Cap au, minte ce le mai trebuie! Trei muncitori, la un pas de a fi striviți de poarta liceului din Borca

0
5978

Cinci muncitori, angajați ai Grupului Școlar „Mihail Sadoveanu” Borca (Neamț) și ai primăriei din comună, au ajuns vedete în mediul online, după ce pe o rețea de socializare a fost postat un filmuleț în care apar în timp ce pun la pământ poarta metalică de la intrarea în unitatea de învățământ. În imagini apar cinci bărbați, doi taie un stâlp al porții, iar alți trei trag de sfoara cu care au legat poarta, pentru a o doborî. Numai norocul a făcut ca muncitorii care trăgeau de sfoară să nu fie prinși și striviți sub poarta metalică. Pe lângă comentariul inept a celui care a postat filmulețul, se distinge vocea unuia dintre muncitorii care tăiau stâlpul și care le-a strigat, ca într-un banc cu Bulă, colegilor: <<Fugi, fugi, tu-ți biserica … !>>. Și au fugit, iar în spatele lor, la nici doi pași, poarta din metal s-a prăbușit.

Au scăpat nevătămați, dar sigur s-au ales cu o sperietură zdravănă. Oare ce au de spus inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Neamț  despre această întâmplare?

 

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.