiectul surselor convenabile de informații deoarece acestea se schimbă foarte mult de la an la an. În funcție de preferințele fiecărui jucător, pasionații de cazino își pot procura sursele, cărțile și materialele de informare despre cazinouri din 3 locuri principale. Pot merge la o librărie fizică sau la o bibliotecă de unde se pot cumpăra/împrumuta cărți. Alții aleg să își comande online materialele, iar unii investesc banii într-un reader electronic și cumpără tot online cărți digitale pe care mai apoi le citesc folosind un astfel de reader.

 

Cei mai mulți dintre profesioniști aleg mediul online să fie podul dintre ei și accesul la informație. Aceștia cumpără din magazinele online tot felul de cărți care mai apoi sunt livrate prin curier și astfel, ajungi să citești numai ceea ce îți place, iar la final vei rămâne și cu o carte de pus în bibliotecă. Dacă totuși cauți o metodă prin care să nu fii nevoit să investești foarte mulți bani în asta, poți să te informezi din blogurile construite de oameni ca noi. Nu trebuie să plătești nimic pentru rândurile pe care le citești acum, corect? Iar informația te ajută.

Trebuie să le cumperi

În final, informația de calitate și care vine numai de la oameni care chiar știu ce spun pentru că au trecut prin sute de momente care au construit experiență, costă. Un specialist precum Daniel Negreanu sau alți jucători de talia lui ar scrie o carte sau ar posta un curs în mediul online care nu ar fi deloc ieftin. Dar măcar știi că pentru banii pe care îi plătești, vei primi cel mai bun material, de la cel mai bun jucător din branșă. Există altă modalitate prin care poți învăța în mod direct de la Daniel Negreanu? Probabil că nu.

 

Așadar, acesta ar putea fi unul dintre dezavantajele obținerii informației de calitate. Faptul că este scumpă și că trebuie să o tratezi ca pe o investiție. Fie vorba între noi, atunci când dai mai mulți bani pe ceva, asta te ajută și să înveți mai bine.

Concluzie

Nu trebuie să studiezi materiale multe fără să te informezi despre fiecare dintre ele. Înainte de a citi un material, trebuie să știi sigur că timpul investit merită. Nu cumpăra nici foarte multe deoarece riști să pierzi ritmul.

Articol sponsorizat de SuperCazino

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.